Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin canım seninkinide....benimde bildiğim formül yok :)))) allah sağlıklısını versinde canım kızıda bir erkeğide ama insan ikisinin tadınıda almak ister tabi ama ne yalan söyleyim ben oğlum olsun filan diye hiç düşünmedim allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin dedim kısmet bakalım hangisi gelicek ve ne zaman gelicek :)))

Son düzenleme:
şimdiden nazlanmak istemiyorum ama çok yeni benimki 48 saat bile olmadı öğreneli panik yapmaya başladım bile 8 ay nasıl geçer kendimi kontrol etmeye çalışıyorum ama gelde içime anlat

Ayy canım benim. Stres yapma çok normal böyle hissetmen. Ama güzel düşün ki ters bişey olmasın. Ve hayırlı olsun bebişin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yazmaz mıyım. Ama bi netleşsin de canım. Testte pozitifi gördüm ama hala emin olamıyorum. Akşamdan beri garip bi sancım var çünkü. Sanki bi umudumu kaybeder gibi oldum

hişşşttt duymayım bidaha iyi düşün pozitif düşün netleşicek merak etme kalp atışlarınıda duyacaksın üzme beni gece gece hem sen uyusana ne işin var burda ilerde uykuya çok ihtiyacın olacak :)))

Ayy canım benim ya çok sağol. İnşallah dediğin gibi olur. O zaman ben uyiyim :)
İsim olayını da yapıcam kızlar söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…