miratgilin damindan atliyamadim liralarim dokukdu topliyamadim
niye canım ya geçmiş olsun
miratgilin damindan atliyamadim liralarim dokukdu topliyamadim
oooo yumurtan super canim.ins bu ay tutar cat ignesi oldun mu sadece klomen mi kullandin...bat beklenen adet tarihi canimGunaydin herkeseeee,bat nedemek? 14.eylulde adet gordum.klomen kullandigim 2.ay bu.dun doktora gittim.1 yumhrtam secilmis 21mm olmus.catliyor olabilir suan.yani bu ay da olmazsa 8-9ekim gibi hastalanicam.insallah bu ay tam zamanidir :)
icranım haklısın şirinem. :128::128: Birazdan kafam dağılır, rahatlarım.. Sabah bu ikinci çizginin kırmızı olması ile ilgili konu vardı ona taktım sanırım.. Biliosun beni bayan panik'imcanim böyle stres yaptıkça hem uzuluyoruz hemde hormonlarimiz bize oyunlar oynuyo...relax ol biraz ya lütfen seni çok iyi anlıyorum ana tevekkül etmekten başka çaremiz yok
ayyy yerim ben onlarııı inşallahhhh
kizlaaaar genel bi umutsuzluk varr bugun cogumuzda
olmazsa saglik olsun canlarummmmmm
vardir bir sebebiiii bunundaaa
kizlar 29 yasindayim cok yasli sayilmam ama simdiye kadar yasadigim bircok olayda uzuldugum ve bir sure sonra o uzuldugum seyin benim icin ne kadar hayirli oldugunu gordumm
olmuyosa olduramayizz .bekleyecegiz ve sabirli olmaya calisacagiz
aglama kuzum ya bendede var yarim bas agrisi disten dolayı
iyi olmana sevindim canım :))) benim bat 22 eylül olarak yazdırmıştım ama normali 20 eylüldü... 1-2 gün gecikme olabiliyor,29 günde bir oluyorum... son adet tarihim 22 ağustos...bir gariplikler var hiç bu kadar gecikmemişti :) en son dün öğlen test yaptım negatif
tey tey teyyyy :))) Hicrancım seni buranın neşeli şirini seçtim :) ohhh beee pozitif birini görmek ne güzel :) şarkının benim için anlamı çokkkkk büyük söylesem kopacaksın :))
Kizlar dua edjn benim icjn ins kacmamistir tren ya(
bu ne böyle hep bunalım bunalım
bu ne böyle hep bunalım bunalım
Nasil bi hikayesi var bu şarkının merak ettim
tey tey teyyyy :))) Hicrancım seni buranın neşeli şirini seçtim :) ohhh beee pozitif birini görmek ne güzel :) şarkının benim için anlamı çokkkkk büyük söylesem kopacaksın :))
negatif olmaktan iyidir bebişim
kızlarr size ne sorucam ben ekimde dr a gidicem ya adet bitimindemi gideyim adetlikenmi gideyim. tecrübeli arkadaşlardan yorumları bekliyorum :26::26:
benimde sat 22 ağustostu
bence vaktin varsa sağlık ocağına yada özele de gidebilirsin kandan gebelik testini uygun fiyata yapıyorlar
hadi hemen git doktora merak ettim bak şimdi :)
kızlarr size ne sorucam ben ekimde dr a gidicem ya adet bitimindemi gideyim adetlikenmi gideyim. tecrübeli arkadaşlardan yorumları bekliyorum :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?