Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gunaydin gamsecimm
Enerjimizz bol olsun evett
Ben uyukluyorum gerci.dun mik mik gunuydu:))
Sabah zor kalktimm:))

Ohhh rast gelsin ins benimde beynim uyuyo yaa :)) mikmiki hobi olarak yapiyoruz yumyum günlerinde zorla yapio kocis hu aralar ise cok enerjik yumyum bitti yaa

Kunaaaaaydiiiiiinnnnn canlaaaaaarrrr nasilsiiniiiiiiizzzz

Evime bugün geldim az önce.....yani kv de iki gece kaldik

Günaydın canlarrr...
ben çok kötü grip oldum yaaa :2::2:
haftaya baş ağrısı, grip mide bulantısı ile başladık hadi hayırlısı

hımmmm bilmiyorumki canım ben her ay yum yum döneminden sonra mikmik yapmazdım varsa bişey olmasın diye ama artık kasmıyorum...

Bende geçen ay öyle yapmıştım canım. Neyse iki gün daha bekliyim, zaten doktor randevum var. O duruma göre bana ne yapacağımı söyler artık

hımmmm bilmiyorumki canım ben her ay yum yum döneminden sonra mikmik yapmazdım varsa bişey olmasın diye ama artık kasmıyorum...

Gecen aylar ben de boyleydım dusugum olmasından dolayı ama bu ay free takılıcam. Ve bu bırkac gun yumyum gunlerım. Sıkı calısmaya baslıyorum ınsallah.

ahhh sorma canım cmt aksam uzeri wc ye girdim aaaaa birde ne göreyim yum yum akintisiiii 11.gun

Cmt aksam kv de kaldik tabi çalışma olmadı pazar gunu oldu aksam bugunde kalın sabah gidersiniz dediler eeee kaldik pazar aksamda tabi bu önemli günü riske atamadim bi çalışma yaptık çok komikti yaaa

Günaydın canlarrr...

Geçmiş olsun kuzumm bende bi haftadır aynı durumdaydım atlattım çok şükür. Bol bol ıhlamur ictim, c vitamini aldım ballı limonlu ılık şu ictim. Sende öyle yap Allah şifa versin canımm

Ya canım benim bata 2 gün kaldı. Mikmik yapmaya korktum dün. Eğer varsa bi zararı olur mu?
8aylik oluncaya kadar mikmik yapıyorlar tabikid bisi olmz olacagi varsa zaten hersekilde olur

Kunaaaaaydiiiiiinnnnn canlaaaaaarrrr nasilsiiniiiiiiizzzz

Evime bugün geldim az önce.....yani kv de iki gece kaldik
Günaydın bebegim
Günaydın canlarrr...

Canim cok gecmis olsun hemen nane limon kaynat

Nerdeydiniz dun ayoll.?? .. kimsecikler yoktu.. ozletiniz kendinizi..

Neyse gunaydin.. Hepimizde cok guzel bir hafta geciririz insallah.. yarin 1 ekim basliyoruz.. insallah guzel haberler aliriz..
Bu hafta tam destek.. benim yumyum haftam daha.. 4 ekime kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…