- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
bayıldımmmm :d
Canımm her zaman dua ediyoruz sen karamsarlığa kapılma. Bak benim de 5 ekim seninde. Allahın izniyle yüzümüz gülecek bu ay
inşaallahRABBİM yar ve yardımcın olsun inş hamişsindir
Ben de ayni sekildeyim.yine bosuna hevesleniyorum diyorum :/ sen ne kadar zamandir ugrasiyorsunki?
ben çıkıyorum hayırlı geceler size
bugün sayfa cok sessiz yaaaa yoksaaa mikmik mi yapıyonuz bu saaattee sizi gidi sizi hahahahaDD
Diziler var :)bugün sayfa cok sessiz yaaaa yoksaaa mikmik mi yapıyonuz bu saaattee sizi gidi sizi hahahahaDD
kimselerde yok..dertleşmeye gelmiştim :85: :85:
kimselerde yok..dertleşmeye gelmiştim :85: :85:
bugün sayfa cok sessiz yaaaa yoksaaa mikmik mi yapıyonuz bu saaattee sizi gidi sizi hahahahaDD
dün akşamı boş geçirenler bugün acısını çıkarıyo :)))
Ben burdayım canımmm. Benim kocam yanımda değil ne mikmiki kızlar :)
Hahaha dogru tahmin bebegim :)
hayırdır cnm? bi sorun mu var?
Ben burdayım canımmm. Benim kocam yanımda değil ne mikmiki kızlar :)
kocamla tartıştık canlar..masaj yapıyodu bana çok iyiydik biranda tatilden geldik geleli annemleri aradın mı demez mi.. zaten doluyum onlar beni aradımı yada arayınca off puff dan başka ne duydum dedim.. kıyamet koptu işte.. üstümü giydim çıktım evden atladım arabaya 1 saat kadar şehirde dolandım..yeni geldim..neyseki yumoş zamanı bitti.. ihtiyacım yok ona
DD iyi bakalım hadi bugün iyisin gelsin bebişlerrrrrrrrrr göbüşe göbüşe gelsinlerrrr DD
kocamla tartıştık canlar..masaj yapıyodu bana çok iyiydik biranda tatilden geldik geleli annemleri aradın mı demez mi.. zaten doluyum onlar beni aradımı yada arayınca off puff dan başka ne duydum dedim.. kıyamet koptu işte.. üstümü giydim çıktım evden atladım arabaya 1 saat kadar şehirde dolandım..yeni geldim..neyseki yumoş zamanı bitti.. ihtiyacım yok ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?