Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy çok hızlı gidiyo yine sayfaa kimmiş hamişşşbakimm kucaklayımmmm gözü aydın RABBİM kucanı doldursun bebişyle saglıklı hayrlı evlat olur inş

tamm abla baskası acsın bzde oraya kayalım ozmn[/QUOTE]

ŞÖYLE YAPALIMEN ŞİFREMİ ELAAAAMA VEREYİM ÖZELDEN TOPİĞİN İSMİ DEĞİŞSİN AMA SAYFA KALSIN SİZ DEVAM EDİN NE DERSİNİZ,İLLA LİSTE OLMAK ZORUNDA DEĞİL Kİ SİZ ZATEN HABERLEŞİYORSUNUZ

tamm abla baskası acsın bzde oraya kayalım ozmn

ŞÖYLE YAPALIMEN ŞİFREMİ ELAAAAMA VEREYİM ÖZELDEN TOPİĞİN İSMİ DEĞİŞSİN AMA SAYFA KALSIN SİZ DEVAM EDİN NE DERSİNİZ,İLLA LİSTE OLMAK ZORUNDA DEĞİL Kİ SİZ ZATEN HABERLEŞİYORSUNUZ[/QUOTE]

ayyyyyyy bn beceremem kı :118:

oyyyy oyyy öldümmm bennn bittim bennnn kimse bna bişi demiyoooo

ayyyyyyy bn beceremem kı :118:[/QUOTE]

TAMAM CANIM OLAYI ÇÖZÜYORUZ SAYFA KAPANMIYOR İSMİ DEĞİŞİYOR TABİİ YAPABİLİRSEM,SAYFA DEVAAAAAM

Arkadaslar belırtılerım cok garıbtı gogsumun ucuu kavarcıklar oldu bır haftadır ağrıyordu ve kasıklarım belımm ınanılmaz ağrıyordu ama ben göğsümden bıldım sıs tas gıbıydı bır hafta oncesınden 1 yıldır korunmamama rağmen olmadı ama sımdı umutluym 8.04 cıktı ve adetıme bır hafta var daha 2 gun once test yaptım gebelik testı ondada cıktı 2 gun sora tekrarlıycaz ıns vardır duaaa edınnnnn

inşallah canım,ilk belirti göğüslerde oluyomuş burda erken gebelik belirtileri diye bir topik vardı,birisi aynı senin şikayetini yazmış,göğüs uçlarım acıyordu filan diye,hadi bakalım müjdeli haberi bekliyoruz...

dualarımz sennle hayatım inş bebişin sennledr hamilelern duası kabul olrmus sende bze dua et olumu

PEKİ İSMİN DEĞİŞMEMESİ SİZE SIKINTI OLUR MU YAPAMADIIIIM BİRİNCİ SAYFADA DEĞİŞTİ AMA

[h=2]Biz anne olmak isteyen en mutlu topiğiiiizzz buyrun sohbetimize[/h]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…