inşallah adet olmazsın da mutlu haberle havalara uçarız
Günaydın kızlar size kızarkeen yumyum günümde mikmik yapmadım çünkü cok sinir oldum
dilketin ya ben de dün yaptım ovulasyon ikinci çizgi cok belirgin cıktı ama ilki kadar tam koyu değildi bu bnm yumoşun yakın olduğu anlamına mı geliyor? ben bir kere daha kullanmıştım ama o zamanda ikinci çizgim hiç tam koyu olmamıştı belirgin olduktan sonra silinmişti yine mi öyle olacak acaba ???
t ile c ya aynı koyulukta olacak ya da t cden koyu olacak. seninki öyleyse yumurtan ha çatladı ha çatlayacak durumda. bir de testi yaptıktan 10 dkdan sonrasını kaale almayacaksın. ama sen yine de günaşırıya devam. ne zamanki t silikleşti o zaman çatlaman olmuş bitmiş demektir
walla öyle bende kızımın peşinde koşmaktan hiçbisey anlamıyor zaman akıp gidiyor.hepimizin allah yardımcısı olsun en kıza zamanda evlat versin inş mesela bu ay verebilir :)
sağol canım ben bugünde bi yapyım bakalımm hesaplamaya göre 26 sı ovulasyon günüm hayırlısı bakalım :)))
Canım yaa ben hala bekliyorum, :26: ne gelen vaar ne giden , 4-5 günde sonuç vermesi gerekmez miydi ? hangisi gelirse gelsin çook sevinicem havalara uçucam :119:
aminnn canımm sağol inşallahhherkese iyi akşamlar hanımlar :)
forumda aslında bi aratma yapmıştım ama sizin topic çıktı karşıma, bi de son sayfayı okuyunca yazmadan edemedim, besteler harikabu arada umarım bebiş dilekleriniz gerçek olur, listede adının karşısında "beklemede" yazan herkeste "hamile" yazar
t ile c ya aynı koyulukta olacak ya da t cden koyu olacak. seninki öyleyse yumurtan ha çatladı ha çatlayacak durumda. bir de testi yaptıktan 10 dkdan sonrasını kaale almayacaksın. ama sen yine de günaşırıya devam. ne zamanki t silikleşti o zaman çatlaman olmuş bitmiş demektir
Canım eczaneden predictor alıp test yap diğer testlere göre biraz pahalı bir gebelik testi(15 tl) ama kesin sonuç veriyor
yada doktora gidip kan ver kanda belli oluyor
Kizlar dua edjn benim icjn ins kacmamistir tren yaGunaydinn kizlarr
Gamsecim uzulme
Testini tekrar yap ustuste pozitif cikabiliyo yani iki gun ust uste
Ah bu erkeklerrr hrm cocuk diye yanip tutusurlar hemdeee....
Oyyy çok güzelmiş ama buu
inşallah adet olmazsın da mutlu haberle havalara uçarız
aminnn canımm sağol inşallahh
senin ağzından Rabbimin kulağına
canım ben bundan 5 ay kadar önce yapmıştım. koyu oldu ama t ile c aynı koyuluğa hiç denk gelmedi ince ama belirgin kırmızı bi çizgi vardı ertesi günde çoookk silik oldu sonrada çizgi mizgi kalmamıştı. şimdi ben yumurtlamıo olabilirmiyim dicem ama o testten 1 yada 2 ay sınra hamile kalmıştım :26::26:
6 Ekim benim deinşallah Allah isteyen herkese nasip eder
Kizlar dua edjn benim icjn ins kacmamistir tren ya(
Aminn canim ins adet olmayiz iste ozaman görsünler bizi heyt vur patlasin cal oynasin :))
canım en sağlıklı kadının bile yılda enaz birkez yumurtlamadığı oluyormuş
Her halukarda kacmamistir canim
Cunku pozitif cikan testte lh pik yspmis yani yumurtan 12 24 saate catlayacak demek
Catladiysada zatenn 12-24saat yasiyorr
Yani sansin devam ediyorrrr
Hadi bakalim bu aksami degerlendirr
Sonra surundurursun kocisii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?