Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay bir an kendimi gördüm

Umudumuzu kaybetmiyoruzz dimii kirmiziyi gorsekte ustune gorme diyip yine de avutuyoruz kendimizii
Ne bedbaht bi durumdayiz yaaa
Akillanmisiz artik cok sukurr

selam kizlar gecmisi okuyamiyorum varmi 1 ekimcilerden hamile haberi
30 eylulde tabloda bir arkadas var onun varmi guzel haberi insallah bu ay bir suru hamile olur

doğru söylüyorsun canım. ben aslında geçen ay gşdecektim hatta randevuyu bile almıştım ama sonra eşim tanıdık doktor var ona gideriz diye iptal ettirdi. ona da gidemedik. olmazsa bu ay gideceğim inşallah.
Bende hep erteledim ama bu sefer acaba bsymi varda olmuyo die dusunmeye basladim bide diyorum basit bsy varsada dr daha once gelseydin falan derse pisman olmamsk icin gitcem iki gun sonra kesin ins hersey iyi cikar

Iste bu yuzden napiyoruz belirti aramiyoruz belkide bu yüzden bu ay kirmizilar yikmadi beni beklemiyordum zaten

Kızlar size bişey sorayım mutlaka bileniniz vardır. Elimi gecen ay baya bi yaktım ocaktaki tencereye yapıştırdım diyeyim.neyse kabardı falan.yanık olayı geçti ama izi kaldı şimdi. Nasıl geçer bilen varmı? Kırmızı kırmızı duruyo hala

30 eylulde tabloda bir arkadas var onun varmi guzel haberi insallah bu ay bir suru hamile olur
Ayin 2sinde belli olur çünkü bat geçmeden test yapmayalım diye anlaştık hepimiz beklemedeyiz bakalim ins yutcak bu ay
Umudumuzu kaybetmiyoruzz dimii kirmiziyi gorsekte ustune gorme diyip yine de avutuyoruz kendimizii
Ne bedbaht bi durumdayiz yaaa
Akillanmisiz artik cok sukurr

Evt saplantı gerçekten herkes öyle düşünüyor buraya yazilinca hepimiz etkileniyoruz :)) ama bidaha tövbe kendimi bian deliriyorum sandım puhahaha

Ben tabloda değilim nasıl eklenir bilmiyorum ama 2 gün geçti bende. Bakalım hayırlısı.

Enzor geçirdiğim aydi simdi hic belirti aramıyorum:)) ve cok kararliyim aramicam ama nedense ümitsiz de degilim adet olsam üzülürüm elbet ama gecen ayki gibi üzülmem kosa süreli olur çünkü alıştım

ben de aramıyorum. arada bir şöyle yokluyor beni hemen kendime gelip dur diyorum. ama belim fena ağrıyor ona dur diyemiyorum adet olucam yine bu ay galiba. ben de üzülücem elbet ama yıkılmayacağım Allahın izniyle

Bende hep erteledim ama bu sefer acaba bsymi varda olmuyo die dusunmeye basladim bide diyorum basit bsy varsada dr daha once gelseydin falan derse pisman olmamsk icin gitcem iki gun sonra kesin ins hersey iyi cikar
bu ihtimal benim de aklıma geliyor ama sonra herşey kısmet diyorum. kısmette olsaydı ben şimdiye kadar çoktan doktora gitmiştim Allah nasip etmişti diyorum. demekki bu ay kısmetmiş sana. bana da galiba

Ben tabloda değilim nasıl eklenir bilmiyorum ama 2 gün geçti bende. Bakalım hayırlısı.

İtiraf ediyorum bnmde belim ağrıyor sanırım bu ayda teyet geccem ama sağlık olsun baskada hic bisi yok zaten dinlemiyorim kendimi
merhaba arkadaşlar benıde eklermısınız 19 ekim
Msa84 e ozeldn msj at canım

Canim sen ekkeyemezsin msa84 de özelden msj almalısın

hadi bakalım hayırlısı. madem öyle o zamana kadar psikolojik olarak kendini rahatlatmaya çalış ve fiziksel olarak da çok di,kkatli ol. iş güç yapıp da yorma kendini ne olur ne olmaz

yaaaaaaaaaaaaaa braz beste yapında kndmze gelelmmmm

heyyyyyyyyyyy gamse cok ayıp senn belın agrımyo ltfennnn

cok guzel karar bence Allah yuzleerimizi guldursunn
canim test yaptinmi?
ms4 arkadasimiza soyle eklesin senide insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…