Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

üzülme tatlım herşey olacağına varıyor hakkında hayırlı değilmiş demekki inşallah hayırlı bir vakitte bebişin tutunur canım .....

sen kendine ii bi dr ve.muayeneye sik sik git o zaman gorebilirsin kistlerin.gidip gitmedigini..

öyle yapacağım önüümüzdeki ay başı gideceğim inşallahhh
bu aralar benimki de çok bebek muhabbeti yapmaya başladı da artık istiyor o yüzden bişi demiyor gitmeme

aaaa buna cooooooook sevindim isteee

teşekkür ederim canım bende çok sevinçliyim o yüzden ... geçen arkadaşımın biri doğum yaptı gitti geldim bebişi anlattım Allah bizede nasip etsn inşallah dedi hiç demezdi böle şeyler inşallah bizimde olur dedi

koçaşim geldi kıslarrr yemkten sonra gelirim ilaydam sende üzme kendinni lütfenn

vaay vaay büyük gelişme var

evet tatlım aynen katılıyorum ... hiç doktora benle birlikte girmezdi artık yanımda geliyor doktoru dinliyor baya baya gelişme var hemde artık daha fazla önemsiyor beni sanırım ....

inşallah canımm teşekkür edrimm

roseeemmm saclarimin rengini degistirdim aciciyla actim uzerini isiltili kahve yaptim koyumda bak beğenecek misin bakalım

hicranım çok güzel olmuş siyahtan daha güzel olmuş ....iyi günlerde kullan tatlım ....çooooooooooookk beğendimmmm güzele ne yakışmaz ki canımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…