Allah bağışlasın kardeşiminde 2 kızı var kız sen bu işi iyi biliyon hele bi anlat sırrını diyorum " amaaann abla ne bileyim ben aslında erkek için çalışmıştım dememzmiAllah sağlıklısını versin
Kızlarrr gec geldim okumadım neler yapıyosunuz bakiiim
çok iyiyiz sen napıyosun:)) ilayda hamile sıradakini bekliyoruz canım :)
çok iyiyiz sen napıyosun:)) ilayda hamile sıradakini bekliyoruz canım :)
şimdiden nazlanmak istemiyorum ama çok yeni benimki 48 saat bile olmadı öğreneli panik yapmaya başladım bile 8 ay nasıl geçer kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama gelde içime anlat
İlayda gobişine bizi yazcakmı
Canım simdi esimle konustum ben aylık ikimizi topladı 15.000 kazanıyormusuz
Birine sor dedi mutlu olmak için yeterli bir rakam dedi ama ben sizlerle mutluyum
yazınca tutarmı ki canım :)))ilayda hadi canım kalk al eline kalemi başla yazmaya :) tutarmı tutar:)
İlayda gobişine bizi yazcakmı
anlamadım canım ? benim uykum geldi galiba :))
Bence tutar :)goz kalemi ile yazıyolar
Yazmaz mıyım. Ama bi netleşsin de canım. Testte pozitifi gördüm ama hala emin olamıyorum. Akşamdan beri garip bi sancım var çünkü. Sanki bi umudumu kaybeder gibi oldum
Yazmaz mıyım. Ama bi netleşsin de canım. Testte pozitifi gördüm ama hala emin olamıyorum. Akşamdan beri garip bi sancım var çünkü. Sanki bi umudumu kaybeder gibi oldum
konuştum canım.ilk aylarımızda sürekli kalıyoduk.konuştum bu iyi hali :) bazen anlıyo hak veriyo.ama bir süre sonra tekrar gitmek istiyo.sanırım bende alıştım artık orda kalmaya
hişşşttt duymayım bidaha iyi düşün pozitif düşün netleşicek merak etme kalp atışlarınıda duyacaksın üzme beni gece gecehem sen uyusana ne işin var burda ilerde uykuya çok ihtiyacın olacak :)))
Ayy canım benim ya çok sağol. İnşallah dediğin gibi olur. O zaman ben uyiyim :)
İsim olayını da yapıcam kızlar söz
Ayy canım benim ya çok sağol. İnşallah dediğin gibi olur. O zaman ben uyiyim :)
İsim olayını da yapıcam kızlar söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?