canım aynı durum bendede var 2 aydır istiyoruz ancak reglm ilk defa 2 gün öne geldi bende int.hesaplayıcılar var yumurtlama dönemi hesaplama yaz cıkıyor hemen son 3 reglin tarihini giriyorsun sana tarihleri veriyor cnm
kızlaarrr günayydınnnnn....... nasılsınızz.... size güzel haberlerim varrrrrr.... :))
günaydın haydi söyle söyle duymak istiyoruzzzzz...
kızlaarrr günayydınnnnn....... nasılsınızz.... size güzel haberlerim varrrrrr.... :))
canım dün bende de öle öle sipoş 48 saat içinde yaşadığı için o şansın var inş....:26::26:
.....Hayırlı olsun bebeğimm gözün aydınnn
kızlaaaaarr günaydınn, nasılsınızzkimler var kimler yokkk
DDUN OKADAR seslenmissjniz duymamisim hic; ))
Günaydin canim iyiyim ben sen nasılsın
Günaydın kızlar. Moralim çok bozukçok sancım var
harika daha ne olsun kıpkırmızıAllahım tez vakitte bizlere görmeyi nasip et inşallah
Bilmiyorum kızlar adet sancısına da benziyo ama anlamadım.İkinci testi de yapmadım. Korkutuyo bu ağrı beni
Tebrikler canımmmm darısı başımıza insallh.....
saoolll canımm benimmm darısı başınıza inşallahhhhhh ruyamda gordum bu gece hamileydim sabah test yaptım nasıp ettı allahımmm ama hala ınanamıyorummm yaa şaka gibiiii....
günaydın güzeller
canım doktorunun telefonu varsa ara bir sor istersen.
hamilesin güzelimmm.maşalla bu ay ne güzeller haberler alıyoruz.
inşallahh kuzuuummm hepinizee nasıpp etsiiinnnnnnn kocişe soylmedımmm eve gelınce solıcemmm
.....
saoolll canımm benimmm darısı başınıza inşallahhhhhh ruyamda gordum bu gece hamileydim sabah test yaptım nasıp ettı allahımmm ama hala ınanamıyorummm yaa şaka gibiiii....
hakkında hayırlısı olsun, umarım doktora bu yüzden gitmene gerek kalmadan öğrenirsin bebeğini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?