- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
canımmmm senin testte gebelik var hayırlı olsun bebişin inş kucanada alırsın datlım bizim içn de dua et hemiiiiiiiiArkadaslar belırtılerım cok garıbtı gogsumun ucuu kavarcıklar oldu bır haftadır ağrıyordu ve kasıklarım belımm ınanılmaz ağrıyordu ama ben göğsümden bıldım sıs tas gıbıydı bır hafta oncesınden 1 yıldır korunmamama rağmen olmadı ama sımdı umutluym 8.04 cıktı ve adetıme bır hafta var daha 2 gun once test yaptım gebelik testı ondada cıktı 2 gun sora tekrarlıycaz ıns vardır duaaa edınnnnn
ablaaaaaaaaaaaaaa aglama yoluysunnnnnnn:84:
oy ablam kıyamam yaaaa aglama belkı yarın olursun hc gununun gectıgı oldumu ohhhhhhhhhhhhhhhh şükür biri duydu elam sende olmasansogan kürü yapmıştım ben agustos 19 da adet olcaktım olmadı eylülün 5 de oldu 17-18 günüm gecmişti tesler negatifti hepsi sonra geldi ben adetin 7 ci günü sogan kürüne yine başladım 15 gün içtim gelmiyoo adetim deli olcam yaa bi gelse dr gidecem adetin 3. günü
abla sana bsey dyym mı bnm arkadsmda sogan kuru yapmstı ve 10 gun ıcmstı onnda baya adetı geckmstı keske yapmasaydın adetn geckmeseydı smdı doktor adetn dzenlımı dye sorar sana napcn
kızlar size doyum olmaz ama vakit geç oldu ben kaçar...herkese hayırlı geceler...
canımmm görmedim k.bakma bacımmm ben hala adet olmadımmşekerim sende son durum nedir dedim cevap vermedin ki....sen ölme bitme daha dur işimiz çok...
selametle bacımm ALLAH rahetlık versin inş bacımaakızlar size doyum olmaz ama vakit geç oldu ben kaçar...herkese hayırlı geceler...
abla sana bsey dyym mı bnm arkadsmda sogan kuru yapmstı ve 10 gun ıcmstı onnda baya adetı geckmstı keske yapmasaydın adetn geckmeseydı smdı doktor adetn dzenlımı dye sorar sana napcn
oyyy oyyy ben öldümm ben bittimm nirelere gidemmmm hangi taşa başımı vurammmm
inşallah canım,ilk belirti göğüslerde oluyomuş burda erken gebelik belirtileri diye bir topik vardı,birisi aynı senin şikayetini yazmış,göğüs uçlarım acıyordu filan diye,hadi bakalım müjdeli haberi bekliyoruz...
herzaman gününde oluyodum kist vardı içtim dr baktı kist yok gözükmüyo dedi ne bilemm bennn
herzaman gününde oluyodum kist vardı içtim dr baktı kist yok gözükmüyo dedi ne bilemm bennn
tuh ablam yaaa işte ondan adetın gecıkıyo senn
tuh ablam yaaa işte ondan adetın gecıkıyo senn
napcamm ben şimçikkk bacım hee napcamm
napcamm ben şimçikkk bacım hee napcamm
abla pazara kadar bekle dahada olmassan adet sokturucu al barı hmn adet ol doktora gt
abla pazara kadar bekle dahada olmassan adet sokturucu al barı hmn adet ol doktora gt
saol bacımda ya hamişsem(( off offf
abla ama adet gunun olsa ckmazmydı
nese abla ckyorum ıyı gceler
abla ama adet gunun olsa ckmazmydı
oda dogru da nebilim ya gec gebelikse bilmiyom ki elamm kafam çok karışık(offf bacım
Canim bnm özlemraheren hamis bide neslihanbursa hamis bide minikbebisim hamiş listeyi guncellerken dikkate alırsın:)))
Teşekkürler canım hatırlattığın için bu gün doktora gittim sonuç 89.45 iyimi sizce doktor hamilesin dedi iğneye başlamak için Pazartesi tekrar gel dedi şimdi ultrasyonda görünmez dedi normalde günün bile daha gelmemiş dedi ama ben korktuğum için gittim o da iyi yaptın dedi Pazartesi değerinde artış görürsem iğneye başlıcaz dedi dua edin bana olurmu hepinizi seviyorum :)
Teşekkürler canım hatırlattığın için bu gün doktora gittim sonuç 89.45 iyimi sizce doktor hamilesin dedi iğneye başlamak için Pazartesi tekrar gel dedi şimdi ultrasyonda görünmez dedi normalde günün bile daha gelmemiş dedi ama ben korktuğum için gittim o da iyi yaptın dedi Pazartesi değerinde artış görürsem iğneye başlıcaz dedi dua edin bana olurmu hepinizi seviyorum :)
mrb..bu 89.45 nedir bilgi verir misiniz bana?? bizde cocuk düşünüyoruz da hiç bir bilgm yok o yüzden soruyorum..:44::44:
nese abla ckyorum ıyı gceler
peki canımm saol cvp ların için iyi geceler ALLAHA emanetsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?