Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim ovulasyon testlerini internetten ucuza alabilirsin
5 li cok az. Sen adet bitiminde baslayip pozitifi gorene kadar devam et.
Yumurtlama gununu once bi tespit et.sonra ona gore testlerini devam ettirirsin
tmm bnde intrnetten isteyim ama hngisini adın ne kaçlı bi yardımcı olursanız :44:
merhaba guzeller nasılsınız doktordan geldım bendeee... cookk guzel haberlerım vaarr sızeeeeeeeeeee....

as hg balım hadi inş hayrlı haberlerini ver bacım

o zaman şöyle yapalım sadece hamileleri yazalım kim hamile oları bilsek yeter diğer türlü adet olan sayfadan kaçıyo moral bozukluğuyla sonuç bildirenler arada bildiriyo zor oluyo, sadece hamileleri yazıyorum liste oluşuyor o zaman geliiiyooooooo
kimler hamile sayın bana hemen

tmm bnde intrnetten isteyim ama hngisini adın ne kaçlı bi yardımcı olursanız :44:

as hg balım hadi inş hayrlı haberlerini ver bacım

Canim benimkinin markasi laboquik.gittigidiyordan bak orda secenekler var
Kimisi 10 lu .20 li vs. Icinde gebelik testi olan setlerde var fiyatlarda uygun
Ordan sec

doktora gıttım... ultrasondan bebısımı gorduummm.... hersey suan cook ıyı... bayramdan sonra randevu verdı kan testı ve kalp atışları için... 5+4 haftalıkmışş mınıgımmm....

ayy bacım hadi gözün aydın annesi MAŞALLAHH rabim kucagınbızı doldursun inş hamişlerrr

doktora gıttım... ultrasondan bebısımı gorduummm.... hersey suan cook ıyı... bayramdan sonra randevu verdı kan testı ve kalp atışları için... 5+4 haftalıkmışş mınıgımmm....

oyyyyyyyyyyyyyyyyyy yerim ben onu Allah'ım Allah'ım kurban olsunlar ona yaaaa büyüyo zamanla . . . .

İnşallah cnm, Allah hepinize nasip eder inşallah böyle fotolar paylaşmayı. dün kızlar foto at bize doktora gidince dedi eklim dedim ben de :) çok farklı bi duygu zaten, ağrılar olmasa hatırlamıcam bile orda minik bişi olduğunu.

yok kahve veya koyu renk değil.. sarı işte... korktum ya yarın doktor randevum

korkulacak bişi yok cnm panikleme, doktora git ama her şey normal dicek gör bak

maşallahhh maşallahhhh...... mercimek gozukmuşşş... allahhh saglıkla kucagına almayı nasıp etssııınnnnn.......

amin cnm inşallahhh. sen ne yaptın doktor ne dedi randevun bugündü

Canımmm aman sağlıkla büyüsünde ağrı dediğin nedir geçer gider

buarada ultrasondan ben anlamıyorum bebiş nerde filan? resimde nerde görünüyo tam olarak :26:

gözükmüyor gibi bişi, kesesi göründü işte. fotoyu büyütüp bakarsan sağ tarafta 2 beyaz yıldız arasında küçük siyah bi nokta var o işte :)

Tipkimsan internet sitesi canım 1.40 krs 2 tane ovu testi ben gecen ay 8 tabe aldim yani 16adet yapiyo ve 10 tane geblik testi aldim toplamda 14tl para odedim bide 7tl kargo parasi vardi tavsiyeederim gebelik testini 0.40 krs aldjm eczaneler kazikliyolar adami istediğin kadar alabilirsin ben bu ay 30 tane alcam nasilsa kargo parasini ödüyorum pisman oldum geçen ay az aldigima
merhaba guzeller nasılsınız doktordan geldım bendeee... cookk guzel haberlerım vaarr sızeeeeeeeeeee....

Neymisss o güzel haberker bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…