Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

offf menü güzelmiş akşama sizdeyizz mis misssssss kokusu buruya geldi

Önce senle bi anlaşma yapalım bi relaks ol hiç stres yapma, duamızı edip Allahın bize anneliği nasip edeceği günleri bekleyelim...Aminnn inşallahhh cnm

Tsk ederim canim en kısa zamanda denicem ve haber vercem

Tsk ederim canim en kısa zamanda denicem ve haber vercem

Rica ederim. ben fırsat buldukça yapıyorum inşallah sana da yarar. Profesör bi hocam var, o da memnun kaldı. kürün kokusu vardır biraz rahatsız edebilir ama saçı yıkayınca kalmıyor o koku baştan söyleyeyim de :)

Benim de saclarim cok cok ince ve seyreldi baya dokulmekten. Şampuan ne kullaniyosunuz ne önerirsiniz kizlar?

sinameki otu var ya bi tutam cezvede kaynatıyorum. Süzdürüyorum otu, kalan su ılınınca içine bi tatlı kaşığı badem yağı, hint yağı ekliyorum. 1 tane bemix ampul, 1 tane de evigen ampul kırıyorum. saç diplerime sürüp 1 saate yakın bekletiyorum. ama akışkan bi sıvı olduğu için bone takıyorum. sonra yıka saçını olsun bitsin 10 günde bir uygula. yumuşacık parlak saçlar çıkıyo ortaya 3-4 denemeden sonra. dökülmeye bire bir anında azalıyo dökülme hatta bitio bi süre sonra. şampuanımda da çam terebentin ve 1 kaşık badem yağı vardır mutlaka. saçlarım bayağı gür ve parlak. bu kürü uygulayabilirsin. her şey doğal. zararı olmaz. bemix B vitamini, evigen de E vitamini. eczaneden alabilirsin. fiyatları da çok uygun.

canım bence bu kadar stres yaşıma rabbim güldurecek ins yüzünü...dusuklerinin nedeni arastirildi mi

canım benim ilk bebegim düştü yeni hamile kalmıştım ilşkiye girmiştik zorla oldu galiba sabhda kovayı kaldırmıştım içi su dolu o zamn düştü sonra 7-8 ay sonra oglumu dünyaya getirdim lise 2 gidiyoı şimdi 4 kürdajıda istemiyodum opzamnlar durumlar öyleydi ama üstüme corap atsa hamile kalıyodum çok cabuk bnde aldırıyodum şimdide durum bu nasip RABBİM büyüktür inş duyar sesimizi

Sağol canim tsk ederim. Ozel kullandigin bi samp. Var mi peki hani isirganli falan kullansak faydasi olurmu sizce

aaaa bende kürtaj olmak zorunda kaldın sanmistim....ee korunmadanmi birliktelik oluyordu canım ya

canım korunuyoduk sözde ama ben hamile kalayım diye benim haberim olmadan pirazavetifi deliyomuş acık konuştum özür dilerim k. bakmayın sonra bende siprail taktrdım ama gec kalmıştım 4 kürdajım oldu (((( 2. ciye gebe kalırsam ayrılmayalım diye düşünüyomuş öyle işte offff offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…