Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım aynı durum bendede var 2 aydır istiyoruz ancak reglm ilk defa 2 gün öne geldi bende int.hesaplayıcılar var yumurtlama dönemi hesaplama yaz cıkıyor hemen son 3 reglin tarihini giriyorsun sana tarihleri veriyor cnm

Zaten netten indirdiğim takvimle hesaplamıştım günleri. Hatta cep telefonu uygulaması olanı bile indirdim. Ara kanamanın devamı gelmedi, göğüslerimde bi hassasiyet yok ama dün gece damarlarında hafif sızılar vardı. Karnım da gerginlik var ve midem hafif bulanıyor sanki soğuk algınlığı varmış gibi. Dün test yaptım negatif. Bat 7-9 Ekim gibi bekliyorum. Hayırlısı artık.

günaydın güzeller
kızlaaaaarr günaydınn, nasılsınızz kimler var kimler yokkk

DDUN OKADAR seslenmissjniz duymamisim hic; ))

Günaydin canim iyiyim ben sen nasılsın

Günaydın kızlar. Moralim çok bozuk çok sancım var

canım doktorunun telefonu varsa ara bir sor istersen.

kızlaarrr günayydınnnnn....... nasılsınızz.... size güzel haberlerim varrrrrr.... :))

Eki Görüntüle 820215

kızlar bi bakınn yaaa ben dogrumu goruyorummm.......

hamilesin güzelimmm. maşalla bu ay ne güzeller haberler alıyoruz.

Bilmiyorum kızlar adet sancısına da benziyo ama anlamadım. İkinci testi de yapmadım. Korkutuyo bu ağrı beni

korkma hiç canım, sancı normal, kanama olmasın yeterki. ben hamileliğe ihtimal vermediğim için o sancıyı hep adet sancısı sandım ilkinde, içini ferah tut.

Ben de gördüm 2-3 gün önce rüyamda hamile olduğumu. İnşallah hepimizin bu tatlı rüyası gerçek olur. :))

günaydın güzeller

canım doktorunun telefonu varsa ara bir sor istersen.

hamilesin güzelimmm. maşalla bu ay ne güzeller haberler alıyoruz.

saol canımmm sıra hiç bozulmasın herkese nasıp olsun ilaydadan sonra banaymışş hadi şimdi sıra elaam daaaa... onada sizede nasıp etsiinnn

.....

saoolll canımm benimmm darısı başınıza inşallahhhhhh ruyamda gordum bu gece hamileydim sabah test yaptım nasıp ettı allahımmm ama hala ınanamıyorummm yaa şaka gibiiii....

bende dün rüyamda senin ki gibi kıpkırmızı çift çizgi gördüm acaba bende mi test yapsam.. totem olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…