- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Sağolun canlarımm tavuk sarma ve pilav yapıyorum. Dün tarifini verdiğim :) gögüs etini dövüp, içine garnitür ve kaşar koyuyorum. Rulo yapıp üstüne kürdan batırıp fırına atıyorum :) kocişim kaç gündür tek başına sevdiği bişey olsun dedim
oyy oyy agzın bal yesin saol canımm ALLAH razı olsun inş seninde bi yavrun olur inş hamiş olursun sende karamsarlıga gelince bacım bende ilk eşimden 1 düşük 1 dogum 4 kürdajım olmuştu sonra siprail taktrdım bilmiyom ki işte korkuyom ya olmazsa bide yaş ilerledi ya( 43:
Gamzecim sinameki otu var ya bi tutam cezvede kaynatıyorum. Süzdürüyorum otu, kalan su ılınınca içine bi tatlı kaşığı badem yağı, hint yağı ekliyorum. 1 tane bemix ampul, 1 tane de evigen ampul kırıyorum. saç diplerime sürüp 1 saate yakın bekletiyorum. ama akışkan bi sıvı olduğu için bone takıyorum. sonra yıka saçını olsun bitsin 10 günde bir uygula. yumuşacık parlak saçlar çıkıyo ortaya 3-4 denemeden sonra. dökülmeye bire bir anında azalıyo dökülme hatta bitio bi süre sonra. şampuanımda da çam terebentin ve 1 kaşık badem yağı vardır mutlaka. saçlarım bayağı gür ve parlak.
Önce senle bi anlaşma yapalım bi relaks ol hiç stres yapma, duamızı edip Allahın bize anneliği nasip edeceği günleri bekleyelim...Aminnn inşallah
Önce senle bi anlaşma yapalım bi relaks ol hiç stres yapma, duamızı edip Allahın bize anneliği nasip edeceği günleri bekleyelim...Aminnn inşallah
tamam canım anlaştık saol bacım yüregime su serptin dualın için aminn inş inş cümlemiz için tutar senin benim burdaki bebek isteyen herkez için aminnn
Tsk ederim canim en kısa zamanda denicem ve haber vercem
Tsk ederim canim en kısa zamanda denicem ve haber vercem
ne olsun tatlım ya bi islere dalıyorum bi size bakıyorum
tamam canım anlaştık saol bacım yüregime su serptin dualın için aminn inş inş cümlemiz için tutar senin benim burdaki bebek isteyen herkez için aminnn
inşallah cnm inşallah...
ne olsun tatlım ya bi islere dalıyorum bi size bakıyorum
canım bence bu kadar stres yaşıma rabbim güldurecek ins yüzünü...dusuklerinin nedeni arastirildi mi
Benim de saclarim cok cok ince ve seyreldi baya dokulmekten. Şampuan ne kullaniyosunuz ne önerirsiniz kizlar?
bitmez canım
canım bence bu kadar stres yaşıma rabbim güldurecek ins yüzünü...dusuklerinin nedeni arastirildi mi
bitmez canım
bizde aksama kv ye gidices yarin gece doneriz eve yarin bende yokum yani
aaaa bende kürtaj olmak zorunda kaldın sanmistim....ee korunmadanmi birliktelik oluyordu canım ya
bende çok öfkeliyim canım hiç gitmek istemiyorum açıkçası ama ne yapcan iste gidicez
sinameki otu var ya bi tutam cezvede kaynatıyorum. Süzdürüyorum otu, kalan su ılınınca içine bi tatlı kaşığı badem yağı, hint yağı ekliyorum. 1 tane bemix ampul, 1 tane de evigen ampul kırıyorum. saç diplerime sürüp 1 saate yakın bekletiyorum. ama akışkan bi sıvı olduğu için bone takıyorum. sonra yıka saçını olsun bitsin 10 günde bir uygula. yumuşacık parlak saçlar çıkıyo ortaya 3-4 denemeden sonra. dökülmeye bire bir anında azalıyo dökülme hatta bitio bi süre sonra. şampuanımda da çam terebentin ve 1 kaşık badem yağı vardır mutlaka. saçlarım bayağı gür ve parlak. bu kürü uygulayabilirsin. her şey doğal. zararı olmaz. bemix B vitamini, evigen de E vitamini. eczaneden alabilirsin. fiyatları da çok uygun.
aaaa bende kürtaj olmak zorunda kaldın sanmistim....ee korunmadanmi birliktelik oluyordu canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?