başladık dökülmeye valla..ilk düşen de bendim herhalde 30 eyül...malesef bide aycicegi de adet oldu bati 31ekim
topıgı acan msa84 ablamz halleder cnm onu adını degstrrevet yaa ben de kasıma kalanlardanım ama topikten çıkasım yok hiç...varsa öyle bir seçenek mantıklı bence...akıllı kız...
Bn seni bırakıp nirelere gidemmmm oyyyy annemmmm oyy
aleyküm selam canım hg sende son durum nedir?tekrar selamn aleyküm bacılar ben geldimmmm
elaaa bacım dr ne dedi kackere sordum bi haberini alamadım
aleyküm selam canım hg sende son durum nedir?
ablacım canm gamseye yazdım bı oncekı sayfada
kızlar benim bat da 1 ekimdi hamile olduğumu ögrendim çok şükür.3 yılda 3.gebeliğim 2 düşük var inş. bu kez sorunsuz bi gebelik yaşarım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
bnde 30ekıme kaydımbgun gttm kan snucum vardı cok kalıtelı yumurtluyomusum catlamsta adetn 3. gunu gtcem baslıcaz bebegm tedavye sukurler olsun kı ne esmde nede bnde sorun yok bgun cooooooooook mtluyum doktor hersey cok gzel ter temz dyo esım goturdu hep o hastaneden cktım bde dıscye gttm haftaya persembe dısım cekılcek bebek ıcın ıce hazrlanıyorum ay acıyomu ceker ken
topıgı acan msa84 ablamz halleder cnm onu adını degstrr
BEN KASIMI YAPMAYIM CANIM BAŞKASI YAPSIN ÇÜNKÜ ZORMUŞ BİR DE BU AY BEREKETLİ MAAŞALLAH ÇOK KİŞİYDİK,HANGİ TOPİK BÖYLE BESTECİ,TATLI,ANLAŞAN BİR TOPİK VAAARRRRMMIIIIYYYYDDDIII KIIIIIZZZZZZLLLAAAAAAAAR
YAŞASIN EEEEKİİİİİİİİİM TOOOOPİİİİİİĞİİİİİİİ
kızlar benim bat da 1 ekimdi hamile olduğumu ögrendim çok şükür.3 yılda 3.gebeliğim 2 düşük var inş. bu kez sorunsuz bi gebelik yaşarım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ohh ohh şükürler olsun temiz cıkmış herseyinn sevindimmbnde 30ekıme kaydımbgun gttm kan snucum vardı cok kalıtelı yumurtluyomusum catlamsta adetn 3. gunu gtcem baslıcaz bebegm tedavye sukurler olsun kı ne esmde nede bnde sorun yok bgun cooooooooook mtluyum doktor hersey cok gzel ter temz dyo esım goturdu hep o hastaneden cktım bde dıscye gttm haftaya persembe dısım cekılcek bebek ıcın ıce hazrlanıyorum ay acıyomu ceker ken
Olsun yine ekime yetisdin kalırsın ins burdabaşladık dökülmeye valla..ilk düşen de bendim herhalde 30 eyül...
As hg kuzum :)))tekrar selamn aleyküm bacılar ben geldimmmm
topıgı acan msa84 ablamz halleder cnm onu adını degstrr
BEN KASIMI YAPMAYIM CANIM BAŞKASI YAPSIN ÇÜNKÜ ZORMUŞ BİR DE BU AY BEREKETLİ MAAŞALLAH ÇOK KİŞİYDİK,HANGİ TOPİK BÖYLE BESTECİ,TATLI,ANLAŞAN BİR TOPİK VAAARRRRMMIIIIYYYYDDDIII KIIIIIZZZZZZLLLAAAAAAAAR
Adi Kasım topiki olmasin bulalim bi ad bak bitane daha hamişimiz var yupyy
aminnn ederizz biz burda bacı gibiyizz canız cannAmin canım inşallah sevincin tamamına erer...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, moralini yüksek tut, bol bol dua et...
Olsun yine ekime yetisdin kalırsın ins burda
As hg kuzum :)))
Ayyy Allahim bu sefrr yüzünü güldürsün ins sağlıklı sıhhatli al kucagina ins
inş bebegm gelsn artık ltfeennnnnnnCok iyi ni haber bu yupyyyy gelsin minikler öyleyse ayyy hep ii ol canım benim
tamm abla baskası acsın bzde oraya kayalım ozmntopıgı acan msa84 ablamz halleder cnm onu adını degstrr
ohh ohh şükürler olsun temiz cıkmış herseyinn sevindimmhadi inş bidaki ay teyze yap biziiii
inş abla inş szı teyze yapcm sözzzz
bacımmmmmmmmmm ALLAH hem bebişine hem sana saglık sihat versinn inş inş bu son olur bebegim yapışır sıkısıkı annesinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?