2ekim 3ekim olsa sen hala hasta olmasan
Insallah faydasini tez zamanda gorursun canim..Sağolasın canım hemen bugun başlarım.el güzelliğine çok önem veriyodum nazara mı geldim ne:)
tabi dikkat etmek lazim..Tamam iletirim kaldirmaz ağır nolur olmaz dimi ama :)))
sipoşlaraaa yumyum ektim gesiinn diyee 1 ekimm.. gelirse 1 ekimm gelecekk minikkiimmmm...benımkısi beste degıl ama maniii..... bu idare eder heraldee.....
slmmmmmm slm slm ben geldim kıslarrnasılsınız bakem
mik mikte mik mik mik miiiiiiiiiiiiiik
gelecekse gelsın minik
yum yum gunlermde bttı
beklıyorum 1 ekımı
sipoşlaraaa yumyum ektim gesiinn diyee 1 ekimm.. gelirse 1 ekimm gelecekk minikkiimmmm...benımkısi beste degıl ama maniii..... bu idare eder heraldee.....
slm slm hg ben iyiyim sen nassın :)
maniiiinii yesinler...
ALLAH iyilik versin canım bende süperim süperr dr geldim
niye canım konuları okuyamadım bilmiyorum yazdıysan ondan sordum.
Bence yasin okuyalim salavat çekelim yuz tane ne dersiniz
Manini sevsinler süper olmussipoşlaraaa yumyum ektim gesiinn diyee 1 ekimm.. gelirse 1 ekimm gelecekk minikkiimmmm...benımkısi beste degıl ama maniii..... bu idare eder heraldee.....
Hg canım bn iyiyimsen nasılsınslmmmmmm slm slm ben geldim kıslarrnasılsınız bakem
Hh canim beste yapiyoruz sira sizde en son geldinizcanlarım benim napıyorsunuz?
Manini sevsinler süper olmus
Hg canım bn iyiyimsen nasılsın
Hh canim beste yapiyoruz sira sizde en son geldiniz
bacım su elam varyaa ona duacıyım vlla bna bi hstane önerdi süpermiş kendime kızdım neden burayı önceden bulmadım diyebende kist vardı hepsi temizlenmiş 2 tane büyük kistim vardı sogan kürü temizlemiş içimi cokk mutluyum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?