Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yuva kurmak çokk sevap senin yüregini RABBİM biliyo senlik bişi yok adamın uyuzlugu dedigin gibi baştan söleseydi keşke sende zor durumda kalmasaydın

Allah biliyo içimi cnm ikisi de 35 civarı. evlenmek istiyolar uygun birini bulamadıkları için evlenmiyolar. ben de sevaptır nolucak tanıştırim dedim ama adam başta tamam diyip sonra caydı neymiş efendim sorunları varmış, tanışırlar da olmazsa benle arası açılırmış saçma sapan bişiler anlattı. dedim bu kaderdir ben sadece vesile olurum Allah yazdıysa bu iş olur yazmadıysa arada kim olursa olsun olmaz bu iş. ben kırılmam niye kırılayım aranız olmazsa. of Allahım yaa ben arada kaldım çok fena.

sağol canım...ne yapim mecbur yaa...esimle vakit geçirmeyi çok istiyorum ama kocis ailesine çok bağlı...su bebek bi gelseydi bu kadar gitmeyiz de iste öyle

şimdilik idare et bebeişte bol bol eşin çoçugun sen baş başa kalırsınız bebeşinizi hoplata hoplata seversiniz bebegi baha eder gitmezsin canım

yaşları gelip geciyo bile adam neyi bekliyomuş ki üzülme strest yapma canım sen hersey olacana varıyo adamla sonra bida konuşursun belki fikri deişir

ins canim inss....her gittigimizde bebek muhabbeti dönüyor sinir oluyorum hiç gitmek istemiyorm giyen çocuk soruyu

RABBİM görüyo duyuyo sen sıkma canını seni anlıyom bizede herkez soruyo hani yigen yokmu diye insan çok kötü oluyo

bencede canim adami yokla yine olumsuzsa arkadasina usulunce anlatirsin....biz bayanlar çok hassasiz arkadasin uzulebilir

teşekkür ederim cnm, artık adamı bi kez daha ararım. Allah da biliyo içimi başka bi konu olsa asla aramazdım ama arkadaşım üzülmesin diye mecbur arayacam.

cnm sen erkege bı sekılde ıkna et bı tanısın falan de gerısı onlaara kalr

ahhh ahhh gülümseyerek naip bu işler diyorum sanki bizim elimizde verecek olan rabbim

bebegm harıka oldu inanmyorum mukemmellllllllll agzda param parca oluyo ayyyyyyyy bayıldm::125:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…