Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canımm her zaman dua ediyoruz sen karamsarlığa kapılma. Bak benim de 5 ekim seninde. Allahın izniyle yüzümüz gülecek bu ay

inşaallah canııımm çok sağol sonuçtan sonra rahatladım ama beta hcg yi sonra farkettim o anda geldi bu hal,mart ayından beri bekliyorum 7 ay oldu çok değil ama az biraz duraksadım,son 7 aydır düşünce yorgunluğu yıprattı,ALLAH hepimize sabır versin

RABBİM yar ve yardımcın olsun inş hamişsindir
inşaallah

teşekkür ederim iyiki varsınız

Ben de ayni sekildeyim.yine bosuna hevesleniyorum diyorum :/ sen ne kadar zamandir ugrasiyorsunki?

7 ay oldu

yatakodasında olmayan herkes Muhteşem Yüzyıl'ı izliyordur..Birazdan dökülürler canım...

hayırdır cnm? bi sorun mu var?

Ben burdayım canımmm. Benim kocam yanımda değil ne mikmiki kızlar :)

kocamla tartıştık canlar.. masaj yapıyodu bana çok iyiydik biranda tatilden geldik geleli annemleri aradın mı demez mi.. zaten doluyum onlar beni aradımı yada arayınca off puff dan başka ne duydum dedim.. kıyamet koptu işte.. üstümü giydim çıktım evden atladım arabaya 1 saat kadar şehirde dolandım..yeni geldim..neyseki yumoş zamanı bitti.. ihtiyacım yok ona

Evet kız ihtiyacın yok seni aramayani senden arama kocan nasılsa bariscak senle mecbur sıkma canını

cnm hiç takılma bence, erkek milleti işte aileleri sözkonusu olunca agresifleşebiliyorlar. Öfkelenmekte haklısın biz de bazen bu konu yüzünden tartışıyoruz ama boşverrrrrr küçük tartışmalar bunlar. Azıcık trip atarsın, sonra zaten oturup konuşursunuz. Hem bak yumoş zamanın da bitmiş, trip atma süren bi yarım saat daha uzayabilir sıkma canını lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…