Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bnmde batım bugn. aynı senn gbiym

hey Allahım güldürüdn beni Allahta seni güldürsün emi Kız daha 11 aylık evlisin olmuyo diyosun E benim teyzemin 17 SENE olmadıydı düşün bir ömür gibi yani Annemin 7 sene olmadı benimde ilkinde 7 aya yakın olmadı kardeşimin desen hiç korunmadığı halde 10 ay olmadı yani seni bizim çocuk olmuyo demene daha çooook var sakın sakın ümidini kesme hatta o kadar emin olki kendinden "olmaması diye bişe hiç gelmez aklıma" diye tanıt kendini ok.. zamanını bekliyorum,ama muhakkak olacak bi gün de iyi düşün iyi olsun en kuvvetli ilaç bu cnm senden kıymetli bişe yok şuan önce sağlık ruh sağlığıda dahil sonra bebek zaten gelir kendiliğinden

bnmde batım bugn. aynı senn gbiym

yaa bende şimdi ümidini kırmak istemem adete 1-2 gün kala bi artış olur hafif ama bu kadar değil bide ben hapı bıraktığımdan beri akıntı yok denecek kadar azdı bu ay baya arttı yani enteresan

canım nette okumuştum, ovulasyon akıntısı konusunda yazıyodu;ovulasyon bitince regl dönemi yaklaştıkça bu akıntı (ovulasyon akıntısı) koyulaşır ve rengi değişir diye..

canım nette okumuştum, ovulasyon akıntısı konusunda yazıyodu;ovulasyon bitince regl dönemi yaklaştıkça bu akıntı (ovulasyon akıntısı) koyulaşır ve rengi değişir diye..

hmm ateş tabloma göre güya bu ay yumurtlama gününü göstermyo amma du bakalım aradada sol kasığıma ince ince sızı saplanıyo neyse yarın doktora gidicem zaten şu TSH sorunu için bakalım belki yapalım tahlil der

canım ben evliliğimin 3. yılında hamile kaldım,hiç karamsarlığa kapılma daha 11 aylık evlisin,dur bakalım...ayrıca psikoloji çok önemli,
kendini şartlama sakın...sen de buraya gebelik takvimi eklersin yakında bak gör...

hadi Allaha emanet olun.. yarın sabah iyi haberlerinizi bekliyorum..

canım bu karamsarlık ne böyle benim çocuğum olmuyor falan aşkolsun.... ya sen bir kez hamile kalmışsın en azından hamile kalabildiğini biliyorsun hiç hamile kalmadan senelerce bekleyenler var... biliyorsun bunları lütfen kendini üzme veeeeee biran önce toparlan ki adetin gecikmeden mikmiklere başlayabil...

Öff kafam karıştı kusura bakmayın ...
Bugün geldi reglim yazdım yukarda herhalde((((

Öff kafam karıştı kusura bakmayın ...
Bugün geldi reglim yazdım yukarda herhalde((((

olsun canım önemli değil de sen niye bukadar üzüyorsun kendini cnm benim her ay yeni bir umut ve yeni bir başlangıç
rahatlaaaa kapa gözlerini kuş seslerini dinleee kenardan dere akıyor bak yok yok nehir yerde bi taş var al o taşı atabildiğin kadar nehrin en dibine at bak o senin dertlerindi şimdi hepsini attın gitttiiiiii işte sanal olarak terapimizi izlediniz bir dahaki seansta görüşmek üzereeeee
daha iyimisin cnm

iyiii nolsun aynı tas aynı hamam aynı yıkananlar sen nasılsın

Allaha çok şükür bende iyiyim kuzucum yaaa... üzüldüm denizin haberine ya... oysa silik çizgiydi gözümle gördüm... onu tebrik etmek için girdim bir baktım haberler kötü... canım sıkıldı.. nazara geldik kız yaa...

ahhhh o silik çizgiler yokmuuu şizofren yapacak bizi sonundaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…