Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bana bakın önce kim aradıysa tekrar arasın o benim kardeşim dedim,bem özlemin kardeşiyim desin çabuuuuuk

sglbnt çabuuuk ayıp olmasın aramalr kayıt altındaya sıkıntı olur bize ben kardeşiyim deyiver yoksa başımız fena dertte

canim 1,07 cikmis negatif maalese f

msa da 1.20 diyo yanlış anlaşılma oldu herhalde herneyse negatif işte... regli yok ama bebekte yok.. olmuyo çocugumuz bizim.. aslında bunu kabullenmem lazım artık.. kızlar çok sagolun ailem olsanız bu kadar olurdu ancak.. her birinize teşekkür ederim..

moralim bozuldu ben kacar aeolun denizim bacım üzülmee inş öteki ay kesinn hamiş olursdun inş bacım grş bys

kızlaarrrrr sanırım birkaçgün önce burda konuşulmamışmıydı adet günü geçmeden test yapmak yok denilmemişmiydi..aslında en mantıklısıda gün geçtikten sonra test yapmak en mantıklısı değilmi??

canim arabadaydim 1,20 yi oyle de algilamis olabilirim senin kadar heyecanliydim o yuzden de olmus olabilir

Arkadaşlar mrb, adetim 4 gün gecikti adetimin ilk günü test yaptım negatıvdı ama şimdi cok korkuyorum tüm Belirtilerim var ama ılk gun neqatıv çıktı deye umutumu kayb etmişim aranızda benım kıbı olan varmı acaba

ben aradim cnm gorumcesiyim deseydin :))

canım o benim kardeşimdi merak etti ara demiştim dedim hay ALLAH...

BANA BAK EĞER POZİTİF OLSAYDI BURDA BAYRAM OLACAKTI,NASIL SEVİNCİMİZİ PAYLAŞACAKDIK ÜZÜNTÜYÜ DE PAYLAŞACAĞIZ ÖYLE KABULLENMEK FALAN YOK,KIZDIRMA BENİ SEN ANNE OLACAKSIN İNŞ. TAMAMM MI CANIM NE OLUR ÜZÜLME BİZ BURDAYIZ SENİNLEYİZ

moralim bozuldu ben kacar aeolun denizim bacım üzülmee inş öteki ay kesinn hamiş olursdun inş bacım grş bys

BRAVOO BRAVOOO TAM BEKLENEN CÜMLELER KIIIIIIIIZZZ YOLARIM SAÇLARINI BAK DUR BAKİİİM NEREYEEEEEEEEE

benim 2 günüm geçmişti zaten canım..

bitanem hep yanindayiz uzulme ama bnim simdi cikmam lazim kocis onunla ilgilenmemi bekliyo uzulme emiseni sewiyoruz cokk :-* :-*

ben olmadıysam yarın biriniz olursunuz ona seviniriz ne yapalım.. ben bugün burdaki bu destegi hiç unutmıcam.. iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…