Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:)))) aferin size
Benim de o akinti cuma geldi .cumartesi ve pazarda ovl.testlerim pozitifti
Cuma ve pazar aksami degerlendirdik.
Bu aksam testi tekrar yapicam silikmi diye
Hadi hakkimizda hayirlisi

valla iyi yapmışsın. ben de korktum 2 gün kaldık deyince olmadı mı mikmik diyee

BENDE ıyım hafta sonun nasıl geçtı

çok güzeldi c.tesi annemler ve ablamlar geldi. mangal yaptık. gece ben de kaldılar. sabah kahvaltı ettik sonra beraber çıktık. biz eşimle üsküdar fethipaşaya gittik. manzara karşısında çekirdek çitladık akşamda hem maç izledik hem maç yaptık

kızlar benim karnım kasıklarım cok ağrıyor iki gündür üşüttüm mü yoksa yeniden mi yumurtluyorum yaa anlamadım ki (((

Iyi yapmisiniz kiz.. kacirmadin desene..
iyiyim canım benim. ben de çooooook ösledimmmm ya yarın elaaamın batıymış. fiyuuuuuuu inşallah hayırlısıyla oluverir herkesin
Allah'im hayirlisini versin insallah herkes guzel haberle doner.. benim bata cok daha yawww..
Ya canım benim bata 2 gün kaldı. Mikmik yapmaya korktum dün. Eğer varsa bi zararı olur mu?
Canim benim az kalmis.. insallah bebegin sana tutunmustur.. Benim bildigim kadariyla bir sey olmaz iliskiye girebilirsin..
Günaydın canlarrr...
ben çok kötü grip oldum yaaa :2::2:
haftaya baş ağrısı, grip mide bulantısı ile başladık hadi hayırlısı
Gecmis olsun guzelim..

H.sonu kicimizin ustune oturamiyoruzki:))
Heyecan basliyor yarinn.insallah guzel haberler duyacagiz

şükür battasimmmm iyiyim sen nasılsın çalışmalar başladı mi sende de

evet cnm ama ben erkekn yum ladım galiba anlamadım normalde buğün başlıyodu bakalım hayırlısı...bizde o yüzden erken başladık...kısmet bakalım ben biraz umutluyum bu aydan...keşke diom daha önce hiç korunmasaydım....

benim o su gibi akintim devam ediyo kislar ya çifter cifter mi yimirtliyooommm kiii git git gidaaaaakkCanim iki gun kalınca riske atamadim patlattik bi mik mik
canim sen o eggwhite takip etcen iki parmak arasina yapisan o cok onemliymis.. yumurta aki gibi..
H.sonu kicimizin ustune oturamiyoruzki:))
Heyecan basliyor yarinn.insallah guzel haberler duyacagiz
Amin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…