aramıza hg bacım güzek sözlerin dilek lerin içn ALLAH razı olsunmerhaba arkadaşlar bende sizlerle birlikte bu topicteyim ama az yazıyorum, genelde gündüzleri takip ediyorum sizi, bu arada hamile olanlar inşallah bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucaklarına alırlar... diğer arkadaşlar için umutsuzluk yok, umut bizim içimizde tekrar yeşerecek inşallah...
kızlar yapabildim mi bilmiyorum ama testin fotosunu eklemeye çalıştım... ben yok diyorum eşim görüyorum diyor deyin bakalım ne görüyorsunuz yoksa görmüyormusunuz...
kızlar yapabildim mi bilmiyorum ama testin fotosunu eklemeye çalıştım... ben yok diyorum eşim görüyorum diyor deyin bakalım ne görüyorsunuz yoksa görmüyormusunuz...
Canım bende görmedim bişey.. Daha da var bata test vardı evde yaptım bebetime olduğu içinde pek güvenmiyorum eşim var deyince şişede sorayım bir dedim bende görmüyorum erken de zaten :)aramıza hg bacım güzek sözlerin dilek lerin içn ALLAH razı olsun ya seni üzmek istemem ama ben bişi görmüyom bide ışık çok vurmuş
kuşum dışardaydım ancak gelebildim bi de misafirim vardı. napıyosun? canın mı sıkkın?uff bi gittim geldim neler olmuş yaaa
Minikbebisim geldi mi hiç
zaten sürekli sizlere dua ediyorum cnm. Allah en kısa zamanda göbişlerinizi doldurur inşallah.Bana da dua edermisin canim yaa ismim meryem. bu ay cok umutsuz vakkayim
Burada birisi Bebe Time test, bozuk mu çıkıyor yazmış ben mi yanlış gördüm. Zaten o testten oldukça gıcık kaptım dı, demek boşuna değilmiş. Buradaki eczanelerde söz birliği etmiş gibi hep ondan satıyor. Başka marka bulamadık diye 1 Ekim'de o testten yaptım negatif çıktı.
Dün eve gittim bulantım var diye eşim 1 test daha almış baktım ki bebe time yapmadım arkadaşlar, çekmecede duruyor.
Ayy şimdi ümidim arttı iyice İnşallah o günki negatif sonuç yanlıştır.
ben dün 2 test yaptım 1 saat arayla, ikisi de bebe time. pozitif çıktılar. dün o muhabbet geçince bugün başka bi markayla yaptım o da pozitifti. belki erken yapmışsındır cnm.
Ben hala adet olmadım üstelik te.
merhaba arkadaşlar bende sizlerle birlikte bu topicteyim ama az yazıyorum, genelde gündüzleri takip ediyorum sizi, bu arada hamile olanlar inşallah bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucaklarına alırlar... diğer arkadaşlar için umutsuzluk yok, umut bizim içimizde tekrar yeşerecek inşallah...
kuşum dışardaydım ancak gelebildim bi de misafirim vardı. napıyosun? canın mı sıkkın?
fotoda çok belli olmuyo ki...yarın tekrarla istersen cnm, silikse biraz daha netleşir. bebe time mı bu test?
Evet test bebe time canım o koyu renk var ya bir beş dakika kadar ikinci çizginin olduğu yerde kaldı sonra ilerledi yani telefonun flaşını testin üstüne tuttuğunda sadece ikinci çizginin yeri belli oluyor canım birde akşamüstü geyik olsun diye yaptım eşim heyecanlsndırdı sizde bakın istedim bata daha var 5 gün... Yarın yeniden Alcam ama test yapmam da evde dursun :)) sol kasığımda çok şiddetli batmalar var(((
Evet test bebe time canım o koyu renk var ya bir beş dakika kadar ikinci çizginin olduğu yerde kaldı sonra ilerledi yani telefonun flaşını testin üstüne tuttuğunda sadece ikinci çizginin yeri belli oluyor canım birde akşamüstü geyik olsun diye yaptım eşim heyecanlsndırdı sizde bakın istedim bata daha var 5 gün... Yarın yeniden Alcam ama test yapmam da evde dursun :)) sol kasığımda çok şiddetli batmalar var(((
bebegm bn bsey goremdm
Tmm canlar kendisine okuttum:))) ikna olmadı ama neyse ben zaten beklemiyorum :)) bakıp bakıp gülüyor gördüm ben çocuğumu diye :)))
Tmm canlar kendisine okuttum:))) ikna olmadı ama neyse ben zaten beklemiyorum :)) bakıp bakıp gülüyor gördüm ben çocuğumu diye :)))
ayyyyyyyyy snunda admlarıda delırttk yaaaaaaa
ayyyyyyyyy snunda admlarıda delırttk yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?