o fısfıslar filmlerde bikaç saniyede etkili oluyo ama normalde bikaç dakikayı alıyo nefesini açması :)
var canım var malesefff yergi bitirdi beni.....bir yıldır uğraşıyorum...
cnm çok geçmiş olsun şifayı kaptın desene...ben yoğurdun içine 1 diş sarımsak rendeleyip onu yiyorum o bayağı toparlıyor beni. yatıp dinleneceksin başka türlü çok zor atlatırsın. hem çabucak iyileş bakim yrn kocişine kavuşuyosun :)
dimi yaaa geçenlerde rus yapımı bi film izledim metro diye süper bi filmdi orada vardı astımlı bi kız ama o fısfıs yüzünden millet canından oluyordu yani ordan takıldıydı aklıma
geçmiş olsun ilaydaciiigiimmm..soguk alginligina gribe bende balli limonlu sicak su yapip iciyorum iyi geliyor:126:
benimki alerjik astım o kadar fazla tıkanmıyorum ama ağır astımlılar için yanından ayırmaması gereken bişi gerçekten de... aaa yeni bi film öğrenmiş oldum dur kocişime diyim de izleyelim onu yrn akşam :) ben her gece netteyim o karşımda playstation oynuyo çok sıkıcı oluyo böyle :)
var canım var malesefff yergi bitirdi beni.....bir yıldır uğraşıyorum...
Miflonid ve ventolin verfi dr da ventolini kullanamadim afedersin cikardim hep onu kullanınca midemi bulandırdı...miflonid kullandim onunda pek faydası olmuyor
Ayy sorma kuzum ya kocişim de hasta olmuş bensiz. Gideyim de bu söylediklerinizi hem ona hem kendime yapiyim. Çok sağol bebeğimm
miflonid tablet canim evet buda ilk zamanlar mide bulantisi yaptı buna alıştım ama ventoline alışamadım bi kac kez denedim sadece agzima gaz kokusu geliyo
aaa ben tam bir filimkoliğim canım hatta bloğumda var asliyemenli@blogspot.com ama inş adres vermek yasak değildir :26:
ayyy su an hiç iyi değilim astimim tuttu oksuyorummm iki saattir
Evet maç var canım gecenin ilerleyen saatlerinde
miflonid tablet canim evet buda ilk zamanlar mide bulantisi yaptı buna alıştım ama ventoline alışamadım bi kac kez denedim sadece agzima gaz kokusu geliyo
Once-air nasil bi ilac canım
sağol canım benim sende de mi var sen hangi ilacı kullanıiyorsun ne zamandır var
geçmiş olsun ilaydaciiigiimmm..soguk alginligina gribe bende balli limonlu sicak su yapip iciyorum iyi geliyor:126:
Amacımız eğlenmek yupyy bnde hic belirti filab aramıyorum gecen ay paranoyak olmuştum belirti aricam derkenayyyy kızlar bişey diyimmi bu topic beni nasıl rahatlattıysa hiç aklıma bile gelmiyor bu oldu mu oldu mu sorusu çok şükür işlerde yoğun inanın adetima 13 gün var normalde mikmik sonrası test yapmayı hobi edinmiş biri olarak çok mutluyummmmmmmm odaklandığım tek şey MİKMİKMİKMİKMİKMİKMİKMİK
Kirmizi+hicran mükemmel ikili :) ayrıca saçlarını çok beğendim çok yakışmış :)aynen bendeee ohhh sirf hobi icin yapiom oldu mu olmadı demek yok belirti yok test yok
bu gece kırmızı formasiyla hicran sahalardaaaa
Mikmikten sonragel icelim bnmde icesim varzerhos olasim vaarr:111::111::111:
Hadi yaa soğan suyu ona da mı iyi :)
miflonid kapsul seklinde canim küçük bi alet var onun içine koyup patlayiyorsun cigerlerine tozu cekiyorsun...senin dediğin hap mi canim
afiyet olsun kuzum ins sanada fayda eder
Oy Derya Kara Derya - 7 Kocalı Hürmüz - YouTube
bağlantı paylaşmak ta yasak değildir umarım bu film bi harika hala şarkılarını açıp dinlerim ben buna bi bakın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?