Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kuzlaaarrrr acil cevaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppp....

Bugun yumurtlama akintisi gibi akinti geldi az once boyle uzadikca uzayaaannnn daha 11.gunum bugun bu ay erken mi yumurtladim acabaaaaaaaaaaa:18::18:

canım ben 28.günde bir adet oluyorum, ama bu ay ovulasyon testi yaptım, 11. gün yumurtladım, ertesi günde çatlama oldu büyük bi ihtimalle sen bu günü değerlendir, kaçırma derim, olabiliyor yani kasık ağrında var mııı

Hosbulduk kizlar,22 yasindayim bir yili askin evliyim 6 aydir istiyoruz ama malesef bnde problem cikti ilacla tedavi etmeye calisiyoruz . Yurtdisinda Yasiyorum ve cok sikildigim icin sizlerle sohbet edeyim dedim

bnde 22yım cnm 1.5 yıllk evlıyım bnmde yok daha stres yapma sakın bebek ıstedgnı aklına getrme hep inş en kısa zamnda tedavn bter snra bebişin olur buna ınanyorum allhm sifa versn

bnde 22yım cnm 1.5 yıllk evlıyım bnmde yok daha stres yapma sakın bebek ıstedgnı aklına getrme hep inş en kısa zamnda tedavn bter snra bebişin olur buna ınanyorum allhm sifa versn

Yaşıtız :)) ınsallh canımm zaten doktorum 6 ay hamılelıgı unut dedı bnde sızlerle sohbete takılıyım dedım cünkü 7/24 evdeyım ister ıstemez düşünüyorum

895 sayfada sormuştum

cnm bnm aglama cvap vermstm buna ben adetn 3 yada 4 ekımse eger sen adet olmadan doktora gt pazartesı cnku sana bı kagt hazrlıcak bu tahlıllerı yapalım dicek ve ılk tahll adetn 3. gunu gel dcek cnm yanı sen pazartesı gt

cnm bnm aglama cvap vermstm buna ben adetn 3 yada 4 ekımse eger sen adet olmadan doktora gt pazartesı cnku sana bı kagt hazrlıcak bu tahlıllerı yapalım dicek ve ılk tahll adetn 3. gunu gel dcek cnm yanı sen pazartesı gt

tşk bacım hakını helal et hemi ptesi gidecem

Yaşıtız :)) ınsallh canımm zaten doktorum 6 ay hamılelıgı unut dedı bnde sızlerle sohbete takılıyım dedım cünkü 7/24 evdeyım ister ıstemez düşünüyorum

evet cnm bnde evdeyım burası cok gzel sende burda takıl dertlesyoruz guluyoruz eglnyoruz ve adet gunu geldgnde belırtı aramyoruz kndmzde hamilelk gbı msela bebekle ılgılı pek muhbbet etmyoruz yoksa grcekten psikolojk olarak kndmzı hamile sanyoruz

bende 30gunde oluyorum bazen değişiyor ana 14-15.günler yumurtlardimm...kasik ve bel agrimda var belirti aramiyoruz diye fark etmemisim akintiyi gorunce anladim agriyi

Ben nerelere giden simdiiiiii

:))))) napcan şimdi aaaa mik mik yapcan şimsdi aaa hemde kv ee kocana dersin artık yapcak bişi yok

Adetımın beşinci günündeyim ve 1 gun gecıknce hemen heveslendm kocişide hevesledırdım hatta hamileliği unut demesine ramen doktorumun, işth sizlerle beklemeye devam edecez aslında bnm kafam karısık !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…