Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

o fısfıslar filmlerde bikaç saniyede etkili oluyo ama normalde bikaç dakikayı alıyo nefesini açması :)

dimi yaaa geçenlerde rus yapımı bi film izledim metro diye süper bi filmdi orada vardı astımlı bi kız ama o fısfıs yüzünden millet canından oluyordu yani ordan takıldıydı aklıma

Ayy sorma kuzum ya kocişim de hasta olmuş bensiz. Gideyim de bu söylediklerinizi hem ona hem kendime yapiyim. Çok sağol bebeğimm

dimi yaaa geçenlerde rus yapımı bi film izledim metro diye süper bi filmdi orada vardı astımlı bi kız ama o fısfıs yüzünden millet canından oluyordu yani ordan takıldıydı aklıma

benimki alerjik astım o kadar fazla tıkanmıyorum ama ağır astımlılar için yanından ayırmaması gereken bişi gerçekten de... aaa yeni bi film öğrenmiş oldum dur kocişime diyim de izleyelim onu yrn akşam :) ben her gece netteyim o karşımda playstation oynuyo çok sıkıcı oluyo böyle :)

aaa ben tam bir filimkoliğim canım hatta bloğumda var asliyemenli@blogspot.com ama inş adres vermek yasak değildir :26:

miflonid tablet mi? benim de başta midem çok bulandı ama alıştım sonra, bi de once-air kullanıyorum raporlu o da ağır astımlılar için ama bende ağır astım yok alerjik astım benimki. Şimdi çok dikkatli olman lazım mevsim geçişi yaa, çok tıkanırsın...bol su içmeye çalış bari

Ayy sorma kuzum ya kocişim de hasta olmuş bensiz. Gideyim de bu söylediklerinizi hem ona hem kendime yapiyim. Çok sağol bebeğimm

kıyamam yaa sen hasta halinle bi de kocişine mi bakacaksın, bak işte aynı şehirde olsaydık bi çorba kaynatır gelirdim...dikkat et kendine cnm, çorabını hırkanı giy bi de yoğurt yiyebilirsen ye sarımsaklı doğal antibiyotik oluyo

aaa ben tam bir filimkoliğim canım hatta bloğumda var asliyemenli@blogspot.com ama inş adres vermek yasak değildir :26:

ben çok sevmezdim film izlemeyi, eşim film hastası hatta vizyona girmeyen filmleri bulup indirir bi siteden oturur izler ben genelde kitap okurum.ama beni de alıştırdı şimdi. sordum metroyu izlememiş. yrn akşam izlicez :) bloktayım cnm hemen bakim

miflonid tablet canim evet buda ilk zamanlar mide bulantisi yaptı buna alıştım ama ventoline alışamadım bi kac kez denedim sadece agzima gaz kokusu geliyo

Once-air nasil bi ilac canım

tablet o da cnm, küçük beyaz bi hap. ama onu çok çok sıkıştığım zaman içmemi söyledi doktor. arada krizlerin sayısı artıyo o zaman kullanıyorum, ama raporlu ilaç. doktoruna bi sor istersen, ben faydasını gördüm.

Oy Derya Kara Derya - 7 Kocalı Hürmüz - YouTube[/url]
bağlantı paylaşmak ta yasak değildir umarım bu film bi harika hala şarkılarını açıp dinlerim ben buna bi bakın derim

Son düzenleme:
Amacımız eğlenmek yupyy bnde hic belirti filab aramıyorum gecen ay paranoyak olmuştum belirti aricam derken
aynen bendeee ohhh sirf hobi icin yapiom oldu mu olmadı demek yok belirti yok test yok

bu gece kırmızı formasiyla hicran sahalardaaaa
Kirmizi+hicran mükemmel ikili :) ayrıca saçlarını çok beğendim çok yakışmış :)
zerhos olasim vaarr:111::111::111:
Mikmikten sonragel icelim bnmde icesim var
Hadi yaa soğan suyu ona da mı iyi :)

Sen soğan suyu icme bebek varsa tehlikeli olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…