benim 2 günüm geçmişti zaten canım..
ya canım nolcak ne derdi.. hiçbişe olmaz.. rahat olun.. şuan tek dert aylardır çocugum olmuyo...............
ben olmadıysam yarın biriniz olursunuzona seviniriz ne yapalım.. ben bugün burdaki bu destegi hiç unutmıcam.. iyi ki varsınız
Arkadaşlar mrb, adetim 4 gün gecikti adetimin ilk günü test yaptım negatıvdı ama şimdi cok korkuyorum tüm Belirtilerim var ama ılk gun neqatıv çıktı deye umutumu kayb etmişimaranızda benım kıbı olan varmı acaba
hadi Allaha emanet olun.. yarın sabah iyi haberlerinizi bekliyorum..
kızlar hayırlı akşamlar görüşürüz inşaallah aeo
Canım biliyomama 5 yıldır bekliyorum kan testi idrar artık bıktım her şeyden bekliyorum 1 hafta keçsin ama o kadar zor ki yapcak bişey yok bu ay dupaston kullandım ama adetim yok belki hamileyım dır umutlanmışım
benim 2 günüm geçmişti zaten canım..
aleyküm selam canımselamün aleyküm kıslarr
herkeszin morali bozuldu herkez gitmiş
adetin yakınladıysa olabilir tatlımKızlar bişi sorucam yaa benim aylardır ilk defa afedersiniz akıntıda artış yaşıyorum beyaz-sarı arası ve koyu kıvamlı bi akıntı nedendir ki sizce ?:44::44:kaşıntım falan yok bu arada iltihap yada üşütme olamaz yani ateş tablomdada yumurtlama günüm çıkmadı bu ay yani aslında ümidim yok oldu diye amma bilemedim :44::44::44:
nolduki yahu :44::44:aleyküm selam canımmikmike gitmeden bir bakayım dedim hoş olmayan haberler okudum
adetin yakınladıysa olabilir tatlım
bir arkadaşımızın testin çok silik bir çizgi çıkmıştı sonrada hamile olmadığını öğrendik canım.nolduki yahu :44::44:
çokta yakın değil ama 8-9 gün falan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?