:))) çok güzel ama şu kırmızıyı kullanmasan iyiydi :) yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooopppp hamişiz :)
Catlamaya yakin oluyor canim
Yumurts aki kivaminda cekince uzayan bi akinti
Ayy canim ben de gorumceyim
Banada boyle diyolarmi ki acepp:)))
İnşallahh bu ay hooopppp bebişşş diyeceğizz
helloooooooooo kızlar men gelmişemmm
bilinçli insanlar gelin, görümce, elti bilmem ne ayrımı yapmaz ki cnm, hiç zannetmiyorum aksine seviliyosundur eminim ki. Ama benimki tam cadı, gerçi 3 ayda yola getirdim onu ama yine de göresim yok. Kadının bilmediği hiçbir şey yok, ben yüksek mühendisim o ortaokul mezunu ama sorsan benden çok biliyo :))))
h.geldin şekerim :)
benim bugün beta hcg ye de baktılar kanda negatif tabii ki,bu ayı da çıkardık gözden o uzayan akıntım geçti değerlendirdik ama olmamış demekki,ne zormuş yaaa ilk oğlum da bilmedim bile ne güzel olmuş
Canım niye böyle erken pes ettin senin bat 5 ekim değil mi? Şimdiden belli olmaz ki
öylede bilmiyorum bazen böyle karamsarlık çöküyo işte,bana dua edin topik anası duygusal bugün
Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.
Kız çocukları her zaman çok özeldir.
öylede bilmiyorum bazen böyle karamsarlık çöküyo işte,bana dua edin topik anası duygusal bugün
Ben de ayni sekildeyim.yine bosuna hevesleniyorum diyorum :/ sen ne kadar zamandir ugrasiyorsunki?öylede bilmiyorum bazen böyle karamsarlık çöküyo işte,bana dua edin topik anası duygusal bugün
heh işte ben boşunamı kız istiyom ikinciyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?