evde yoktum kuzum iki gündür gelemedim. inşallah hayırlı haberlerle gelir yaa
kaçmış deger canım
aramayın ben aradım maalesef 1.20
olsun üzülmek yok, birdahaki aya inşallahhhhhhhh
kaçmış deger canım
kızlar kadın çaktı ben biraz önce özlem hanım görüştüm siz kimsiniz dedi
kızlar kadın çaktı ben biraz önce özlem hanım görüştüm siz kimsiniz dedi
canim 1,07 cikmis negatif maalese f
sglbnt çabuuuk ayıp olmasın aramalr kayıt altındaya sıkıntı olur bize ben kardeşiyim deyiver yoksa başımız fena dertte
sonuc negatıfmııısssssssssssssss....
msa da 1.20 diyo yanlış anlaşılma oldu herhalde herneyse negatif işte... regli yok ama bebekte yok.. olmuyo çocugumuz bizim.. aslında bunu kabullenmem lazım artık.. kızlar çok sagolun ailem olsanız bu kadar olurdu ancak.. her birinize teşekkür ederim..
ben aradim cnm gorumcesiyim deseydin :))
msa da 1.20 diyo yanlış anlaşılma oldu herhalde herneyse negatif işte... regli yok ama bebekte yok.. olmuyo çocugumuz bizim.. aslında bunu kabullenmem lazım artık.. kızlar çok sagolun ailem olsanız bu kadar olurdu ancak.. her birinize teşekkür ederim..
moralim bozuldu ben kacar aeolun denizim bacım üzülmee inş öteki ay kesinn hamiş olursdun inş bacım grş bys
kızlaarrrrr sanırım birkaçgün önce burda konuşulmamışmıydı adet günü geçmeden test yapmak yok denilmemişmiydi..aslında en mantıklısıda gün geçtikten sonra test yapmak en mantıklısı değilmi??
canım o benim kardeşimdi merak etti ara demiştim dedim hay ALLAH...
ben zaten ozlemim demedimki test sonucunu alabilir miyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?