Kuzlaaarrrr acil cevaaaaaaaaaaaaaaaaaapppppppppp....
Bugun yumurtlama akintisi gibi akinti geldi az once boyle uzadikca uzayaaannnn daha 11.gunum bugun bu ay erken mi yumurtladim acabaaaaaaaaaaa:18::18:
cnm cevapladım hepsını gecmişe baksana bı yada soru nydı bebegm
895 sayfada sormuştumela dr nezamn gidiliyo adet bitincemi adetliyken mi benim adetim ekim 5 acaba p.tesimi gitsem ayy bi akıl ver bacım :44:
Hosbulduk kizlar,22 yasindayim bir yili askin evliyim 6 aydir istiyoruz ama malesef bnde problem cikti ilacla tedavi etmeye calisiyoruz . Yurtdisinda Yasiyorum ve cok sikildigim icin sizlerle sohbet edeyim dedim
aynen öyle akintiimmm oncekiler gibiiiiii:18:
bnde 22yım cnm 1.5 yıllk evlıyım bnmde yok daha stres yapma sakın bebek ıstedgnı aklına getrme hep inş en kısa zamnda tedavn bter snra bebişin olur buna ınanyorum allhm sifa versn
kis nasil degerlendirim kv ye gidicem bi saat sonraa
895 sayfada sormuştum
bende 30gunde oluyorum bazen değişiyor ana 14-15.günler yumurtlardimm...kasik ve bel agrimda var belirti aramiyoruz diye fark etmemisim akintiyi gorunce anladim agriyi
aynen öyle akintiimmm oncekiler gibiiiiii:18:
Bu gunu degerlendiremicem maleseff
dun oldu gamsem ama ilk tam iceriye olmadi ki
cnm bnm aglama cvap vermstm buna ben adetn 3 yada 4 ekımse eger sen adet olmadan doktora gt pazartesı cnku sana bı kagt hazrlıcak bu tahlıllerı yapalım dicek ve ılk tahll adetn 3. gunu gel dcek cnm yanı sen pazartesı gt
Yaşıtız :)) ınsallh canımm zaten doktorum 6 ay hamılelıgı unut dedı bnde sızlerle sohbete takılıyım dedım cünkü 7/24 evdeyım ister ıstemez düşünüyorum
dun oldu gamsem ama ilk tam iceriye olmadi kibi anda stres olduum
tşk bacım hakını helal et hemiptesi gidecem
bende 30gunde oluyorum bazen değişiyor ana 14-15.günler yumurtlardimm...kasik ve bel agrimda var belirti aramiyoruz diye fark etmemisim akintiyi gorunce anladim agriyi
Ben nerelere giden simdiiiiii
cnm ltfen aklınıza gelen herseyı sorablırsnz braz fazla araştırmacıyım bu konuda
rabbim büyük ben ne kadar kendimi yirtsamda bos...
evet cnm bnde evdeyım burası cok gzel sende burda takıl dertlesyoruz guluyoruz eglnyoruz ve adet gunu geldgnde belırtı aramyoruz kndmzde hamilelk gbı msela bebekle ılgılı pek muhbbet etmyoruz yoksa grcekten psikolojk olarak kndmzı hamile sanyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?