kocisimde yapmaz kv de yaaa ufff
Adetımın beşinci günündeyim ve 1 gun gecıknce hemen heveslendm kocişide hevesledırdım hatta hamileliği unut demesine ramen doktorumun, işth sizlerle beklemeye devam edecez aslında bnm kafam karısık !
bende 30gunde oluyorum bazen değişiyor ana 14-15.günler yumurtlardimm...kasik ve bel agrimda var belirti aramiyoruz diye fark etmemisim akintiyi gorunce anladim agriyi
Ben nerelere giden simdiiiiii
Benim problemim; prolaktin hormonum sadece kan degeri değil hormonun kendisi büyümüş adonim deiliyormuş ve bn 3 aydır ilaç içiyorum gece dktorm 6ay daha iç dedi mr cek gel dedı hamileiği düşünme dedi .bnde ilk gunler oleydm ama artk alştm cnm nden karışk kafan
rabbim büyük ben ne kadar kendimi yirtsamda bos...
Hangi mesaj gamseem
Canim ovulasyon testi ve önerilen cinsel birliktelik zamani yaz netten diyoki orda ovulasyon testi pozitif çıktığında 12-24saat arasi yumurtlama olacaktır ve bu yumurta 24saat icinde catlayacakdir sizde ovu testi koyu ciktigi andan itibaren 24 saat geçince birliktelik yasamalisiniz gibi bisi yaziyodu bnde ondan sonra uzulmemistim
Bütün kızlar toplandık toplandık yumyumlari catlattik catlattik mikmikleri patlattik patlaktik sposlara yol actik yol açtık)
selam şekerler nasılsınız :124:
okudum canım sağol hayırlısı gamzoşumm :))
Bnede sıkıldım kocis maç ozeti izliyor bıktım artik maç özetlerinden :))))inşallah inşallahhhhh...beste iyiymiş :)
merhaba...ohhh beee iyi ki geldiniz patladım sıkıntıdan benimki hala playstation oynuyo...
Hg canım:
inşallah inşallahhhhh...beste iyiymiş :)
merhaba...ohhh beee iyi ki geldiniz patladım sıkıntıdan benimki hala playstation oynuyo...
Bir gün daha mik miksiz geçer
Giderek spoşlar yuvadan çıkmak ister
Kayıtsız bir razı oluş başlar
Sıradan izler bırakır spoşlar
Aldırma deli yum yum
Biraz daha sabret son bir gün kaldı
Buluşacaksın çılgın spoşunla:124:
kaldır sende şöle bi süslen tabi fantezi olarak :124: sonra bi seslen ama odanızdansonra gidiyor mu oyun oynamaya ben öle çok kaldırmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?