bitmez canım
bizde aksama kv ye gidices yarin gece doneriz eve yarin bende yokum yani
elciklerine saglik kuzum ohhhmis mis
bende çok öfkeliyim canım hiç gitmek istemiyorum açıkçası ama ne yapcan iste gidicez
neyse idare edeceksin artık birazcık. bebiş bi gelsin de sen halledersin o isim olayını. ya cnm bana bi akıl versene. iki arkadaşım var ikisini de çok seviyorum yaşları geçiyo evlilik için. ikisine de seni biriyle tanıştıracam çok yakışırsınız mantıken de uygunsunuz dedim başta tamam dediler. erkek zamana ihtiyacım var dedi en son aradığımda, kız da tanışalım diyo bi türlü diyemedim adam cayar gibi oldu diye kıza. ay napsam nasıl desem yaaa...
Sağol canim tsk ederim. Ozel kullandigin bi samp. Var mi peki hani isirganli falan kullansak faydasi olurmu sizce
aaaa üzdüm seni galiba özür dilerim canım ya....neyse geçmişi boşver şimdi ins bundan sonrası güzel olacak
ayy arada kalmak cok zor bi durum bence gercegi söyle adam daha erken diyomuş de ayy kız üzülcek off yaa(((
evet tam zamanında yaptık
başta adam da tamam demişti ama. mecburen sölicem artık. kız da üzülecek ama benim yaptığım kötü bişi de yok ortada. ben tanışıp evlensinler çok istiyodum huyları, kafa yapıları, aile yapıları, işleri her şeyleri uygundu birbirine. ikisi de çok çok iyi insanlar. ama hep bu adamın halt etmesi madem istemicektin başta niye tamam dedin
aaaa üzdüm seni galiba özür dilerim canım ya....neyse geçmişi boşver şimdi ins bundan sonrası güzel olacak
bende tarifi aldım canım yapicam tadi nasıl oldu pisince yaz bana
bende tarifi aldım canım yapicam tadi nasıl oldu pisince yaz bana
başta adam da tamam demişti ama. mecburen sölicem artık. kız da üzülecek ama benim yaptığım kötü bişi de yok ortada. ben tanışıp evlensinler çok istiyodum huyları, kafa yapıları, aile yapıları, işleri her şeyleri uygundu birbirine. ikisi de çok çok iyi insanlar. ama hep bu adamın halt etmesi madem istemicektin başta niye tamam dedin
evet tam zamanında yaptık
Biz hep kaliyoruz maleseffff
Iki haftada bir kesin gidiyoruz ve bir gun kalip donuyoruz
canim cok zor bi soru sordun bay la samimiysen bi tanisin yine zamana birakirsiniz yada olumsuz olursa zaten devam etmez de bence
cnm erkege ikna etmeye caliş olmaz mı kıza ayıp olcak
tekrar kusura bakma canım ya
tekrar kusura bakma canım ya
Bit buçuk yıldır anneliği tatmamis biri olarak bende çok üzüldüm yazdıklarına
Neyse artik onumuze bakcaz
sağol canım...ne yapim mecbur yaa...esimle vakit geçirmeyi çok istiyorum ama kocis ailesine çok bağlı...su bebek bi gelseydi bu kadar gitmeyiz de iste öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?