Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba arkadaşlar bende sizlerle birlikte bu topicteyim ama az yazıyorum, genelde gündüzleri takip ediyorum sizi, bu arada hamile olanlar inşallah bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucaklarına alırlar... diğer arkadaşlar için umutsuzluk yok, umut bizim içimizde tekrar yeşerecek inşallah...

kızlar yapabildim mi bilmiyorum ama testin fotosunu eklemeye çalıştım... ben yok diyorum eşim görüyorum diyor deyin bakalım ne görüyorsunuz yoksa görmüyormusunuz...

Eklentiler

• $IMG_1078.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 34
aramıza hg bacım güzek sözlerin dilek lerin içn ALLAH razı olsun
kızlar yapabildim mi bilmiyorum ama testin fotosunu eklemeye çalıştım... ben yok diyorum eşim görüyorum diyor deyin bakalım ne görüyorsunuz yoksa görmüyormusunuz...

ya seni üzmek istemem ama ben bişi görmüyom bide ışık çok vurmuş

öteki kıslarsa gelsin bi baksınlar canım onlar iyi anlıyo

aramıza hg bacım güzek sözlerin dilek lerin içn ALLAH razı olsun ya seni üzmek istemem ama ben bişi görmüyom bide ışık çok vurmuş
Canım bende görmedim bişey.. Daha da var bata test vardı evde yaptım bebetime olduğu içinde pek güvenmiyorum eşim var deyince şişede sorayım bir dedim bende görmüyorum erken de zaten :)

uff bi gittim geldim neler olmuş yaaa

Minikbebisim geldi mi hiç
kuşum dışardaydım ancak gelebildim bi de misafirim vardı. napıyosun? canın mı sıkkın?

fotoda çok belli olmuyo ki...yarın tekrarla istersen cnm, silikse biraz daha netleşir. bebe time mı bu test?

Bana da dua edermisin canim yaa ismim meryem. bu ay cok umutsuz vakkayim
zaten sürekli sizlere dua ediyorum cnm. Allah en kısa zamanda göbişlerinizi doldurur inşallah.

çok teşekkür ederim cnm, Rabbim herkese nasip etsin bebişlerini kucağına almayı.

kuşum dışardaydım ancak gelebildim bi de misafirim vardı. napıyosun? canın mı sıkkın?

fotoda çok belli olmuyo ki...yarın tekrarla istersen cnm, silikse biraz daha netleşir. bebe time mı bu test?

Evet test bebe time canım o koyu renk var ya bir beş dakika kadar ikinci çizginin olduğu yerde kaldı sonra ilerledi yani telefonun flaşını testin üstüne tuttuğunda sadece ikinci çizginin yeri belli oluyor canım birde akşamüstü geyik olsun diye yaptım eşim heyecanlsndırdı sizde bakın istedim bata daha var 5 gün... Yarın yeniden Alcam ama test yapmam da evde dursun :)) sol kasığımda çok şiddetli batmalar var(((

benim bat 2 gün geçti ama 4-5 gündür adet sancısı, ağrısı çekiyorum resmen. bekle cnm biraz daha inşallahhh musmutlu haberler verirsin bize...ayy inşallah yaaaa

bebegm bn bsey goremdm

Tmm canlar kendisine okuttum:))) ikna olmadı ama neyse ben zaten beklemiyorum :)) bakıp bakıp gülüyor gördüm ben çocuğumu diye :)))

benimki de her ay tmm bu ay kesin hamilesin diyor inşallah o tutturmuştur bu ay tabi biz dde batıma 7 gün var senin kaç gün kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…