Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya canım nolcak ne derdi.. hiçbişe olmaz.. rahat olun.. şuan tek dert aylardır çocugum olmuyo...............

CANIIIIM BENİMDE OLMUYOOOOO SANA NE DESEK ŞUAN Kİ HALİNE İYİ GELMEZ AMA BİR KAÇ GÜNE TOPARLAYIP DAHA MUTLU OLACAKSIN İNŞ. 2 gün öncesi bende adetin verdiği gerginlikle çok bunaldım şimdi iyiyim ne olur şöyle bir besmele çek de kendine gel evdeysen elini yüzünü yıka ama sakın kendini bunalıma sokma böyle eşine bak tam gözlerine onunla birlikte olduğun için şükret ALLAH size sağlık sıhhat versin ben hep öyle yaparım,rahatlatır beni yakında evladının da gözüne bakıp rahatlayacaksın sebebleri ve çareleri bul önce hemen pes etmek yoooook topik anasıyım yakarım

kan testi yaptırsana cnm. belirtilere takılma bazen psikolohjikde olabiliyor.

Canım biliyom ama 5 yıldır bekliyorum kan testi idrar artık bıktım her şeyden bekliyorum 1 hafta keçsin ama o kadar zor ki yapcak bişey yok bu ay dupaston kullandım ama adetim yok belki hamileyım dır umutlanmışım

bir problemmi var neden olmuyomuş tedavi görüyomusun..bak sana bişey diyim benim erkek kardeşimin eşi pko'lu idi onlarda 6 yıllık evliler tedavi görüyordu 5 aydır tedaviyi bırakmıştı bayramdan sonra dr. gideceklerdi hatta doktorunu değiştirecekti ama hamile kaldı şuan iki aylık Allahtan ümit kesilmez eğer bir sorun varsa tedavini bırakma sen elinden geleni yap gerisi Allahın takdiri

Kızlar bişi sorucam yaa benim aylardır ilk defa afedersiniz akıntıda artış yaşıyorum beyaz-sarı arası ve koyu kıvamlı bi akıntı nedendir ki sizce ?:44::44: kaşıntım falan yok bu arada iltihap yada üşütme olamaz yani ateş tablomdada yumurtlama günüm çıkmadı bu ay yani aslında ümidim yok oldu diye amma bilemedim :44::44::44:

adetin yakınladıysa olabilir tatlım

nolduki yahu :44::44:

çokta yakın değil ama 8-9 gün falan var
bir arkadaşımızın testin çok silik bir çizgi çıkmıştı sonrada hamile olmadığını öğrendik canım.
seni ümitlendirmek istemem ama gebelik belirtilerinde de var canım akıntı olması.inşallah öyledir de halay çekeriz biz de

haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…