Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Catlamaya yakin oluyor canim
Yumurts aki kivaminda cekince uzayan bi akinti

benim bugün beta hcg ye de baktılar kanda negatif tabii ki,bu ayı da çıkardık gözden o uzayan akıntım geçti değerlendirdik ama olmamış demekki,ne zormuş yaaa ilk oğlum da bilmedim bile ne güzel olmuş

Ayy canim ben de gorumceyim
Banada boyle diyolarmi ki acepp:)))

bilinçli insanlar gelin, görümce, elti bilmem ne ayrımı yapmaz ki cnm, hiç zannetmiyorum aksine seviliyosundur eminim ki. Ama benimki tam cadı, gerçi 3 ayda yola getirdim onu ama yine de göresim yok. Kadının bilmediği hiçbir şey yok, ben yüksek mühendisim o ortaokul mezunu ama sorsan benden çok biliyo :))))

Katiliyom canimm
Egitim sartt

benm de olmasını istemediğim ama kesin regl olacağıma inandığım tarihim 21 ekim beni de ekleyin (( malesef artık pek ümidim kalmadı benm

kızlar ben şimdi bi ovulasyon daha patlttım :) yine silik yaa belirgin bir cizgi var ama c kadar koyu değil (( bide dünkü cizgim sankii biraz daha koyuydu offffffffffff ne zaman koyulaşacak bu cizgim yaaaaaaaa (((

benim bugün beta hcg ye de baktılar kanda negatif tabii ki,bu ayı da çıkardık gözden o uzayan akıntım geçti değerlendirdik ama olmamış demekki,ne zormuş yaaa ilk oğlum da bilmedim bile ne güzel olmuş

Canım niye böyle erken pes ettin senin bat 5 ekim değil mi? Şimdiden belli olmaz ki

heh işte ben boşunamı kız istiyom ikinciyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…