Kızlar bişi sorucam yaa benim aylardır ilk defa afedersiniz akıntıda artış yaşıyorum beyaz-sarı arası ve koyu kıvamlı bi akıntı nedendir ki sizce ?:44::44:kaşıntım falan yok bu arada iltihap yada üşütme olamaz yani ateş tablomdada yumurtlama günüm çıkmadı bu ay yani aslında ümidim yok oldu diye amma bilemedim :44::44::44:
msa da 1.20 diyo yanlış anlaşılma oldu herhalde herneyse negatif işte... regli yok ama bebekte yok.. olmuyo çocugumuz bizim.. aslında bunu kabullenmem lazım artık.. kızlar çok sagolun ailem olsanız bu kadar olurdu ancak.. her birinize teşekkür ederim..
bnmde batım bugn. aynı senn gbiym
Kızlar bişi sorucam yaa benim aylardır ilk defa afedersiniz akıntıda artış yaşıyorum beyaz-sarı arası ve koyu kıvamlı bi akıntı nedendir ki sizce ?:44::44:kaşıntım falan yok bu arada iltihap yada üşütme olamaz yani ateş tablomdada yumurtlama günüm çıkmadı bu ay yani aslında ümidim yok oldu diye amma bilemedim :44::44::44:
canım nette okumuştum, ovulasyon akıntısı konusunda yazıyodu;ovulasyon bitince regl dönemi yaklaştıkça bu akıntı (ovulasyon akıntısı) koyulaşır ve rengi değişir diye..
msa da 1.20 diyo yanlış anlaşılma oldu herhalde herneyse negatif işte... regli yok ama bebekte yok.. olmuyo çocugumuz bizim.. aslında bunu kabullenmem lazım artık.. kızlar çok sagolun ailem olsanız bu kadar olurdu ancak.. her birinize teşekkür ederim..
hadi Allaha emanet olun.. yarın sabah iyi haberlerinizi bekliyorum..
Evet anlatatın canım çok güzell ... Çok saolll ...seni takip edicemm
tam ovualsyn günüde yapmışsın o yüzden belirgin çift çizgi çıkmış yumurtlamayı sağlayan hormon azaldıkça yani fertil günlerin geçtikçe testte soluklaşmaya başlamış.. ilişki günlerine dikkat etmişsin bu güzelll... bende 16 eylülde adet olmuştum yani aynı sayılırız şimdiii 26 yumurtlama günün olsa ki öyle görünüyor döllenme-implantasyon falan bi hafta yı hatta 8 günü bulabiliyor ve idrarda çıkması için yerleşmeden neredeyse yine bi hafta sonra test yapmalısınki çıksın ok ? mesela bende ayın 17-18 i gibi test yapıcam eğer olmazsam.... açıklamaya çalıştım ama karışık olmadı inş :44:
Öff kafam karıştı kusura bakmayın ...
Bugün geldi reglim yazdım yukarda herhalde((((
kızlarrrrr... nasılsınız bakalım ne var ne yok...
iyiii nolsun aynı tas aynı hamam aynı yıkananlarsen nasılsın
Allaha çok şükür bende iyiyim kuzucum yaaa... üzüldüm denizin haberine ya... oysa silik çizgiydi gözümle gördüm... onu tebrik etmek için girdim bir baktım haberler kötü... canım sıkıldı.. nazara geldik kız yaa...
olsun canım önemli değil de sen niye bukadar üzüyorsun kendini cnm benim her ay yeni bir umut ve yeni bir başlangıç
rahatlaaaa kapa gözlerini kuş seslerini dinleee kenardan dere akıyor bak yok yok nehir yerde bi taş var al o taşı atabildiğin kadar nehrin en dibine at bak o senin dertlerindi şimdi hepsini attın gitttiiiiiiişte sanal olarak terapimizi izlediniz bir dahaki seansta görüşmek üzereeeee
daha iyimisin cnm[/
Bebeim bna iyi geldi :)) kus gbi hafifledim valla :)
yerimmmm benn onu.. teyzesiiii ona kurbannnnn... ayyyyy Allahım gözün aydın canım benim yaaaa... Darısı başıma inşallah... tatlışkom yaaaa... yerim ben onuuuu... bende cuma gidicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?