Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Soğan kürünü bu ay deneyeceğim.bu ay bal çörekotu tarçın ve maydanoz buharı yapmıştım ama olmadı.adetlerim arada düzensizleşiyor ama genelde 35 günde bir oluyorum.Tahlillerimiz hep temiz çıkıyo eşimin ve benim. Kusura bakma çok soru soruyorum ama benim böbreğimde taş var ve bu yüzden sürekli olarak idrar yolu iltihabım var taş düşmeden iltihap geçmiyor.bazı doktorlar alakası yok gebelikle diyorla ama buralarda okuyorum gebeliği önlüyormuş .sen ne düşünüyorsun bu konuda ?

aayy çok heyecanlı yaaaa az kalmis hayirlisiyla olur ins

inşallahhh tatlım... bakalım nasip kısmet iştee o yüzden bebişimde olsa artık olur yaniiii :)
ilayda folik asit kullan bebeğinin tutunmasına büyük yararı var

canım her durumda illa bir mazeret ararız kendimizi teselli etmek için ama böbreklerinin biri iflas edip ve diyalize giden bir kadının hamile kaldığını gördüm ben kendi gözlerimle on un için bence engel değilll doktor nediyorsa sen ona inan tatlım tamam buradaki kısçelerde haklı olabilir ama durumdan duruma değişirr o yüzden bence önemsemee ama kendine dikkat et kontrollerine gitt

kizilida aldim canim da ismini unuttum yatak.odasina gitmeye usendim simdi bi ara bakar.soylerim

Biraz yiprandi canim ama yinede iyiler

olsun canıım sonra sölersin çıkacağım şimdi zaten kaldım burada daldık sohbeteee :) işler beni beklerr turşu yaptım bugün bende zeytin yaptım yeşil siyahh bakalım her yıl yapıyorum buu yıl nasıl olacaklarr neysee ttatlım öptüm kendine iyi bak görüşürüz gene gelirim artık sabahları uyumuyorum artık zaten sporumu yapar gelirim :)

sporu biraktin mi canim

kasıklarım çok ağrıyordu canım zor yürüyordum inan abartmıyorum yürüdüğümde ayağım boşluğa gelmiş gibi dizim kıvrııyordu ... ama bugün birazcık ağrı var azaldı yani başlayacağım geene yarınnn

oo eline sağlık canım afiyetle ye ins bende tursu konserve yaptim buzluga biseyler koydum kahvaltilik kirmizi biber kozledim falan

Sabah uyumuyosun artik cok guzel buuu yarin gorusuruz o zaman seni çok öpüyorum ozlemisim valla uzun zaman oldu

Canım ilgin ve cevapların için teşekkür ediyorum sevgilerimi sunuyorum.Hepinize hoş sohbetler iyi geceler...

ohhh hamarat hanım afiyetle hamiş olup yersin inşallah

bende özlemişim canım bir ay oldu aşağı yukarı girmeyeli neyse tatlım kocamannnnnnnnnn öptüm seni şekerim kendine iyi bak üşütme byyy

Canım ilgin ve cevapların için teşekkür ediyorum sevgilerimi sunuyorum.Hepinize hoş sohbetler iyi geceler...

rica ederim her zaman canım ...sana da iyi geceler canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…