- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
tmm bnde intrnetten isteyim ama hngisini adın ne kaçlı bi yardımcı olursanız :44:Canim ovulasyon testlerini internetten ucuza alabilirsin
5 li cok az. Sen adet bitiminde baslayip pozitifi gorene kadar devam et.
Yumurtlama gununu once bi tespit et.sonra ona gore testlerini devam ettirirsin
merhaba guzeller nasılsınız doktordan geldım bendeee... cookk guzel haberlerım vaarr sızeeeeeeeeeee....
merhaba guzeller nasılsınız doktordan geldım bendeee... cookk guzel haberlerım vaarr sızeeeeeeeeeee....
neymiş bakalım o güzel haberlerrrrrr
tmm bnde intrnetten isteyim ama hngisini adın ne kaçlı bi yardımcı olursanız :44:
as hg balım hadi inş hayrlı haberlerini ver bacım
doktora gıttım... ultrasondan bebısımı gorduummm.... hersey suan cook ıyı... bayramdan sonra randevu verdı kan testı ve kalp atışları için... 5+4 haftalıkmışş mınıgımmm....
doktora gıttım... ultrasondan bebısımı gorduummm.... hersey suan cook ıyı... bayramdan sonra randevu verdı kan testı ve kalp atışları için... 5+4 haftalıkmışş mınıgımmm....
gözün aydın canım... Çok sevindimdoktora gıttım... ultrasondan bebısımı gorduummm.... hersey suan cook ıyı... bayramdan sonra randevu verdı kan testı ve kalp atışları için... 5+4 haftalıkmışş mınıgımmm....
Canim benimkinin markasi laboquik.gittigidiyordan bak orda secenekler var
Kimisi 10 lu .20 li vs. Icinde gebelik testi olan setlerde var fiyatlarda uygun
Ordan sec
Kıyamam yaa hersey bebisimkz icin iste Allahim yar ve yardımcın olsun ins
Ovu testini tipkimsan dan al cok pahali eczanede gebelkk testinide ordan alabilirsin ovu testinide adetin bittikteb sonra gunde bitane yapıyorsun 2saat cisini tut aksam yap saat 8de mesela iki cizgide kopkoyu olunca yumyum zamankn canim
Ovu testi yumurtlama zamanını bilmek icin yapılıyo canim tavsiye ederim
Ayyy kurbanboldugum Allahim nasil bi mucize bu minik bebisim onjn her yaptigi agri varlığını hissetmene sebeb sag salim gelsin dünyaya süper bisi bu ya
yok kahve veya koyu renk değil.. sarı işte... korktum ya yarın doktor randevum
maşallahhh maşallahhhh...... mercimek gozukmuşşş... allahhh saglıkla kucagına almayı nasıp etssııınnnnn.......
Canımmm aman sağlıkla büyüsünde ağrı dediğin nedir geçer gider
buarada ultrasondan ben anlamıyorum bebiş nerde filan? resimde nerde görünüyo tam olarak :26:
MMAAAAAŞŞŞAAALLAAAAAAAAAAAAAAAAAAH
birşeyi merak ettim sen niye bu kadar ara verdin ikinci için??
Tipkimsan internet sitesi canım 1.40 krs 2 tane ovu testi ben gecen ay 8 tabe aldim yani 16adet yapiyo ve 10 tane geblik testi aldim toplamda 14tl para odedim bide 7tl kargo parasi vardi tavsiyeederim gebelik testini 0.40 krs aldjm eczaneler kazikliyolar adami istediğin kadar alabilirsin ben bu ay 30 tane alcam nasilsa kargo parasini ödüyorum pisman oldum geçen ay az aldigimavu testini tipkimsan dan al cok pahali eczanede gebelkk testinide ordan alabilirsin ovu testinide adetin bittikteb sonra gunde bitane yapıyorsun 2saat cisini tut aksam yap saat 8de mesela iki cizgide kopkoyu olunca yumyum zamankn canim
yaaw kuzumm tipkimsan nere ki ve kaçlı nasıl alayım bacım bilgilerin için saol canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?