Adi Kasım topiki olmasin bulalim bi ad bak bitane daha hamişimiz var yupyy
ne olsun yenı topik adı bole canlı bsey olsun hadı fıkırlar verelım olmamı
topıgı acan msa84 ablamz halleder cnm onu adını degstrr
BEN KASIMI YAPMAYIM CANIM BAŞKASI YAPSIN ÇÜNKÜ ZORMUŞ BİR DE BU AY BEREKETLİ MAAŞALLAH ÇOK KİŞİYDİK,HANGİ TOPİK BÖYLE BESTECİ,TATLI,ANLAŞAN BİR TOPİK VAAARRRRMMIIIIYYYYDDDIII KIIIIIZZZZZZLLLAAAAAAAAR
YAŞASIN EEEEKİİİİİİİİİM TOOOOPİİİİİİĞİİİİİİİ
canım seni zorlayan kısmı sanırım tablo takibi,onu yapmayalım o zaman,artık tanıyoruz birbirimizi zaten hamile olan da,regl olan da burda duyuruyor,maksat topik dağılmasın,baksana kaçıncı sayafadayız...paylaşıma bak :)...
bence var idrar testi yapsana çünkü 5 in üstü hamile ve daha bir haftan varmış o deger daha yükselir inşallahhhhhhhhhhh
tamm abla baskası acsın bzde oraya kayalım ozmn
canım seni zorlayan kısmı sanırım tablo takibi,onu yapmayalım o zaman,artık tanıyoruz birbirimizi zaten hamile olan da,regl olan da burda duyuruyor,maksat topik dağılmasın,baksana kaçıncı sayafadayız...paylaşıma bak :)...
TAMAAM SÜPERSİN TAM ANLATMAK İSTEDİĞİMİ YAZMIŞSIN AYNEN KATILIYORUM,DOĞRU SANKİ LİSTE OLMAYINCA OLMUYOR MU?
oyyyy oyyy öldümmm bennn bittim bennnn kimse bna bişi demiyoooo
slmmm canlar bakip cikcaktim yazmadan.gitmiyim dedim topik ismini degistirmek icin kk yetkililerine msj atman gerek canim onlar hallediyo galiba
ayyyyyyy bn beceremem kı :118:
oy ablam kıyamam yaaaa aglama belkı yarın olursun hc gununun gectıgı oldumu ohhhhhhhhhhhhhhhh şükür biri duydu elam sende olmasansogan kürü yapmıştım ben agustos 19 da adet olcaktım olmadı eylülün 5 de oldu 17-18 günüm gecmişti tesler negatifti hepsi sonra geldi ben adetin 7 ci günü sogan kürüne yine başladım 15 gün içtim gelmiyoo adetim deli olcam yaa bi gelse dr gidecem adetin 3. günü
Arkadaslar belırtılerım cok garıbtı gogsumun ucuu kavarcıklar oldu bır haftadır ağrıyordu ve kasıklarım belımm ınanılmaz ağrıyordu ama ben göğsümden bıldım sıs tas gıbıydı bır hafta oncesınden 1 yıldır korunmamama rağmen olmadı ama sımdı umutluym 8.04 cıktı ve adetıme bır hafta var daha 2 gun once test yaptım gebelik testı ondada cıktı 2 gun sora tekrarlıycaz ıns vardır duaaa edınnnnn
Arkadaslar belırtılerım cok garıbtı gogsumun ucuu kavarcıklar oldu bır haftadır ağrıyordu ve kasıklarım belımm ınanılmaz ağrıyordu ama ben göğsümden bıldım sıs tas gıbıydı bır hafta oncesınden 1 yıldır korunmamama rağmen olmadı ama sımdı umutluym 8.04 cıktı ve adetıme bır hafta var daha 2 gun once test yaptım gebelik testı ondada cıktı 2 gun sora tekrarlıycaz ıns vardır duaaa edınnnnn
oyyyy oyyy öldümmm bennn bittim bennnn kimse bna bişi demiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?