Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Adetımın beşinci günündeyim ve 1 gun gecıknce hemen heveslendm kocişide hevesledırdım hatta hamileliği unut demesine ramen doktorumun, işth sizlerle beklemeye devam edecez aslında bnm kafam karısık !

bnde ilk gunler oleydm ama artk alştm cnm nden karışk kafan

bende 30gunde oluyorum bazen değişiyor ana 14-15.günler yumurtlardimm...kasik ve bel agrimda var belirti aramiyoruz diye fark etmemisim akintiyi gorunce anladim agriyi

Ben nerelere giden simdiiiiii

bendede aynısı oldu canm bende 11 günümde geldi akıntım ve degerlendiremedim o yuzden umudum yok 13 14 mikmik oldu ama faydası olmaz sen degerlendirmeye calış bide dün olmuş o avantaj işte

bnde ilk gunler oleydm ama artk alştm cnm nden karışk kafan
Benim problemim; prolaktin hormonum sadece kan degeri değil hormonun kendisi büyümüş adonim deiliyormuş ve bn 3 aydır ilaç içiyorum gece dktorm 6ay daha iç dedi mr cek gel dedı hamileiği düşünme dedi .
Bnde kk de bnle aynı problemli bayanl r hamıle kalmışlar suan gebeler, bnde acaba kornmayıp olurunamı bırakıyıp yoksa tedavımı bıtırp sonramı düşünüym hoş hamılelıkte oron f zlasıyla buyur ve gozlere zarar verirmiş beklemeyenlerde yastanbeklememiş bnse 22 yasnjayım dıe bekleyeyım mi sizce ?

canlar herşey için teşekkür ederim ben kv ye gidiyorum yarın gece dönerim lütfen dua edin bana yum yumu kacirmayim yanıma ovu testi aldim gece yapicam hepinizi seviyorum öpüyorum görüşürüz

Bütün kızlar toplandık toplandık yumyumlari catlattik catlattik mikmikleri patlattik patlaktik sposlara yol actik yol açtık )

okudum canım sağol hayırlısı gamzoşumm :))

Bir gün daha mik miksiz geçer

Giderek spoşlar yuvadan çıkmak ister

Kayıtsız bir razı oluş başlar

Sıradan izler bırakır spoşlar

Aldırma deli yum yum

Biraz daha sabret son bir gün kaldı

Buluşacaksın çılgın spoşunla :124:

inşallah inşallahhhhh...beste iyiymiş :)

merhaba...ohhh beee iyi ki geldiniz patladım sıkıntıdan benimki hala playstation oynuyo...

kaldır sende şöle bi süslen tabi fantezi olarak :124: sonra bi seslen ama odanızdan sonra gidiyor mu oyun oynamaya ben öle çok kaldırmışımdır

Hahahah güzel olmuş kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…