Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bnm sevgiye ihtiyacım var sevin beniii :))sanırım kırmızılardan geçer ins
Yazmıyorum çünkü negatif enerji yüklemek istemiyorum sizlere :))

ayyy kıyamammm ben sanaaaa gamsemmmm benimmmmm gel sarılam sana bi
kırmızılar gidecek bebişler gelecek...
o bebek bu göbişlere girecekkkkk

ayyy amma kafiyeli oldu haaaaa

süpersin battaşımda şunu farkettim artık battaşım olmayacaksın ben hala 8 ekim sanırım senin 1 hafta önceye gitmişti bayada uzaklaşmışsın be arkadaşım neyse senden ilk alırız inşallah hamile haberini:)

gamze sahalara inemediği için gergin şimdii mikmikler başlasın keyifler yerine gelir yine

doğru dedin valla

sen de Allaha emanet ol canımmmm...
Slmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:124::124::124:

hoşgeldin baby tam zamanında geldin
selam kızlar ben bu topiği yeni keşfettim

1,5 senelik evliyim yaklaşık 10 aydır da bebiş istiyoruz ama bizimki pek nazlı gelmeye niyeti yok
tedavideyim bende o sebeple

hoşgeldin canım hayırlı olsun. valla burdaki bütün bebeklerin hepsi nazlı malesef

benimi yiceksinnnnnn ya hamişsemmmm :44: yeme beniiii nütfeeennnnn :18::18::18:

öpiiim o zaman

:13:

canımm kıyamamm ama negatif de olsan yaz senn, burda pozitife çeviririz hep beraber, bi an önce uykusuz gecelere geçiş yaparsın inşallah önce mikmikten uyuyama, sonra da bebiş sesinden aminnnnn

hiç de bile hiçde taamm mı senin şu duruşun yeter karşımda gibişin tatlışım valla burdan pozitifik alıyorum....cicime üzülmece yok taaammmı

Ewet canim yaa
Calismaya en az bir sene ara veririmde
Sonrasi icin anacim yardim eder

bebek çalışmaları yaparken çalışmak zor oluyor. izin falan. hatta mikmik bile zor oluyor valla. iyi yapmışsın canım. anneler öyle valla. benimki de yaşlandı artık yoksa o da bakardı

böyle bi program cıktı gördünüz mü, babalara veriyolar çocukları, düşe kalka bi hafta geciyo, ayy bi de anneleri izlerken bi ağlıyo sanki çocuğunu zorla almışlar oraya

sinir bi programm

valla büyük konuşmayayım ama ben eşime hayatta vermezdim. öldürür 2 günde çocuğu valla. hiç anlamaz yani o kadar beklemişim bir de ona emanet hiiiiç edemem. hangi kanalda o program???

Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar , ben şu sıralar düşünmüyorum ama ileri ki zamanlarda aranıza katılırım inşallah.

valla büyük konuşmayayım ama ben eşime hayatta vermezdim. öldürür 2 günde çocuğu valla. hiç anlamaz yani o kadar beklemişim bir de ona emanet hiiiiç edemem. hangi kanalda o program???

hangi kanalda o program ben hiç denk gelmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…