Kizlar ben 9 aydir her ay bebegim oldugunu goruyorum ruyamda, testler goruyorum pozitif,, adet kanamasi goruyorum yani anlicaniz tam anlamiyla bir karmaşa goruyorum.ama adet olduğum gercek oluyo her aydiğerleri fooossss )
:) benim rüyam gercek olmasjn zaten güzel rüyalar ins gerçek olur
kız batımı unuttumekim 8 valla camışa bağladım ben
bende sendenim bu hafta cumadan beri bi hastalık sardıki yataklara düşürdü beni bat falan aklımdan çıktıama şimdi iyiyim tekrar düşünmeye başladım..
kız Allah iyiliğini versin...
Ben o kadar çok düşünüp stres yapıyorum ki. Kendimi pek bişeye veremiyorum artık. Ve bu stresle tutacağına da pekbinancım yok. Umutsux bi konuşma oldu ama malesef hislerim böyle. Son zamanlarda bu psikolojiyle huzursuz um çok
aslında stres etkiler diyolarda.. benim ilk hamile kaldıgımda eşim bu istanbulda ankarada falan olaylar vardı oraya göreve gidecekti..polis bu arada.. işte gitti gitmedi ya yumoş zamanı kaçarsa falan filan derken..tamda eşimin gidecegi gün ki birlikteligimizden bebişim olmuştu.. başka sebepler kaybettim ama olsun yinede hamile kalınabiliyo yani :) içini ferah tut
kız batımı unuttumekim 8 valla camışa bağladım ben
ya baktım rüyalardan konu açılmış bende geçen rüyamda bizim eve bi muhabbet kuşu girdiğini gördüm yeişlli-mavili kafeste varmış bizde altı yem dolu kendiliğinden girdi o kuş kafese
tabirinde para yada malla ilgili güzel gelişmeler yazıyor amma sanki insan bebeğe yorumlanır gibi görüyor
Iste bende hem guzel hem cirkin görüyorum cirkinleri gercek oluyo .Inssllah sizin guzelleri gercek olur....
Ekimin ilk haberini olumsuz vermek istemzdim ama benimki nazar boncuğu olsun gerisi hamiş dolsun:))) Kırmızılari gördüm ama yikilmadim ayaktayim:) yrni aya cookk mutlu baslicam ekimden cikmadim 29u beklicem. 2gun sonrayada dr dan randevu aldim bide o görsün bakalim uğur getirir belki bakışları:))))
Amaann varsin bebişim bu ayda gelmesin, yeterki bi tek kocişim olsun bana bisey olmaazz)
Ekimin ilk haberini olumsuz vermek istemzdim ama benimki nazar boncuğu olsun gerisi hamiş dolsun:))) Kırmızılari gördüm ama yikilmadim ayaktayim:) yrni aya cookk mutlu baslicam ekimden cikmadim 29u beklicem. 2gun sonrayada dr dan randevu aldim bide o görsün bakalim uğur getirir belki bakışları:))))
Amaann varsin bebişim bu ayda gelmesin, yeterki bi tek kocişim olsun bana bisey olmaazz)
3 aydir her seferinde agliyorum iyice hayat enerjimi tukettim, bundan sonra cok pozitif oolmayakarar verdim ve inaniyorumda buna ztn ne kdr cirpinsamda nasip oldugu zmn gelecek bebişim, dr.a sende git canim bebis yoksa en azindan icimiz rahat beklerizcanım benim ya harikasın. sen bu motivasyonla bebişi getirtirsin vallaben de bu ay kırmızıları görürsem ben de gidicem inşallah doktora ve senin gibi de güçlü ve inançlı olurum canım benim. helal sana
Insallaahh canim hadi sizlerden duyalim güzel haberleriAynen boyle canim yikilmak yokk
Yolumuza devam ediceZzz
Bundan sonraki aya insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?