cnm başta öyle mi alıştırdın ki eşini? birlikte çıkıyosunuzdur ama di mi?
Heyoo kizlarrr kiş temizligi yaptim 2gundur de şehir disindayim geziyorum yazamadim hic ne var ne yok gecmis cok ilerlemis okuyamadim. Benim ates düştü kirmizilar bugun yarin gelir ama ekim listesinden cikmadim ayin sonlarini beklicem yeni bati yazarim topik anasi:)
kızlar bugün listeyi güncelliyorum artık sayılı günler kaldı ben çooook seviniyorum ,açık söyleyim hsg çektirmeden hamilelik beklemiyorum kendi adıma ama bu ay sizin için heyecanlıyım artık isimlerin karşısınaekleme vakti hadi bakalım
EKİİİM TOPİİİİĞİİİİİİİİİİİİİ HAZIRMISIIIIIINIIIIIIIIZZZZZZZZZ
Bazen. Bastan alstrma degil cnm ya kiskancti zaten bunu biliyodum ama evlendigimzde daha fazla oldu tek basima sokaga cikamam makyaj yok sosyallik pek sevmz falan iste.
kızlar bugün listeyi güncelliyorum artık sayılı günler kaldı ben çooook seviniyorum ,açık söyleyim hsg çektirmeden hamilelik beklemiyorum kendi adıma ama bu ay sizin için heyecanlıyım artık isimlerin karşısınaekleme vakti hadi bakalım
EKİİİM TOPİİİİĞİİİİİİİİİİİİİ HAZIRMISIIIIIINIIIIIIIIZZZZZZZZZ
Aaaaa bugün de kimsecikler yok amaa
bnmkıde balkona bıle ckarmyo
Merhabaaalarrrrr hosgeldinnn
Hoşbuldum canımm nasılsın
Iyiyiz canim sen.. ?? ben yumurtluyorum galiba..İnşallah inşallah inşallah :) nasılsınız güzel anne adayları
Benim kociste oyleydi.. ama zamanla insan yipraniyo kendine geldi artik kiskaniyo cok zoruna gidiyo cikip gezmem ama bende onun keyfini bekliycek degilim.. mactan gelicekte oohhhohhh bir hafta sonum var onu bekleyemem..Ne kadarr guzell kızlarr sanslisinzzz benimm esimm balkonaa bilee cikarmazzz
kızlar bugün listeyi güncelliyorum artık sayılı günler kaldı ben çooook seviniyorum ,açık söyleyim hsg çektirmeden hamilelik beklemiyorum kendi adıma ama bu ay sizin için heyecanlıyım artık isimlerin karşısınaekleme vakti hadi bakalım EKİİİM TOPİİİİĞİİİİİİİİİİİİİ HAZIRMISIIIIIINIIIIIIIIZZZZZZZZZ
Ne kadarr guzell kızlarr sanslisinzzz benimm esimm balkonaa bilee cikarmazzz
Bazen. Bastan alstrma degil cnm ya kiskancti zaten bunu biliyodum ama evlendigimzde daha fazla oldu tek basima sokaga cikamam makyaj yok sosyallik pek sevmz falan iste.
Heyoo kizlarrr kiş temizligi yaptim 2gundur de şehir disindayim geziyorum yazamadim hic ne var ne yok gecmis cok ilerlemis okuyamadim. Benim ates düştü kirmizilar bugun yarin gelir ama ekim listesinden cikmadim ayin sonlarini beklicem yeni bati yazarim topik anasi:)
inşallah canım sıradan hiçkimseyi atlamadan hamiş hamişdoldururuz inşallah
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaa bna dua etmcekmsnz bat 1 ekımdiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?