Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen yaa insanın aklında kalıyor kızlar ne yaptı? neler kaynattılar diye

bende aynen öyle saçıma kına yaktım dedim biraz geç yatayım daha az bulaştırırım

cnm sacına knayı nasl yakıyorsun gzel olyomu tarf etsene

cnm sacına knayı nasl yakıyorsun gzel olyomu tarf etsene

yaa canım bende çok beyaz var bi kere renk açma işlemi yaptırdım zaten vardı şimdi hepten azıttı
bide hamilelik planlayınca vazgeçtim boyadanda aktara danıştım tamamen doğal istiyorum hint kınası değil dedim GÖKÇEHAN KINA SETİ diye bişe tavsiye edip verdi bana kutunun içinde kına+renk verici otların karışımı+bone+eldiven çıkıyor hepsi ölçülü zaten sana sadece otları kaynatıp o suyla kınayı yoğurmak kalıyor üstelik 3 haftaya kadarda beyazlarıda kapatıyor ben kızıl kullanıyorum ama kahve tonuda

Bnede sıkıldım kocis maç ozeti izliyor bıktım artik maç özetlerinden :))))

cnm maç özeti olsa bayılırım oturup ben de onunla izlerim de bu aptal bi oyun bulmuş onu oynayıp duruyo vurdulu kırdılı bişi, en son ben kalkıp o vurdu kırdıyı üzerinde denicem tatlım dedim de kapattı :)

wawwwww buna bayıldım, süpersin cnm...başarılarının devamını diliyorum :)

kaldır sende şöle bi süslen tabi fantezi olarak :124: sonra bi seslen ama odanızdan sonra gidiyor mu oyun oynamaya ben öle çok kaldırmışımdır

hem o gripli hem de yumyum bitti ona ihtiyacım yok :) oynayıp dursun kendi kendine :)

Biz kadınlardan korkulur walla sanırım senn taktigi uyguluyor hala cevap vermediğine göre

yok Gamzecim taktik falan yok bu akşam, oturup film izledik malum dönem geçti yaaa nasıl olsa istediği şekilde zaman geçirsin, başka zaman olsa anında istediğimi alırdım :)

saol canım işte bazen bana da ilham geliyor bende yarın temizlenicem inşallah akşama gelsin mik mikler :124: oohhh

saol canım işte bazen bana da ilham geliyor bende yarın temizlenicem inşallah akşama gelsin mik mikler :124: oohhh

büyük gün desene :))) benim kociş feci grip oldu ben de azat ettim onu iyileşene kadar, o iyileşince de ben mens olacam (inşallah olmam) biz epey bi ertelicez galiba mikmiki :)

Kizlar nasilsiniz.. ben kendimi daha yeni atim eve.. hic sormayin bugun cok guzel bir gun gecirdim kizlarla gezdim bekar gibi.. ozlemisim haaaa...

büyük gün desene :))) benim kociş feci grip oldu ben de azat ettim onu iyileşene kadar, o iyileşince de ben mens olacam (inşallah olmam) biz epey bi ertelicez galiba mikmiki :)

bol nane limon yap ver iyi gelir canım çabuk iyileşsin şimdi bende kuru incir yiyorum yarında kürünü yapım diyorum 21 gün malum önümüzde nasipse 23 ekim e kadar maç var onun için antremanlara iyi hazırlanmam lazım kocişe de keçi boynuzu ooohhh şifa olsun :124:

ohhhh yarasın bebeğim, bence de sen işi sıkı tut bu ay, senin elinden hiçbir şey kurtulamaz bu motivasyonla :) ayy cnm onu doğru söyledin bak ben gideyim de şu adamı 2 günde ayağa dikeyim o bana lazım malum :)))))) ben bu ay çörek otuna takıldım onu mu yapsam acaba? çok şey duydum onla ilgili. 15 yıldır çocuğu olmayan kadının bile çocuğu olmuş.

Kizlar nasilsiniz.. ben kendimi daha yeni atim eve.. hic sormayin bugun cok guzel bir gun gecirdim kizlarla gezdim bekar gibi.. ozlemisim haaaa...

bugün günlerden güzellikti yani senin için, çok sevindim bak senin adına, ne güzel değişiklik olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…