Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah test yanılmıştır seni ya, normalde gecikmen olur muydu böyle:44:

2 yılı geçtik evleneli saat gibi oluyorum ama 1 kez hamile kaldığımda 1 kez de nisan ayında gecikmem oldu, Nisan dakinin sebebi Klomen kist yapmış bende 2,7 cm. Progestan verdi dr. eritti onu haziranda gecikmem olmadı dr. bir gittim yeni 2 kist oluşmuş. Bunun üstüne dr. hiç ilaç kullanmayalım kendiliğinden erir dedi. Düşükten sonra sizin adetin dengesi şaştı dedi.

Temmuz da kistin biri yok olmuş diğeri küçülmüştü.. Hiç ilaç kullanmadım dr. a da gitmedim gecikmem de olmadı o gün bugündür.

Arkadaşlar benide ekleyin listenize yeni katıldım aranıza:) bende 5 Eylül'de regli oldum yani 5 Ekim son gün:) ama sabırsız ben 30 Eylül'de test yaptım ve pozitif hemen çıktı ama prediktör aldım :) yani günüm gelmeden hamile olduğumu öğrendim cuma doktora gidecem kan vermek için bekleyen herkeze allahım nasip etsin...

geçmiş olsun canım, benm de kürtaj olduğum hamileliğimde şüphelenp test yapmıştım adet günümden 5 gün sonrayı negatif çıktı, iki üç bekleyp yaptığımda pozitifti doktor gec yumurtlama olduğunu söylemişti. inşallah senin de öyle bi durumdur. kırmızıları görmedikçe umut var

kızlaaaar günaydın bugün işe gitmedim,hadi bugün hamileee diye yazalım günü geleln arkadaşları,

bende doktora gidecektim doktorun ameliyat günüymüş öğleden sonra gel dedi,siz nasılsınız?

gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Günaydın kızlar
Bişey sorucam size. Diyelim bugun yum günü ama ilişki dün oldu.gebelik sansı var dimi?

Kızlar bu soruma da cevap verir misiniz yani var biliyorum ama sizden de duymak istiyorum. En önemli günlerde eşim şehir dışında görevli..umudumu kırmayım dimi yine de?

Kızlar bu soruma da cevap verir misiniz yani var biliyorum ama sizden de duymak istiyorum. En önemli günlerde eşim şehir dışında görevli..umudumu kırmayım dimi yine de?

Var canım korkma. Millet bir defa ilişkiye girip hamile kalıyor, yumurtlama günü mü takip ediyorlar sanki.
Olacağı var sa olur. Ben bugüne değin hiç yumurtlama testi filan yapmadım, yapmam da.

elbetteki var canım spoşlar 3 gün işleve devam edebiliyor senin içinde

Var canım korkma. Millet bir defa ilişkiye girip hamile kalıyor, yumurtlama günü mü takip ediyorlar sanki.
Olacağı var sa olur. Ben bugüne değin hiç yumurtlama testi filan yapmadım, yapmam da.

Sağolun kızlar valla moralim bozulmuştu ama umutlu bekleyişe devam edicem:)

kızlar dün gece rüyamda test yapıyorum yaptıgım anda saniyeler içinde kontrol çizgisinden daha koyu kıpkırmızı ikinci çizgi beliriyor.. inanamıyorum ordan bakıyorum burdan bakıyorum çeviriyorum ama kıpkırmızı duruyo.. normalde söylemem diyordum ama anında eşime söylüyorum çıglıklarla..ama o uyandıgım an yok mu :84: :84: offf hiç uyanmasam dedim resmen döndüm kocişe sarıldım tekrar uyumuşum :106: siz neye yorarsınız bunu..

Merhaba. benim de 15 ekim. beni de ekler misiniz??? :*

aynı benim durumum yaaaaa (( eşim görevli gitti moralim bozuldu ve bence dün yumurtladım yinee ama olacağı varsa hertürlü olur canım yeterki Allah ol desin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…