Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

OF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
hani yada benim elli dirhem yumoşum yumoşummm
iki yumurta çatlatsam da sipoşu arasamm

ohh ohhhh

sipoşlarım yürü, yürü yawrum yürü yumoşlara sürünn
şimdide geçti burdan sipoşların biri
hani yada benim elli gram sipoşum sipoşum
sipoşlardan ben bir oğlan doğurdum offff offff

Son düzenleme:

aynen cnm aynen, katılıyorum sana...bişeyi ez 2-3 ez anlattığımız için :) ama onlara sorsan çok konuşuyoz :)

Oh ohhh yandan yandaann
Superrr

sağol canım aslında bnm bi daha doktora gidip yumurta takibi yaptırmam gerekiyor ama sürekli erteliyorum yaaaa ((
sakın vakit kaybetme canım en azınan için rahat eder bence en büyük ihmalm doktorların detaylı anlatmaması bu durumları

RABBİM büyük inş duyar sesimizi inş sende hamiş kalırsın canım üzülme sitrest etkiliyo ne güzel esindede sendede sorun yokmuş şükür ne güzel bi haber sevin bence
doğru söylüyosun ama tüplerde bi perde falan var gibi geliyo bana da tek o olsun razıyım hayırlısı

Benimde Fsh 5.7 çıkmıştı ama dr sıkıntı yok dedi bütün değerler normal sadece prolaktin 77 çıkmıştı.10 kadar normal sayılıyor ama 10 üzeri sıkıntı oluyormuş.

benim onlar normal şükür hormonda bi sıkıntı yok sende ihmall etme canım bazen küçük bi test için 1 ay bekliyosun ki okadara sabrımız yook

şuan ayynenn böyle bir durumu bende yaşıyorum mik mik(sizin tabirle) anında baskıyı ben de hissediyorum çok özür diliyorum utandım,yürürken sıkıntı oluyo bana da acaba bu durum yumurtanın çatlama habercisi mi? bilen var mı

kızlar meraba ben bişi sorucm rahim filmi çektrpte kasık ağrısı çeken varmı ben geçen çarşama çektrdm ve bir haftadır kasık ağrım hiç dinmedi nedense ya bnm gibi olan varmı

:18::18: oooooo ben ne yapacağııııım ekimde muhtemelen bende çektiriyorum aynı psikolojiyi yine yaşayacağım:18::18:

yoruldum yahu ne uzun oldu dimi

Kizlarr yumurta catlarken mi akinti oluyordu?

aynı soru accciiill cevap

Vajinal (servikal) akıntıda artış olması, akıntının sıvılaşması. Kadınlar bunu "ıslaklığım arttı" şeklinde ifade ederler genellikle. Bu belirti ovulasyon olmadan bir kaç gün önce başlar.

çalışmaya başlayın kızlar :))

Canım görünüşe göre öyle. Ama benim de bat 5 ekim. Aslında yumurtlama dömemini geçmedik mi?

Tesekkur ederim.Dun 21mm.di yumurtam,akintida yapiskan.hadi bakalim catliyor herhalde :)allah herkesin gonlune gore versin

mensin 2.günü başlayıp 12 gün mü devam edecektik cnm buna? Ben öyle okuduğumu hatırlıyorum ama.

Bir beste de benden gelsin ozaman
Dile kolay ama zor
Bebiş hasretini bize soorrr
Nasıl bir geri sayım, yerinde sayıyor her gün
Bineyim arabaya, bir varayım hastaneye,
300bin yıl gibi geliyor bana
Şu son üç hafta
Yatcazz kalkcazz yatcazzz kalkcazz yatcaz kalkcazzzz hooopp kırmızııııı
Klomenler, çatlatmalar, silkeletmeler hepsi hikayeeeee hooooppp kırmızııı

:))) çok güzel ama şu kırmızıyı kullanmasan iyiydi :) yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooopppp hamişiz :)

Gelsin yeni besteler hobaaaaa
Hoop kirmizi oldu simdiye kadar bundan sonra olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…