Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aaa ciddimisin

ama baya belirgin çok kırmızı çizgiydi sadece diğer çizgi kadar kalın değildi. bilemitcem belkide artık yumurtlamıorum.:26: neyse ekimde dr yolları göründü bana
:18::18:

kız ne demek artıkı deli misin sen? yumurtlamasaydın nasıl hamile kalabilirdin ki? belki o ay yumurtlamamışsındır dedim ben. ya da belki testi yanlış yaptın o da olabilir. stres yapmaya yer arıyorsun sakin ol biraz güzelim. şu belirtileri de at arkaya gitsin. kırmızı da ghelirse gelsin napalım. Allah sağlık versin. geç olsun hayırlı olsun

Catlamissa eğer hic şansım yoj çünkü dün 8de yaptin aksam testi bugün mikmik yapincaya kadar 24saat gecmis olur mıctik ama daha yeni catlayacaksa hala sansim var ins yeni catlayacaktir

inşallah öyledir canım. ama hani stres yapmayacaktık??? yapma lütfen sakin ol biraz...

aynen canım ya. Allah bize sağlık, mutluluk, huzur versin. yakışmıyor böyle olmak bize

hani verdiğimiz sözleeerrr
hani ümidim nerdeeee
hani huzur bulduğum
mikmik bestelerimiz nerdeeeeeeee

kızlarr size ne sorucam ben ekimde dr a gidicem ya adet bitimindemi gideyim adetlikenmi gideyim. tecrübeli arkadaşlardan yorumları bekliyorum :26::26:

Doktoru arayip sormustum ben ve bana adetinin ucuncu gunu gel demisti
Gittim hormon testi yaptirdim sonuclari gosterdim normal cikti
O gun alttan muayene etmedi cunku ona daha once gitmistim.smear testini de daha once yaptirdigim icin ona sa bakmamisti
Sen alttan myayene olmadiysan ona da bakabilir yumurtaliklara ve rahme bakiyo ultrasonla

Gunaydin herkeseeee,bat nedemek? 14.eylulde adet gordum.klomen kullandigim 2.ay bu.dun doktora gittim.1 yumhrtam secilmis 21mm olmus.catliyor olabilir suan.yani bu ay da olmazsa 8-9ekim gibi hastalanicam.insallah bu ay tam zamanidir :)

batın 8-9 ekim canım o zaman. hayırlısı olsun

oyyyy tam senlik bi sarkiiiiiiymiis

Ozelime baktim canim mesaj gelmemis bana:26:

ya kızların canı sıkkındı o yüzden burdan yazmak istemedim ama neyse yazmış oldum. sen de yani süpermişsin şarkıyı tam tutturdun :) sonbahar yüzünden depresyonlar mı arttı ne? hadi kızlar silkelenin kendinize gelin bi bakalım

oooo yumurtan super canim.ins bu ay tutar cat ignesi oldun mu sadece klomen mi kullandin...bat beklenen adet tarihi canim
Insallah :) mart nisan gb yarim doz klomen kullanip catlatma ignesi olmustum 2 defa .hatta ilkinde klomen yoktu.yumurta kiste donustu.temmuzda kendiliginden catladi. Agustosta klomen kullandim,yine catlatma ignesi olmadan catladi. Bu ay da klomen kullandim ama catlatma ignesi olmadim cnm

bi sorunun var mi canim ayni seyleri bende yasadim yasamaya devam ediyorum pkoluyum bu ay sadece klomen kullandim bende+9:

Gamzecimm bak ben test falan yapmadım. 2 sinde adet oldum, 6 sında bitti. Hemen gün aşırıya başladık. 7-9-11-13-15-17-19-21
Bu günlerde denedik. Adetin 20. Gününe kadar mik mik yaptık. Yani. Sonra malum annemlere geldim daha yapamadık. Belki bende kaçırdım treni. Geç yumurtladıysam tutma şansı zayıf. ama stres yaparsam bu bat gelene kadar mahvolurum. Sakin ol olacak de. Pozitif düşün pozitif olsun

Testin yanindaysa yapsana
Ustuste pozitif cikiyor cunku .ayni gun pik yapip siliklesmiyor benim hic
Hep iki gun ust uste pozitif cikiyor
Belkim seninde oledirr
Stresss yokkk
Hem olacagi varsa onceki gun mik mik olduysa onda bilem titmustur

Testim yanımda yok canım evde aksam gidince yapcam ins ayy cok moral oldu walla

Tamam bebegim ins bu ay elimiz bos çıkmayız ben eşime kızdım cook uyuz etti benj yazdimda watsapsan bebek istemiyorsun sanırım dedim oda tabjki istiyorum demis okadar cok bellikk dedim bu ayki treni kaçırdın dedim suçlu benmi oldum diyo yok benjm üstüne atlamadigim icin dedim gıcık ya önümüzdeki ay dikkat ederi diyo yok dedim bu is beni cok sıktı kusura bakma kafamiza göre takiliriz dedim delimi ne yaa

ohhhhhhh vallahada ıyı demssn bu erkekler bı alem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…