hahahahahbnde de cekırdek var suan
nasılsınız ekim güzelleri
ben oğlumu uyuttum geldim bi filme bakıyom bi sizlere
Ara ara bakıyorum koca rahat vermiyor bırak teli diyip duruyo:)) kacak bakıyorum mecburen ozlemez olurmuyum cook özledim hemde napion nasılsınDeprem vardı desene canım bu arada ben geldim özlememişsin çok küstüm...
nasılsınız ekim güzelleri
ben oğlumu uyuttum geldim bi filme bakıyom bi sizlere
aynen yaa insanın aklında kalıyor kızlar ne yaptı? neler kaynattılar diyeOh keyfe gel bende birazdan koca bebeği uyutcam...ama ben gecelerim sizleri ösledim...
bende aynen öyle saçıma kına yaktım dedim biraz geç yatayım daha az bulaştırırımıyıyz cnm takılyoruz burda
Tam sana yazcakdim kocam sirnasmaya başladı kayıtsız kalmadim :)) dogru sanmissin
aynen yaa insanın aklında kalıyor kızlar ne yaptı? neler kaynattılar diye
bende aynen öyle saçıma kına yaktım dedim biraz geç yatayım daha az bulaştırırım
cnm sacına knayı nasl yakıyorsun gzel olyomu tarf etsene
Ara ara bakıyorum koca rahat vermiyor bırak teli diyip duruyo:)) kacak bakıyorum mecburen ozlemez olurmuyum cook özledim hemde napion nasılsın
Bnede sıkıldım kocis maç ozeti izliyor bıktım artik maç özetlerinden :))))
Bir gün daha mik miksiz geçer
Giderek spoşlar yuvadan çıkmak ister
Kayıtsız bir razı oluş başlar
Sıradan izler bırakır spoşlar
Aldırma deli yum yum
Biraz daha sabret son bir gün kaldı
Buluşacaksın çılgın spoşunla:124:
kaldır sende şöle bi süslen tabi fantezi olarak :124: sonra bi seslen ama odanızdansonra gidiyor mu oyun oynamaya ben öle çok kaldırmışımdır
Biz kadınlardan korkulur walla sanırım senn taktigi uyguluyor hala cevap vermediğine göre
cnm maç özeti olsa bayılırım oturup ben de onunla izlerim de bu aptal bi oyun bulmuş onu oynayıp duruyo vurdulu kırdılı bişi, en son ben kalkıp o vurdu kırdıyı üzerinde denicem tatlım dedim de kapattı :)
wawwwww buna bayıldım, süpersin cnm...başarılarının devamını diliyorum :)
hem o gripli hem de yumyum bitti ona ihtiyacım yok :) oynayıp dursun kendi kendine :)
saol canım işte bazen bana da ilham geliyorbende yarın temizlenicem inşallah akşama gelsin mik mikler :124: oohhh
büyük gün desene :))) benim kociş feci grip oldu ben de azat ettim onu iyileşene kadar, o iyileşince de ben mens olacam (inşallah olmam) biz epey bi ertelicez galiba mikmiki :)
Kizlar nasilsiniz.. ben kendimi daha yeni atim eve.. hic sormayin bugun cok guzel bir gun gecirdim kizlarla gezdim bekar gibi.. ozlemisim haaaa...
bol nane limon yap ver iyi gelir canım çabuk iyileşsinşimdi bende kuru incir yiyorum yarında kürünü yapım diyorum 21 gün malum önümüzde nasipse 23 ekim e kadar maç var onun için antremanlara iyi hazırlanmam lazım kocişe de keçi boynuzu ooohhh şifa olsun :124:
ohhh gez arkadaşım bebiş gelene kadar tadını çıkarın bu günler geri gelmez
Kizlar nasilsiniz.. ben kendimi daha yeni atim eve.. hic sormayin bugun cok guzel bir gun gecirdim kizlarla gezdim bekar gibi.. ozlemisim haaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?