miflonid kapsul seklinde canim küçük bi alet var onun içine koyup patlayiyorsun cigerlerine tozu cekiyorsun...senin dediğin hap mi canim
:) ben yasak diye biliyorum dikkat et banlanma sakın
sağol canım benim sende de mi var sen hangi ilacı kullanıiyorsun ne zamandır var
anladım canım yine gidicem dr unutmazsam sorarimmm....kk da bi ark bana sigirkuyrugu otunu tavsiye etti astimi geçmiş bu otla...arastirmadim ben...
canım yazını tekrar düzenleyebilirsin
Aksam üstü fotonu eklenmiştin yoeun yapamadim cok yogundumgordun mu kiss ne zaman gordum sacimii
eyvahhhhhh geri nasıl alırım noluuuurrr banlamayın beniiii ayırmayın beniiiii topiğimdeeeennn i
aaaa canım ihmal etme bunu git yaptır testi...allah korusun daha kötü olmadan astim zor bi rahatsızlık
canım yazını tekrar düzenleyebilirsin
anladım canım yine gidicem dr unutmazsam sorarimmm....kk da bi ark bana sigirkuyrugu otunu tavsiye etti astimi geçmiş bu otla...arastirmadim ben...
hiimm anladım canım....bende araştırıp kullanayim diye düşünüyorum bazen hiç uyutmadigi oluyor
Amacımız eğlenmek yupyy bnde hic belirti filab aramıyorum gecen ay paranoyak olmuştum belirti aricam derken
Kirmizi+hicran mükemmel ikili :) ayrıca saçlarını çok beğendim çok yakışmış :)
Mikmikten sonragel icelim bnmde icesim var
Sen soğan suyu icme bebek varsa tehlikeli olabilir
hiimm anladım canım....bende araştırıp kullanayim diye düşünüyorum bazen hiç uyutmadigi oluyor
hangi yağlar canım...çok uykusuz gece geçirdim bu astım yüzünden canım bu aralar iyiyim sma havalar soğuyo malum
hangi yağlar canım...çok uykusuz gece geçirdim bu astım yüzünden canım bu aralar iyiyim sma havalar soğuyo malum
cooooooook teşekkür edrim canım benim
cooooooook teşekkür edrim canım benim
ben kaçıyorum geç olmadan ise koyulalim
öncelikle şunu belirtiyim cnm bu yağları kafama göre vermiyorum, üniversitede 4 yıl bu işin eğitimini aldım. 2 yıl da master yaptım. gerçi yüksek lisansımı bu bölümde ama başka bi alanda yaptım ya neyse. Bitkilerden ne neye iyi gelir biliyorum. Biberiye yağı ve adaçayı yağı. İkisinden yarım bardak suya 2 ya da 3'er damla damlat yattığın odaya koy. daha rahat nefes alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?