- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
canım kadınların neden çok konuştuğunuda ben sana sölim.. erkekler kadınların sölediklerini bir defada anlamadıkları için kadınlar hep tekrar etmek zorunda kalıyorlar bu yüzdende çok konuşmuş oluyolar.. bu nasıl bi tespit ama
OF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
hani yada benim elli dirhem yumoşum yumoşummm
iki yumurta çatlatsam da sipoşu arasamm
ohh ohhhh
sipoşlarım yürü, yürü yawrum yürü yumoşlara sürünn
şimdide geçti burdan sipoşların biri
hani yada benim elli gram sipoşum sipoşum
sipoşlardan ben bir oğlan doğurdum offff offff
sakın vakit kaybetme canım en azınan için rahat eder bence en büyük ihmalm doktorların detaylı anlatmaması bu durumlarısağol canım aslında bnm bi daha doktora gidip yumurta takibi yaptırmam gerekiyor ama sürekli erteliyorum yaaaa((
doğru söylüyosun ama tüplerde bi perde falan var gibi geliyo bana da tek o olsun razıyım hayırlısıRABBİM büyük inş duyar sesimizi inş sende hamiş kalırsın canım üzülme sitrest etkiliyo ne güzel esindede sendede sorun yokmuş şükür ne güzel bi haber sevin bence
Benimde Fsh 5.7 çıkmıştı ama dr sıkıntı yok dedi bütün değerler normal sadece prolaktin 77 çıkmıştı.10 kadar normal sayılıyor ama 10 üzeri sıkıntı oluyormuş.
benim geciken adetimin 4. günü bugun doktora gittim sağ tarafta 3,5 cm lik kist olmuş hormon ve gebelik testi yaptı gebelik yokmuş adet söktürücü verdi fsh:3,72 E2:411 çıktı adetin 3. günü gel değerin yüksek yeniden test yapalım bu hormon gebe kalmayı engelliyor dedi ben ekim topiğinde bile olamam belki kasıma kalacağım kesin
Bide kızlar size bişey sorucam. Şimdi biz bi geçen ay bide bu ay deneme yaptık bebiş için. Geçen ay da aynısı oldu bu ay da. Şöyle ki, şimdi adet bitti biz gün aşırıya başladık. Adet bittikten sonra bi 15 - 20 gün falan mikmikler normal. Ama ondan sonra benim öyle bi sancım oluyo ki kasıklarımda. İlişkiye girerken afedersiniz sanki kocaman bişey baskı yapıyor içerden karnıma. O kadar ağrım oluyo ki. Geçen ay belki hamile kalmışımdır diye korkumdan 20. Günden sonra kestik mikmik yapmayı. Ama bu ay da aynı ağrı var yüz üstü bile yatamıyorum. Bu konuda bi fikri olan var mı? 2 eylülde adet oldum. Yumyum günüm 16-21 eylül arasıydı. En son 21 inde yaptık kestik. Acaba geç mi çatlıyor benim yumurtam. Bu ağrı onun ağrısı mı?
kızlar meraba ben bişi sorucm rahim filmi çektrpte kasık ağrısı çeken varmı ben geçen çarşama çektrdm ve bir haftadır kasık ağrım hiç dinmedi nedense ya bnm gibi olan varmı
Kizlarr yumurta catlarken mi akinti oluyordu?
Kizlarr yumurta catlarken mi akinti oluyordu?
aynı soru accciiill cevap
Canım görünüşe göre öyle. Ama benim de bat 5 ekim. Aslında yumurtlama dömemini geçmedik mi?şuan ayynenn böyle bir durumu bende yaşıyorum mik mik(sizin tabirle) anında baskıyı ben de hissediyorum çok özür diliyorum utandım,yürürken sıkıntı oluyo bana da acaba bu durum yumurtanın çatlama habercisi mi? bilen var mı
Tesekkur ederim.Dun 21mm.di yumurtam,akintida yapiskan.hadi bakalim catliyor herhalde :)allah herkesin gonlune gore versinVajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle. Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.
çalışmaya başlayın kızlar :))
Adet düzenleyici yumurtanın daha sağlıklı büyüyüp çatlamasına yardımcı idrar söktürücü daha bir sürü canım. Peygamberimizin hadisi var hatta. Çörekotuna devam ediniz, zira bu otta ölümden başka her derde çare vardır diye..
OF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
hani yada benim elli dirhem yumoşum yumoşummm
iki yumurta çatlatsam da sipoşu arasamm
ohh ohhhh
sipoşlarım yürü, yürü yawrum yürü yumoşlara sürünn
şimdide geçti burdan sipoşların biri
hani yada benim elli gram sipoşum sipoşum
sipoşlardan ben bir oğlan doğurdum offff offff
Bir beste de benden gelsin ozaman
Dile kolay ama zor
Bebiş hasretini bize soorrr
Nasıl bir geri sayım, yerinde sayıyor her gün
Bineyim arabaya, bir varayım hastaneye,
300bin yıl gibi geliyor bana
Şu son üç hafta
Yatcazz kalkcazz yatcazzz kalkcazz yatcaz kalkcazzzz hooopp kırmızııııı
Klomenler, çatlatmalar, silkeletmeler hepsi hikayeeeee hooooppp kırmızııı
Kızlar telefondan giriyorum ondan mı göremiyorum yoksa saatlerdir kimse yok mu?
Kızlar telefondan giriyorum ondan mı göremiyorum yoksa saatlerdir kimse yok mu?
Ben kv.lerdeyim bi bakim dedim sizee
Bir beste de benden gelsin ozaman
Dile kolay ama zor
Bebiş hasretini bize soorrr
Nasıl bir geri sayım, yerinde sayıyor her gün
Bineyim arabaya, bir varayım hastaneye,
300bin yıl gibi geliyor bana
Şu son üç hafta
Yatcazz kalkcazz yatcazzz kalkcazz yatcaz kalkcazzzz hooopp kırmızııııı
Klomenler, çatlatmalar, silkeletmeler hepsi hikayeeeee hooooppp kırmızııı
aynı soru accciiill cevap
ben de birazdan görümceme gidecem sitede biraz stres atim dedim :) yine görecem cadıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?