tmm canim peki korun falan dedi mi :26:
teşekkür ederim canımbunun uzerine kizil yapcam
aayy çok heyecanlı yaaaa az kalmis hayirlisiyla olur ins
ooo bu güzel iste canım calismaya devam.edicez girgir samata mik mik.yumos spos besteler falan
canım beni yanlış anlama ama bir on kilo ile beş kilo arası versen iyi olur canım .... tabikii offf o çok kötü işte inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe çok yıpratıcı bir dönem çok gel git yapmak zorunda kalacaksınız çümkü canım .... sen hiç soğan kürü denedin mi ???birde adetlerin düzenli mi tahlillerin nasıl iyimi ??
aayy çok heyecanlı yaaaa az kalmis hayirlisiyla olur ins
kizilida aldim canim da ismini unuttum yatak.odasina gitmeye usendim simdi bi ara bakar.soylerim
olur canım olmazsada o isten sonra gidip rahat rahat tup yaptirirsin
Soğan kürünü bu ay deneyeceğim.bu ay bal çörekotu tarçın ve maydanoz buharı yapmıştım ama olmadı.adetlerim arada düzensizleşiyor ama genelde 35 günde bir oluyorum.Tahlillerimiz hep temiz çıkıyo eşimin ve benim. Kusura bakma çok soru soruyorum ama benim böbreğimde taş var ve bu yüzden sürekli olarak idrar yolu iltihabım var taş düşmeden iltihap geçmiyor.bazı doktorlar alakası yok gebelikle diyorla ama buralarda okuyorum gebeliği önlüyormuş .sen ne düşünüyorsun bu konuda ?
olur canım olmazsada o isten sonra gidip rahat rahat tup yaptirirsin
sporu biraktin mi canim
kizilida aldim canim da ismini unuttum yatak.odasina gitmeye usendim simdi bi ara bakar.soylerim
Biraz yiprandi canim ama yinede iyiler
sporu biraktin mi canim
oo eline sağlık canım afiyetle ye ins bende tursu konserve yaptim buzluga biseyler koydum kahvaltilik kirmizi biber kozledim falan
canım her durumda illa bir mazeret ararız kendimizi teselli etmek için ama böbreklerinin biri iflas edip ve diyalize giden bir kadının hamile kaldığını gördüm ben kendi gözlerimle on un için bence engel değilll doktor nediyorsa sen ona inan tatlım tamam buradaki kısçelerde haklı olabilir ama durumdan duruma değişirr o yüzden bence önemsemee ama kendine dikkat et kontrollerine gitt
tmm canım agrin varsa yapma canim
oo eline sağlık canım afiyetle ye ins bende tursu konserve yaptim buzluga biseyler koydum kahvaltilik kirmizi biber kozledim falan
Sabah uyumuyosun artik cok guzel buuu yarin gorusuruz o zaman seni çok öpüyorum ozlemisim valla uzun zaman oldu
insss canim sana da yolliyim kuzum
afiyetle ağız tadıyla yemek nasip etsin ALLAHIMcanım .....ellerine sağlık...
Sabah uyumuyosun artik cok guzel buuu yarin gorusuruz o zaman seni çok öpüyorum ozlemisim valla uzun zaman oldu
Canım ilgin ve cevapların için teşekkür ediyorum sevgilerimi sunuyorum.Hepinize hoş sohbetler iyi geceler...
bende opuyorum canim seni bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?