- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
yuva kurmak çokk sevap senin yüregini RABBİM biliyo senlik bişi yok adamın uyuzlugu dedigin gibi baştan söleseydi keşke sende zor durumda kalmasaydın
ins, canım senin ağzından rabbimin kulağına....
sağol canım...ne yapim mecbur yaa...esimle vakit geçirmeyi çok istiyorum ama kocis ailesine çok bağlı...su bebek bi gelseydi bu kadar gitmeyiz de iste öyle
canim cok zor bi soru sordun bay la samimiysen bi tanisin yine zamana birakirsiniz yada olumsuz olursa zaten devam etmez de bence
ins canim inss....her gittigimizde bebek muhabbeti dönüyor sinir oluyorum hiç gitmek istemiyorm giyen çocuk soruyu
Allah biliyo içimi cnm ikisi de 35 civarı. evlenmek istiyolar uygun birini bulamadıkları için evlenmiyolar. ben de sevaptır nolucak tanıştırim dedim ama adam başta tamam diyip sonra caydı neymiş efendim sorunları varmış, tanışırlar da olmazsa benle arası açılırmış saçma sapan bişiler anlattı. dedim bu kaderdir ben sadece vesile olurum Allah yazdıysa bu iş olur yazmadıysa arada kim olursa olsun olmaz bu iş. ben kırılmam niye kırılayım aranız olmazsa. of Allahım yaa ben arada kaldım çok fena.
bencede canim adami yokla yine olumsuzsa arkadasina usulunce anlatirsin....biz bayanlar çok hassasiz arkadasin uzulebilir
yaşları gelip geciyo bile adam neyi bekliyomuş ki üzülme strest yapma canım sen hersey olacana varıyo adamla sonra bida konuşursun belki fikri deişir
ins canim inss....her gittigimizde bebek muhabbeti dönüyor sinir oluyorum hiç gitmek istemiyorm giyen çocuk soruyu
bencede canim adami yokla yine olumsuzsa arkadasina usulunce anlatirsin....biz bayanlar çok hassasiz arkadasin uzulebilir
hicran canim avatardaki senmisin kiz cok guzelsin masallahins, canım senin ağzından rabbimin kulağına....
hicran canim avatardaki senmisin kiz cok guzelsin masallah
ne var neyok canim?
ahhh ahhh gülümseyerek naip bu işler diyorum sanki bizim elimizde verecek olan rabbim
senlik bisey yok canım son kez bi dene bakalım
hg canim sende ne var ne yok ben öyle bekliyorum iste...
elaaaam öyle mi yapsam? bi kere vazgeçer gibi oldu ya aramak istemedim o yüzden. zorlama gibi olmaz di mi? kız da üzülsün istemiyorum. ya tam birbirlerine uygunlar, aslında çocuk tanısa belki de ister görüşmek. aramayı düşündüm de zorlama gibi olur da kız arkadaşım ilerde duyup üzülür mü acaba diye düşündüm.
ahhh ahhh gülümseyerek naip bu işler diyorum sanki bizim elimizde verecek olan rabbim
cnm sen erkege bı sekılde ıkna et bı tanısın falan de gerısı onlaara kalr
ayy kiss pudra sekerim yok olsaydi bende hemen yapicaktim resmini cek koy bi bakim
ayy kiss pudra sekerim yok olsaydi bende hemen yapicaktim resmini cek koy bi bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?