Enerjiniz bol olsun ins
evet cnm ama ben erkekn yum ladım galiba anlamadım normalde buğün başlıyodu bakalım hayırlısı...bizde o yüzden erken başladık...kısmet bakalım ben biraz umutluyum bu aydan...keşke diom daha önce hiç korunmasaydım....
canim sen o eggwhite takip etcen iki parmak arasina yapisan o cok onemliymis.. yumurta aki gibi..
Amin insallah..
İnşallah canımm. Tamam sağol kuzum. korkmama gerek yok o zaman :)
kaçıncı günundesin canim buyuk ihtimal usutmus olabilirsin
iyi yapmisin canim.. yaa adama ne yapsin bekledi kac gundur.. insallah bu sefer olur..o akışkan sıvı bende 3 gündür var bende riske etmeden kocacımı kaptığım gibi mik mik...ama benim koca daha önceden hazırmış....hahahhy
Hicranimmmm sen bu hevesle ikiz ikiz dogurursun insallah..çok iyi yaptım evet evet
bende erken yimirtladim galiba canim 11.gun basladi çalışmalar reglden hemen sonra başladı zaten...
ooohhhh sefam olsuuun
canımm bat 9 ekim ne bileyim yumum gectimi yoksa gecmi oldum yada üşüttüm mü bende bişey anlamadım ama cok kasık ve karın ğrım var
bende erken yimirtladim galiba canim 11.gun basladi çalışmalar reglden hemen sonra başladı zaten...
Keşke deme canım nasip bu işler...
Ilk kez mi korunmadin
iyi yapmisin canim.. yaa adama ne yapsin bekledi kac gundur.. insallah bu sefer olur..
Hicranimmmm sen bu hevesle ikiz ikiz dogurursun insallah..
kocacığıma ballı kuruyemiş hazırladım günde 3 kaşık yiyo üstüne daha da kuruyemiş yediryom iyice beslensin sipoşlar die...
eee yani adam çok hevesli bende unut şu cocuk işini die onu sakinletiriyom ama çaktırmadan da takibimi yapıyom...çünkü eşim çok panik....:2::2::2:
oo yakiskan akinti cumartesi günden beri var bende canım
Canim kahveyide unutma sen...
aa canim bende ovu testi yaptim cmt gunu iki kere ikusindede negatif çıktı acaba testlerim mi bozuldu kii 3 ay once falan almıştım
öle yapcam cnm açık havamı çarptı nedir.. cidden çok kötüyüm.. öff yaaa :2:Geçmiş olsun kuzumm bende bi haftadır aynı durumdaydım atlattım çok şükür. Bol bol ıhlamur ictim, c vitamini aldım ballı limonlu ılık şu ictim. Sende öyle yap Allah şifa versin canımm
icranım nerden anlıosun yumyum akıntısı olduğunu kuzum yaa :26: benimde cuma günü filan vardı akıntım ama hiç değerlendiremedik yaaahhh sorma canım cmt aksam uzeri wc ye girdim aaaaa birde ne göreyim yum yum akintisiiii 11.gun
Cmt aksam kv de kaldik tabi çalışma olmadı pazar gunu oldu aksam bugunde kalın sabah gidersiniz dediler eeee kaldik pazar aksamda tabi bu önemli günü riske atamadim bi çalışma yaptıkçok komikti yaaa
sağol canımcım yaa.. hapda içmemen lazım ne olduğunu bilmiorum bide tutar filan birdaha bebişimi kaybetmek istemiorum. artık nane limonla atlatmaya çalışıcam :26:8aylik oluncaya kadar mikmik yapıyorlar tabikid bisi olmz olacagi varsa zaten hersekilde olur
Günaydın bebegim
Canim cok gecmis olsun hemen nane limon kaynat
geçmiş olsun esraaaammm yaaaa kiyamaaaammm
askiiimmm geç yumurtlamis olabilirsin bu ay sen çalışmalara devam ett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?