Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar ben bu topiği yeni keşfettim

1,5 senelik evliyim yaklaşık 10 aydır da bebiş istiyoruz ama bizimki pek nazlı gelmeye niyeti yok
tedavideyim bende o sebeple
Hg canım aramiza :)) ins bu topik sana ugur getirir

ne zaman gideceksin? ben bayramın 2.3. günü ordayım kısmetse 4.gün dönüyorum. karşılaşırız belkim
Yakajixa kırmızı karanfil takin karşılaşırsanız tanirsinix birbirinizi
hb sekerim nasılsın ne var ne yok

Mikmiksiz kötü canim depresyondayim

oluyo oluyo ben dün kocuşun gögsünde aglıyodum en son sonra ne ara ne bitti anlamadım mik mik olmuş

ayyy o çok güsel oluyor ama... böyle ağlıyorken ya da moraller bozukken birden bişey oluyor hhooooppp ordayız ben onu çok sefiyom. ama Gamsede okullar tatil şuan ondan olmuyor

böyle bi program cıktı gördünüz mü, babalara veriyolar çocukları, düşe kalka bi hafta geciyo, ayy bi de anneleri izlerken bi ağlıyo sanki çocuğunu zorla almışlar oraya

sinir bi programm

yüzdeeeeee bi milyoooonnnn

farkediliyor canım muhabbetlere de katılmıyosun pek, inşallah reglin gerginliğidir ve çabucak gecerr burdaki herkesi motive ediyodun sen böyle düşme şimdiii

Bnm sevgiye ihtiyacım var sevin beniii :))sanırım kırmızılardan geçer ins
Yazmıyorum çünkü negatif enerji yüklemek istemiyorum sizlere :))

Allah hep güldürsün yüzlerimizi canım benim
AMin canim insallah..

10/10 canim.. bana gel bana....
kıslar gecen haberleri izledim sizde gördünüz mü 2,5 yasındaki çoçugun karnında ikizi cıkmış cindeydi galiba şok oldum gördünüz mü sizde ??:44:
ahh evet kiz bende gordum onu.. cok sasirdim..
oluyo oluyo ben dün kocuşun gögsünde aglıyodum en son sonra ne ara ne bitti anlamadım mik mik olmuş
Hemde en guzeli oyle oluyo yaa.. ben ne zaman kusersem yapisir.. kus kus baslariz zorlar beni yok mok ostemiyorum git falan naz yapim 2 saniye sonr abakmisim ki ohhh ohhh...gulerek bitiririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…