Günaydın canlarrr...
ben çok kötü grip oldum yaaa :2::2:
haftaya baş ağrısı, grip mide bulantısı ile başladık hadi hayırlısı
ayy kızlar bizim sadece hobi için artık yumyum zamanı geçti...
Günaydın Eminecim. ben iyiyim. sen nasılsın??
Kunaaaaaydiiiiiinnnnn canlaaaaaarrrr nasilsiiniiiiiiizzzz
Evime bugün geldim az önce.....yani kv de iki gece kaldik
Günaydın canlarrr...
ahhh sorma canım cmt aksam uzeri wc ye girdim aaaaa birde ne göreyim yum yum akintisiiii 11.gun
Cmt aksam kv de kaldik tabi çalışma olmadı pazar gunu oldu aksam bugunde kalın sabah gidersiniz dediler eeee kaldik pazar aksamda tabi bu önemli günü riske atamadim bi çalışma yaptıkçok komikti yaaa
hepunuzuu coooh oslediiimmm yaaww
ahhh sorma canım cmt aksam uzeri wc ye girdim aaaaa birde ne göreyim yum yum akintisiiii 11.gun
Cmt aksam kv de kaldik tabi çalışma olmadı pazar gunu oldu aksam bugunde kalın sabah gidersiniz dediler eeee kaldik pazar aksamda tabi bu önemli günü riske atamadim bi çalışma yaptıkçok komikti yaaa
BENDE ıyım hafta sonun nasıl geçtı
benim o su gibi akintim devam ediyo kislar ya
Allah'im hayirlisini versin insallah herkes guzel haberle doner.. benim bata cok daha yawww..iyiyim canım benim. ben de çooooook ösledimmmmya yarın elaaamın batıymış. fiyuuuuuuu inşallah hayırlısıyla oluverir herkesin
Canim benim az kalmis.. insallah bebegin sana tutunmustur.. Benim bildigim kadariyla bir sey olmaz iliskiye girebilirsin..Ya canım benim bata 2 gün kaldı. Mikmik yapmaya korktum dün. Eğer varsa bi zararı olur mu?
Gecmis olsun guzelim..Günaydın canlarrr...
Nerdeydiniz dun ayoll.?? .. kimsecikler yoktu.. ozletiniz kendinizi..
Neyse gunaydin.. Hepimizde cok guzel bir hafta geciririz insallah.. yarin 1 ekim basliyoruz.. insallah guzel haberler aliriz..
Bu hafta tam destek.. benim yumyum haftam daha.. 4 ekime kadar..
aa canim bende ovu testi yaptim cmt gunu iki kere ikusindede negatif çıktı acaba testlerim mi bozuldu kii 3 ay once falan almıştım
şükür battasimmmm iyiyim sen nasılsın çalışmalar başladı mi sende de
benim o su gibi akintim devam ediyo kislar yaçifter cifter mi yimirtliyooommm kiii git git gidaaaaakk
Canim iki gun kalınca riske atamadim patlattik bi mik mik
canim sen o eggwhite takip etcen iki parmak arasina yapisan o cok onemliymis.. yumurta aki gibi..benim o su gibi akintim devam ediyo kislar yaçifter cifter mi yimirtliyooommm kiii git git gidaaaaakk Canim iki gun kalınca riske atamadim patlattik bi mik mik
Amin insallah..H.sonu kicimizin ustune oturamiyoruzki:))
Heyecan basliyor yarinn.insallah guzel haberler duyacagiz
kaçıncı günundesin canim buyuk ihtimal usutmus olabilirsin
Canim benim az kalmis.. insallah bebegin sana tutunmustur.. Benim bildigim kadariyla bir sey olmaz iliskiye girebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?