Sorma yaa aklıma geldikce gülüyorum kendime deli miyim neyim test negatif çıkıyo belki gec döllenme dir diyodum adetim geldi belki üstüne gormusumdur dedim bunlar artik istisna negatifse negatif arkadaş bu ay geçince yapcam batım ki evde 11tane testim var ama yapmicam hic birini gecince yaptigimdada sonuc ne çıkarsa bahtima artık
amin canım. benim de bugün başım fena ağrıyor. bugün baş ağrıma günü galibaüzme canım kendimi. bizim de inşallah göbeklerimiz şişecek
Sorma yaa aklıma geldikce gülüyorum kendime deli miyim neyim test negatif çıkıyo belki gec döllenme dir diyodum adetim geldi belki üstüne gormusumdur dedim bunlar artik istisna negatifse negatif arkadaş bu ay geçince yapcam batım ki evde 11tane testim var ama yapmicam hic birini gecince yaptigimdada sonuc ne çıkarsa bahtima artık
ay bir an kendimi gördüm
selam kizlar gecmisi okuyamiyorum varmi 1 ekimcilerden hamile haberi
30 eylulde tabloda bir arkadas var onun varmi guzel haberi insallah bu ay bir suru hamile olur
Bende hep erteledim ama bu sefer acaba bsymi varda olmuyo die dusunmeye basladim bide diyorum basit bsy varsada dr daha once gelseydin falan derse pisman olmamsk icin gitcem iki gun sonra kesin ins hersey iyi cikardoğru söylüyorsun canım. ben aslında geçen ay gşdecektim hatta randevuyu bile almıştım ama sonra eşim tanıdık doktor var ona gideriz diye iptal ettirdi. ona da gidemedik. olmazsa bu ay gideceğim inşallah.
Ben de belirti aradıkça belirtilerim arttı.mesela gecen ay öyle bi mide bulantısı yasadım ki. 3 4 tane test yaptım. Hatta negatif çıktıkça daha idrar a geçmemiş diye düşündüm ama sonunda yine kırmızı kart tı.
Ayin 2sinde belli olur çünkü bat geçmeden test yapmayalım diye anlaştık hepimiz beklemedeyiz bakalim ins yutcak bu ayselam kizlar gecmisi okuyamiyorum varmi 1 ekimcilerden hamile haberi
30 eylulde tabloda bir arkadas var onun varmi guzel haberi insallah bu ay bir suru hamile olur
Umudumuzu kaybetmiyoruzz dimii kirmiziyi gorsekte ustune gorme diyip yine de avutuyoruz kendimizii
Ne bedbaht bi durumdayiz yaaa
Akillanmisiz artik cok sukurr
canım benim kıyamam. tabi insan ümitlenip hayal kırıklığına uğramaktan korkuyor.. peki daha ne kadar beklemeyi düşünüyorsun. eninde sonunda kırmızılar gelmediği sürece yapacaksın bu testi. kararını ver canım....
Cumartesi öğleye kadar dr.um muayene yapıyor. O güne kadar gelmezse giderim direk dr.a
Enzor geçirdiğim aydi simdi hic belirti aramıyorum:)) ve cok kararliyim aramicam ama nedense ümitsiz de degilim adet olsam üzülürüm elbet ama gecen ayki gibi üzülmem kosa süreli olur çünkü alıştım
bu ihtimal benim de aklıma geliyor ama sonra herşey kısmet diyorum. kısmette olsaydı ben şimdiye kadar çoktan doktora gitmiştim Allah nasip etmişti diyorum. demekki bu ay kısmetmiş sana. bana da galibaBende hep erteledim ama bu sefer acaba bsymi varda olmuyo die dusunmeye basladim bide diyorum basit bsy varsada dr daha once gelseydin falan derse pisman olmamsk icin gitcem iki gun sonra kesin ins hersey iyi cikar
Cumartesi öğleye kadar dr.um muayene yapıyor. O güne kadar gelmezse giderim direk dr.a
İtiraf ediyorum bnmde belim ağrıyor sanırım bu ayda teyet geccem ama sağlık olsun baskada hic bisi yok zaten dinlemiyorim kendimiben de aramıyorum. arada bir şöyle yokluyor beni hemen kendime gelip durdiyorum. ama belim fena ağrıyor ona dur diyemiyorum adet olucam yine bu ay galiba. ben de üzülücem elbet ama yıkılmayacağım Allahın izniyle
bu ihtimal benim de aklıma geliyor ama sonra herşey kısmet diyorum. kısmette olsaydı ben şimdiye kadar çoktan doktora gitmiştim Allah nasip etmişti diyorum. demekki bu ay kısmetmiş sana. bana da galiba
Msa84 e ozeldn msj at canımmerhaba arkadaşlar benıde eklermısınız 19 ekim
Ben tabloda değilim nasıl eklenir bilmiyorum ama 2 gün geçti bende. Bakalım hayırlısı.
hadi bakalım hayırlısı. madem öyle o zamana kadar psikolojik olarak kendini rahatlatmaya çalış ve fiziksel olarak da çok di,kkatli ol. iş güç yapıp da yorma kendini ne olur ne olmaz
yaaaaaaaaaaaaaa braz beste yapında kndmze gelelmmmm
İtiraf ediyorum bnmde belim ağrıyor sanırım bu ayda teyet geccem ama sağlık olsun baskada hic bisi yok zaten dinlemiyorim kendimi
Msa84 e ozeldn msj at canım
Canim sen ekkeyemezsin msa84 de özelden msj almalısın
cok guzel karar bence Allah yuzleerimizi guldursunnAyin 2sinde belli olur çünkü bat geçmeden test yapmayalım diye anlaştık hepimiz beklemedeyiz bakalim ins yutcak bu ay
Evt saplantı gerçekten herkes öyle düşünüyor buraya yazilinca hepimiz etkileniyoruz :)) ama bidaha tövbe kendimi bian deliriyorum sandım puhahaha
canim test yaptinmi?Ben tabloda değilim nasıl eklenir bilmiyorum ama 2 gün geçti bende. Bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?