Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu nike bat tarihini yazdır canım özelden mesaj at arkadasımız ekler inş sende hamiş kalırsın tekrar hg

Keciboynuzu nu esimede iciriyorum ben cnm
Dogru uyguluyorsun.icme suresini bilmiyorum olana kadar devammm

benide ekleyebilirmisiniz 10 ekim inşallah bayram müjdesi gelir kızlar son adetlerim 10 eylül 13 ağustos 12 temmuz yumurtlama dönemim 21-28 eylül olarak hesapladım doğrumu hesaplamışım

kızlar Sedgn arkadaşımız 22 sinde regl olabilir yazıyodu noldu bi haber var mı ben kaçırdım

canımm , ben hala bekliyorum hiç bir gelişme yok 22 eylül yazdırmıştım aslında 20 eylül de olmam gerekiyordu, test yaptım en son dün negatif... :))

canımm , ben hala bekliyorum hiç bir gelişme yok 22 eylül yazdırmıştım aslında 20 eylül de olmam gerekiyordu, test yaptım en son dün negatif... :))

inş kırmızılar gelmez pozitif düşün ki pozitif olsun hadi inş hamişsindir canım

yumurtan çatlamak üzere demek. yani ertesi gün falan zaten o çizgi daha da koyulaşır. ertesi gün yaptın mı?

kızlar merhaba nasılsınız ? bata 7 gün kaldı inşallahhh hayırlı olur . benim ve hepinizinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…