Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bn nden goremyorum resmnı

ohooooooo herkes bnı unutmus bda grmeym barı

Yaaa ne kötü oluyo dimi tek başına yazışmak biraz önce bende küstüm bu kısçelere hııh

dedim kii sol kasığım ağrıyo yavruağzı akıntı geldi dedim cvp yok,yanlız bu belirti diye değil soğan suyu etki mi etmiş merakıydı ,, eee elaaaaam nasılsın

Canımm yaa ben geldiğimde sen gitmiştin amaa ::

Akintin kremsimi canim ya ben görmemişim yazdığını

Canımm yaa ben geldiğimde sen gitmiştin amaa ::

aayy canııım şaka şaka grip faranjit sol kasık batması uyumak ve kalkmayı hiiiç istememek,öğrenciler yordu biraz bu hafta öksürünce ciğerler ağrıyo aaaaaa hafta sonu toparlarım kendimi inşaallah siz nasılsınız?

Hg canım kızlar yoklar yoklar şimdilik hicran maca çıktı ilayda hasta bizbize kaldık
hmmmmmmm evet hepsını okudum
ıyıym ablam sen naslsın bnm kurn kursu basladı braz gremdm buraya kızlar kndı aralrnda knusup drmslar kustum ıste
Elaam unutur muyuz hiç hoşgeldinn

Akintin kremsimi canim ya ben görmemişim yazdığını

evet yaa böyle hafif sert gibi görünümü kremsi doğru,içindede 2 çoook küçük nokta şeklinde kan arada beyaz akıntı geliyo saıyorum adet oldum diyorum sonra kuru böyle saçma sapan bişey (ben bile anlamadım)

not 25 eylül de progestron hormonuna baktırmak için kan verdim kanda beta hcg negatif çıktı,yani ondan şüphelenmiyorum )

Bugun topikde genelde pozirif enerji hakimdi vw suandada kendimi huzurlu hissediyorum kusler barıştı ya inanılmaz harika

Kaşıntı varmi ya bendede olmuştu o akintidan rahim agzi yarasi oldum ilacla tedavide geçmedi ins öyle bişi yokdur

Bugun topikde genelde pozirif enerji hakimdi vw suandada kendimi huzurlu hissediyorum kusler barıştı ya inanılmaz harika

evet yaa ben dün şakayla karışık kesinlikle kızgınlık falan söz konusu değil yıpranmama adına belirti aramayalım demek istedim,sonra hakikaten bana neoluyo dedim doğru haklılar herkes aynı duyguda olmak zorunda değil ki,bir de bu yazışma duyguyu net ifade etmiyor ya yanlış anlaşılabiliyo

ama samimi söylüyorm sizleri sevdim

Kaşıntı varmi ya bendede olmuştu o akintidan rahim agzi yarasi oldum ilacla tedavide geçmedi ins öyle bişi yokdur

yok canım kaşıntı yok sol kasıkta hissedilir baskı var,senin dediğin rahatsızlık olduğunu sanmıyorum o zaman yanıyorum acıdan,şükür öyle bişey değil

Ya insan belirtilere hemencik kendink kaptiriyo konuşulmamasi daha iyi kendjni suclama çoğunluk böyle düşünüyo

yok canım kaşıntı yok sol kasıkta hissedilir baskı var,senin dediğin rahatsızlık olduğunu sanmıyorum o zaman yanıyorum acıdan,şükür öyle bişey değil

Bendede yoktu yanma ben kaşıntı oluyomu diye sormamkn sebebi ozamanda öyle akıntı geliyo doktora görün istersen canim vücut beyaz akıntıyi koruma icin gonderiyormus çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…