Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım yine gidicem dr unutmazsam sorarimmm....kk da bi ark bana sigirkuyrugu otunu tavsiye etti astimi geçmiş bu otla...arastirmadim ben...

bitkilerle çok ilgileniyorum ama astım için hiç bakmadım ne neye iyi gelir, zaten yaşam kalitemi de düşürmüyor o yüzden tıkanınca 2 fısfıs oldu da bitti :)))

Aaaa tamam gamzecimmm sağol

hiimm anladım canım....bende araştırıp kullanayim diye düşünüyorum bazen hiç uyutmadigi oluyor

ben bitki olarak değil de bitkisel yağlardan biliyorum iyi gelen. 2 yağ var bi bardak suya o yağlardan 1-2 damla damlatıp yattığın odaya koyuyosun o gece rahat uyumanı sağlıyo, nesefini açıyo. bebeklerde de kullanılıyor. havayı nemli tutuyo kurutmuyo bu şekilde rahat nefes alıyosun. o tür bitkisel yağlardan da araştırıp kullanabilirsin çünkü bitkiler kimilerinde alerji yapabiliyor, herkes her bitkiyi kullanamaz.

hangi yağlar canım...çok uykusuz gece geçirdim bu astım yüzünden canım bu aralar iyiyim sma havalar soğuyo malum

öncelikle şunu belirtiyim cnm bu yağları kafama göre vermiyorum, üniversitede 4 yıl bu işin eğitimini aldım. 2 yıl da master yaptım. gerçi yüksek lisansımı bu bölümde ama başka bi alanda yaptım ya neyse. Bitkilerden ne neye iyi gelir biliyorum. Biberiye yağı ve adaçayı yağı. İkisinden yarım bardak suya 2 ya da 3'er damla damlat yattığın odaya koy. daha rahat nefes alırsın.

Ayy kuzum sen tam arayıpda bulamadıgım şeysin :) bitkilere otlara yaglara çok inanırım ama öyle kafama göre kullanmak da istemiyorum. Sana soralım artık bisileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…