aahhh kiyamaaaammm yaaa aglamaaaaa bende aglarim bak
gittim dedimki benim günüm iki gün geçti. idrar testi de yaptım pozitif çıktı. tamam dedi ultrasonda baktı keseyi göremedi. kan tahlili yaptı sonuca baktı kimyasal gebelik dedi. nasıl yani nasıl olur dedim belirtilerim falan var. dediki gebesin zaten ama normal bi gebelik değil. eğer iki gün içinde kanaman olmazsa gel dedi. eve gelir gelmez de kanamam başladı.yani kese oluşmuyor bebek tutunamıyor kimyasal düşüş yaşadım anlıycağın
sen kendine ii bi dr ve.muayeneye sik sik git o zaman gorebilirsin kistlerin.gidip gitmedigini..
canım hayırlısı böyleymiş ALLAH sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş sevgılı kulum bana yönelsin dua etsin üzülme geçmiş olsun canım bnm
aaaa buna cooooooook sevindim isteee
inşallah yaa çok teşekkür ederim
aaaa buna cooooooook sevindim isteee
sen iyi olursan bende.bizde iyi oluruz bitanem
vaay vaay büyük gelişme var
roseeemmm saclarimin rengini degistirdim aciciyla actim uzerini isiltili kahve yaptim koyumda bak beğenecek misin bakalım
vlla canım sıkıldı çok üzüldüm balım yaa olsun canını sıkmaaa dedim ya bizde birdaki ay hamiş oluruz inşş çokkkkkkkkkkkkkkkkk gecmiş olsun bitanemm inş bu son acın derdin olur RABBİM göbüşü hayırlı saglıklı bebeşle doldurur inş ilaydam
aahhh kiyamaaaammm yaaa aglamaaaaa bende aglarim bak
Degerini soyledimi dr canım
Tatlım cok gecmis olsun. Üzülme lutfen şöyle düşün saglikli bir hamilelik olsaydi bebeğin seninle olurdu emin ol.insallah daha hayirli bi hamilelik herkesi bekliyordur
roseeemmm saclarimin rengini degistirdim aciciyla actim uzerini isiltili kahve yaptim koyumda bak beğenecek misin bakalım
aay cooooooook sevindim valla diğer is ne oldu yaz bana
tmm canim peki korun falan dedi mi :26:
aay cooooooook sevindim valla diğer is ne oldu yaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?