Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımmmm senin testte gebelik var hayırlı olsun bebişin inş kucanada alırsın datlım bizim içn de dua et hemiiiiiiii
ablaaaaaaaaaaaaaa aglama yoluysunnnnnnn:84:

tamam bacımm aglamıyommmmm

kızlar size doyum olmaz ama vakit geç oldu ben kaçar...herkese hayırlı geceler...

şekerim sende son durum nedir dedim cevap vermedin ki....sen ölme bitme daha dur işimiz çok...
canımmm görmedim k.bakma bacımmm ben hala adet olmadımm test yaptım negatif ben yetimm ben yetimmm ben öksüzzz vayyyyy
kızlar size doyum olmaz ama vakit geç oldu ben kaçar...herkese hayırlı geceler...
selametle bacımm ALLAH rahetlık versin inş bacımaa

YA evet hıssedılıyor ama ben cok yoruluyoum nefes nefese kalıyorum azıcık iş yapsam önceden zıpkın gıbıydım :) ıns rabbım herkese nasıp kılsın hep 0.100 lerde çıkardı benım gunum gecmesıne rağmen ama bır haftam var daha ve 8.04 cıktı sukur rabbime

herkese merhabalar..yeni katıldım bu güzel sayfaya ve aranıza..2 yıllık evliyim allah izin verirse çocuk düşünüyoruz..biraz heyecan biraz kararsızlık biraz korku var..ne yapsam ne etsem bilemiyorum..tavsiyeniz var mı neler yapmalıyım sanırım en önce folik asit kullanmak lazımmış..hayırlısı artık rabbim herkesin gönlüne versin...:26::44::44::44:

Canim bnm özlemraheren hamis bide neslihanbursa hamis bide minikbebisim hamiş listeyi guncellerken dikkate alırsın:)))

Teşekkürler canım hatırlattığın için bu gün doktora gittim sonuç 89.45 iyimi sizce doktor hamilesin dedi iğneye başlamak için Pazartesi tekrar gel dedi şimdi ultrasyonda görünmez dedi normalde günün bile daha gelmemiş dedi ama ben korktuğum için gittim o da iyi yaptın dedi Pazartesi değerinde artış görürsem iğneye başlıcaz dedi dua edin bana olurmu hepinizi seviyorum :)

mrb..bu 89.45 nedir bilgi verir misiniz bana?? bizde cocuk düşünüyoruz da hiç bir bilgm yok o yüzden soruyorum..:44::44:

hadi gözün aydın evt degerin süperrr hamişsin ALLAHIM kucanada almayı nasip eder inş bacımm bizede dua et emi bacımm bizimde dua ya ihtiyacımız var hem hamilelin duası tutarmış tabiki bizde sana burdaki tüm bacılarıma dua ediyozz

mrb..bu 89.45 nedir bilgi verir misiniz bana?? bizde cocuk düşünüyoruz da hiç bir bilgm yok o yüzden soruyorum..:44::44:

bacım tsh degeri yani kan testi egerki 0-5 e kadar hamile deilsin 5 den yukarı hamilesin demk hadi hayırlısı hg aramızada inş sende hamiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…