- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
oohh iyi kociş izin veriyorbizim ki izin vermes valla :88:
Arada boyle iyi geliyo kiz.. bebis gelsin gezmem yaa babasina birakir kacarim yada..
neye izin vermez arkadaşlarınla çıkmana mı cnm?
arkadaşlarımla izin vermeye verirde bu saatte eve girmeme izin vermez
Canlarımmm yatmadan bi uğriyim dedim. Nasılsınız bakalım :)
Canlarımmm yatmadan bi uğriyim dedim. Nasılsınız bakalım :)
hehheee oda olur ama benimki gibi çocuk 3 aylıktı bi saatliğine gittim geldimki bebk uyuyor eşimde küçük parmağını vermiş çocuğun ağzına emzik niyetine napıyon dedim uyandırıp en napiyim acıktı galiba diyo
hem de nasil kiz.. kendimi bekar hisetim boyle bazi erkeklerde yanasiyodubugün günlerden güzellikti yani senin için, çok sevindim bak senin adına, ne güzel değişiklik olmuş.
oohh iyi kociş izin veriyorbizim ki izin vermes valla :88:
ayy ben de şoke oldum bi an arkadaşlarınla mı çıkmana izin vermez diye...benimki şöylee karışmaz arkadaşlarla toplanacağımız yere giderim makul bi saatte o gelir beni alır.
iyiyiz canım hg sen nasılsın bakalım
bıraktığın gibi cnm sende ne var ne yok?
ayy cok komik ama guzel fikir
hem de nasil kiz.. kendimi bekar hisetim boyle bazi erkeklerde yanasiyodubitane arkadasim var o hemen atlar hop hip o evli diye..
o kadar calisiyorum arada bi cikmak benimde hakim.. ama aslinda kocamin maci olmasaydi onunla gezedim maci vardi bende evde oturmak istemedim.. o da zaten bisey demedi.. ama simdi geldi sorguya cekiyo..
kaderimiz aynı desene, benim kociş de gripliBende iyiyim kocama kavuştum bugün. 5 gün ayrılıktan sonra :) hasta olmuş yokluğumdaa onunla ilgilendim, ilaç yaptım, uyuttum, yatmadan bide size bakayım dedim
heee anladım canım..yok arkadaşlarımla çıkarım gezerim bişey demez geçen bayramda ablam kuzenler falan dışarı çıkmıştık arabada vardı 11 buçuk da gelmiştim :124:
Aynen öyle canım erkekler hiç hasta olmasın benceben ondan daha beter hastayım ama maşallah onun nazı benden fazla :)) neyse aman iyi olsunlar da .. Bende yataym artık kızlar epey yoruldum. İyi geceler çok öpüldünüz
kaderimiz aynı desene, benim kociş de griplioffff o grip olunca 3.dünya savaşı çıktı zannedersin :)
iyiymiş valla, ben bekarken de aşırı gezerdim gece yarılarına kadar, babam kimle nereye gittiğimizi bilirdi hiç sorun olmazdı, kociş beni sıksa psikolojim bozulur herhalde. Beni bildiğinden nereye gitsem gece gelir alır, sesi de çıkmaz :)
Ne kadarr guzell kızlarr sanslisinzzz benimm esimm balkonaa bilee cikarmazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?