aaa ciddimisin
ama baya belirgin çok kırmızı çizgiydi sadece diğer çizgi kadar kalın değildi. bilemitcem belkide artık yumurtlamıorum.:26: neyse ekimde dr yolları göründü bana :18::18:
negatif olmaktan iyidir bebişim
Nereye yazdın canim ya:26:
canim reglinin 3.günü git bence hem hormonlarina bakilir en dogru sonucu 3.gun verir...birde vajinal muayene olursan yumurta rezervine bakiliyor canim
Catlamissa eğerhic şansım yoj çünkü dün 8de yaptin aksam testi bugün mikmik yapincaya kadar 24saat gecmis olur mıctik ama daha yeni catlayacaksa hala sansim var ins yeni catlayacaktir
oyyyy tam senlik bi sarkiiiiiiymiis
Kizlaaaar genel bi umutsuzluk varr bugun cogumuzda
Olmazsa saglik olsun canlarummmmmm
Vardir bir sebebiiii bunundaaa
Kizlar 29 yasindayim cok yasli sayilmam ama simdiye kadar yasadigim bircok olayda uzuldugum ve bir sure sonra o uzuldugum seyin benim icin ne kadar hayirli oldugunu gordumm
Olmuyosa olduramayizz .bekleyecegiz ve sabirli olmaya calisacagiz
nlsun cnm ıyıym basm cok agryo yaaaa
kızlarr size ne sorucam ben ekimde dr a gidicem ya adet bitimindemi gideyim adetlikenmi gideyim. tecrübeli arkadaşlardan yorumları bekliyorum :26::26:
Gunaydin herkeseeee,bat nedemek? 14.eylulde adet gordum.klomen kullandigim 2.ay bu.dun doktora gittim.1 yumhrtam secilmis 21mm olmus.catliyor olabilir suan.yani bu ay da olmazsa 8-9ekim gibi hastalanicam.insallah bu ay tam zamanidir :)
oyyyy tam senlik bi sarkiiiiiiymiis
Ozelime baktim canim mesaj gelmemis bana:26:
Insallah :) mart nisan gb yarim doz klomen kullanip catlatma ignesi olmustum 2 defa .hatta ilkinde klomen yoktu.yumurta kiste donustu.temmuzda kendiliginden catladi. Agustosta klomen kullandim,yine catlatma ignesi olmadan catladi. Bu ay da klomen kullandim ama catlatma ignesi olmadim cnmoooo yumurtan super canim.ins bu ay tutar cat ignesi oldun mu sadece klomen mi kullandin...bat beklenen adet tarihi canim
aynen canım ya. Allah bize sağlık, mutluluk, huzur versin. yakışmıyor böyle olmak bize
hani verdiğimiz sözleeerrr
hani ümidim nerdeeee
hani huzur bulduğum
mikmik bestelerimiz nerdeeeeeeee
bi sorunun var mi canim ayni seyleri bende yasadim yasamaya devam ediyorum pkoluyum bu ay sadece klomen kullandim bendeInsallah :) mart nisan gb yarim doz klomen kullanip catlatma ignesi olmustum 2 defa .hatta ilkinde klomen yoktu.yumurta kiste donustu.temmuzda kendiliginden catladi. Agustosta klomen kullandim,yine catlatma ignesi olmadan catladi. Bu ay da klomen kullandim ama catlatma ignesi olmadim cnmoooo yumurtan super canim.ins bu ay tutar cat ignesi oldun mu sadece klomen mi kullandin...bat beklenen adet tarihi canim
22 ağustos aynı gün :)) gidebilirsem giderim bugün ama yarın veya cuma günü gitmem daha iyi olacak gibi ,
sonucu sana hemen yazarım canımm
Testin yanindaysa yapsana
Ustuste pozitif cikiyor cunku .ayni gun pik yapip siliklesmiyor benim hic
Hep iki gun ust uste pozitif cikiyor
Belkim seninde oledirr
Stresss yokkk
Hem olacagi varsa onceki gun mik mik olduysa onda bilem titmustur
sen ne ettin? kocan aldı mı krem sana? kullanabildin mi???
Gamzecimm bak ben test falan yapmadım. 2 sinde adet oldum, 6 sında bitti. Hemen gün aşırıya başladık. 7-9-11-13-15-17-19-21
Bu günlerde denedik. Adetin 20. Gününe kadar mik mik yaptık. Yani. Sonra malum annemlere geldim daha yapamadık. Belki bende kaçırdım treni. Geç yumurtladıysam tutma şansı zayıf. ama stres yaparsam bu bat gelene kadar mahvolurum. Sakin ol olacak de. Pozitif düşün pozitif olsun
Tamam bebegim ins bu ay elimiz bos çıkmayız ben eşime kızdım cook uyuz etti benj yazdimda watsapsan bebek istemiyorsun sanırım dedim oda tabjki istiyorum demis okadar cok bellikk dedim bu ayki treni kaçırdın dedim suçlu benmi oldum diyo yok benjm üstüne atlamadigim icin dedim gıcık ya önümüzdeki ay dikkat ederi diyo yok dedim bu is beni cok sıktı kusura bakma kafamiza göre takiliriz dedim delimi ne yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?