Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende çok öfkeliyim canım hiç gitmek istemiyorum açıkçası ama ne yapcan iste gidicez

neyse idare edeceksin artık birazcık. bebiş bi gelsin de sen halledersin o isim olayını. ya cnm bana bi akıl versene. iki arkadaşım var ikisini de çok seviyorum yaşları geçiyo evlilik için. ikisine de seni biriyle tanıştıracam çok yakışırsınız mantıken de uygunsunuz dedim başta tamam dediler. erkek zamana ihtiyacım var dedi en son aradığımda, kız da tanışalım diyo bi türlü diyemedim adam cayar gibi oldu diye kıza. ay napsam nasıl desem yaaa...

ayy arada kalmak cok zor bi durum bence gercegi söyle adam daha erken diyomuş de ayy kız üzülcek off yaa (((

Sağol canim tsk ederim. Ozel kullandigin bi samp. Var mi peki hani isirganli falan kullansak faydasi olurmu sizce

cnm ben bioblas kullanıyorum ama içine 1 kaşık badem yağı ve 2 kaşık çam terebentin döküyorum. çam terebentin şampuanlardaki tüm kimyasalları öldürür zaten. o yüzden bitkisel şampuan almıyorum.

ayy arada kalmak cok zor bi durum bence gercegi söyle adam daha erken diyomuş de ayy kız üzülcek off yaa (((

başta adam da tamam demişti ama. mecburen sölicem artık. kız da üzülecek ama benim yaptığım kötü bişi de yok ortada. ben tanışıp evlensinler çok istiyodum huyları, kafa yapıları, aile yapıları, işleri her şeyleri uygundu birbirine. ikisi de çok çok iyi insanlar. ama hep bu adamın halt etmesi madem istemicektin başta niye tamam dedin

cnm erkege ikna etmeye caliş olmaz mı kıza ayıp olcak

aaaa üzdüm seni galiba özür dilerim canım ya....neyse geçmişi boşver şimdi ins bundan sonrası güzel olacak

ehh biraz üzüldüm vlla yaktım bi sigara tüttürüyom senin canın sagolsun hersey zamnla aşılıyo zor da olsaevt dedigin gibi canım gecmişi boş vermk lazım inş hersey güzel olcakk hepimiz alcaz bebeişlerimizi hoppidi hoppidi bu ikona bayılıom yaa :))))

yuva kurmak çokk sevap senin yüregini RABBİM biliyo senlik bişi yok adamın uyuzlugu dedigin gibi baştan söleseydi keşke sende zor durumda kalmasaydın

cnm erkege ikna etmeye caliş olmaz mı kıza ayıp olcak

elaaaam öyle mi yapsam? bi kere vazgeçer gibi oldu ya aramak istemedim o yüzden. zorlama gibi olmaz di mi? kız da üzülsün istemiyorum. ya tam birbirlerine uygunlar, aslında çocuk tanısa belki de ister görüşmek. aramayı düşündüm de zorlama gibi olur da kız arkadaşım ilerde duyup üzülür mü acaba diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…