- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
herkese iyi akşamlar hanımlar :)
forumda aslında bi aratma yapmıştım ama sizin topic çıktı karşıma, bi de son sayfayı okuyunca yazmadan edemedim, besteler harikabu arada umarım bebiş dilekleriniz gerçek olur, listede adının karşısında "beklemede" yazan herkeste "hamile" yazar
cnm özelden msj atman lazım, konu sahibi burdakileri göremiyor bazen.
bu gece nöbetçiyim eşimde yokki beni güldürsün aklımı dağılsın... şarkıcılarda gitti çok depresyondayımmmm yaaa :)
:))) şekerim kafan dağılacaksa yaparız sana beste ne demek :)
ayyyyy canımsınnnnn... galiba sevilmeye şevkate ihtiyacım var :))))
sen ne kadar zamandır deniyorsun canım ?
Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah.. bu arada ben denizli de yaşayan birilerine bakınıyodum, bu topikte buldum kendimi, varmıacaba aranızda denizlide yaşayan:26:Aminnnn inşallah cnm, ağzından bal damlıyo :)
Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah.. bu arada ben denizli de yaşayan birilerine bakınıyodum, bu topikte buldum kendimi, varmıacaba aranızda denizlide yaşayan:26:
3 aydır cnm, geçen ay büyük hüsrana uğradım bu ay daha relaksım. Senin ne kadar oldu?
Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah.. bu arada ben denizli de yaşayan birilerine bakınıyodum, bu topikte buldum kendimi, varmıacaba aranızda denizlide yaşayan:26:
canım ben hazirandan beri deniyorum ama polip vardı çalışmalarımız çok istikrarlı olmadı... hsg çekildim ben geçen ay tatildeydik yine çok önem vermedik ama bu ay tam gaz çalışıyorum bakalım nasıl olacak :)
tamam ben bi mesaj atıp sorarım o zamangamse var cnm
ne demek, memnun bile olurum burda kalmaktanbilmiyorum ki cnm, kızlar toplandığında sorman gerekiyor...buraya takıldın ya bir kez çıkman zor olacak :)
gamse var cnm
süppperrrr tam gaz devam sonuca ulaşana kadar :) ya ben de 29'um iyice gecikmeden yapim bi bebiş diyorum :) ayy ben de evlenmeden önce ne zaman yapsam olur diye düşünüyodum meğer ne zor işmiş.
tamam ben bi mesaj atıp sorarım o zaman
ne demek, memnun bile olurum burda kalmaktanbi tane hamiş, ya da oğlum uğur getirir belki hepinize arkadaş isterim diye dua eder kabul olur, belli mi olur
canım bende ocakta 29 olacağım :) 5 yıldır evliyiz biz hemen olacak ya hesap yaptık şu ay doğsun bu ay da mikmik yapsak tamam oldu bu iş dedik ama nasıl zor bişey insan nasıl bekliyor inşallah çok beklemeyiz
Nasilsiniz ekim anne aday adaylaribenim kafam cok karisik yaaaaaaa esimle konustuk bugun ben hala tam karar veremedim 2. Bebek icin oda ille olsun diyor kendisinde varikosel var ama bi kere oldu yine olur bekleyelim ne acelemiz var diye gecici bi evde oturuyoruz cok kucuk sigmayiz diyorum :/ ya olmazsa diye israr ediyor oda en son karar aldik 2 ay daha olmazsa tekrar gidecekmis doktora.... Uzun tuttum kusura bakmayin etrafimda kimse bilmiyor bu planlarmizi arkadaslarim bile yani buraya yazmak rahatliyor yine
h.g :) bence kararını netleştirmen gerekiyor öncelikle...içinde bulunduğun şartları sorgula gerçekten isteyip istemediğine karar ver, bi yandan da burdaki arkadaşları görüyosun deli gibi istiyolar ama uzun bekleyenler de oluyo. burası zaten bizlerin günlüğü gibi, yazıp yazıp deşarj oluyoruz :)
Yaniii iste 2 oda bi mutfak suan ev ve gercekten cok zorluk cekiyorum toparlamak isterken koltuklarin arkasi bile esya dolu oglum oyuncajlrini balkonda birakmak zorunda cunku iceri soksa yuruyecek yer kalmaz etrafin daginikligi beni cok sinirlendiriyor e bide bebek olsa nasil yapicam :/// ama esim ille istiyor ya ilerlerde olmazsa diye ne bilim yaaaa ayrica annemde cok istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?