Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen canim bende diyorum keske bu kadar cok uzun sure korunmasaydim.. ama olsun keskeler fayda etmiyor.. onumuze bakicaz.. insallah gelicek bebegimiz

kocacığıma ballı kuruyemiş hazırladım günde 3 kaşık yiyo üstüne daha da kuruyemiş yediryom iyice beslensin sipoşlar die...

canımm bat 9 ekim ne bileyim yumum gectimi yoksa gecmi oldum yada üşüttüm mü bende bişey anlamadım ama cok kasık ve karın ğrım var

Canim nolur nolmaz sen calismaya devam et.. gec yumurtluyo olabilirsin..
ben gecen ay 20.gun yumurtlamisim.. :44::44:

iyi yapmisin canim.. yaa adama ne yapsin bekledi kac gundur.. insallah bu sefer olur..

Hicranimmmm sen bu hevesle ikiz ikiz dogurursun insallah..

eee yani adam çok hevesli bende unut şu cocuk işini die onu sakinletiriyom ama çaktırmadan da takibimi yapıyom...çünkü eşim çok panik....:2::2::2:

eee yani adam çok hevesli bende unut şu cocuk işini die onu sakinletiriyom ama çaktırmadan da takibimi yapıyom...çünkü eşim çok panik....:2::2::2:

Iyi demissin kiz yoksa bizden stressli oluyorlar.. sende biraz kafandan cikar.. o zaman guzel mikmik olur.. siposlarda yolunu supriz bir sekilde bulur insallah.

oo yakiskan akinti cumartesi günden beri var bende canım ama bugün kasık ve bel agrim var bu gunlerdede yumurtluyo olabiliriiiimm yuuuppiiiiiii

Sabah kocise karnim kasiklarim agriyo dedim !!!!!! Ne dese begenursiniz
Yumurtluyorsun askim ondandir!!!!!!

aa canim bende ovu testi yaptim cmt gunu iki kere ikusindede negatif çıktı acaba testlerim mi bozuldu kii 3 ay once falan almıştım

Sanmam canim bozulmamistir
Sen yapmaya devam et testini ama sivi alimina dikkat et mutlaka
Akintilar birkacgun oncesinde basliyor

Geçmiş olsun kuzumm bende bi haftadır aynı durumdaydım atlattım çok şükür. Bol bol ıhlamur ictim, c vitamini aldım ballı limonlu ılık şu ictim. Sende öyle yap Allah şifa versin canımm
öle yapcam cnm açık havamı çarptı nedir.. cidden çok kötüyüm.. öff yaaa :2:

icranım nerden anlıosun yumyum akıntısı olduğunu kuzum yaa :26: benimde cuma günü filan vardı akıntım ama hiç değerlendiremedik yaa ama o akıntı yumyum akıntısımı yoksa üşütmektenmi onu bilmiorum :44:

8aylik oluncaya kadar mikmik yapıyorlar tabikid bisi olmz olacagi varsa zaten hersekilde olur

Günaydın bebegim

Canim cok gecmis olsun hemen nane limon kaynat
sağol canımcım yaa.. hapda içmemen lazım ne olduğunu bilmiorum bide tutar filan birdaha bebişimi kaybetmek istemiorum. artık nane limonla atlatmaya çalışıcam :26:

geçmiş olsun esraaaammm yaaaa kiyamaaaammm

teşekkür ederim icranımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…