- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
valla büyük konuşmayayım ama ben eşime hayatta vermezdim. öldürür 2 günde çocuğu valla. hiç anlamaz yanio kadar beklemişim bir de ona emanet hiiiiç edemem. hangi kanalda o program???
sağolun kızlarrrr
eee yokmu arttırannnn
Gidersek 3.gun cikariz biz
Belkim karsilasiriz ben seni fotodan gordugum kadariyla taniyabilirim sanirsam:))
hangi kanalda o program ben hiç denk gelmedim
saat kacta canın bende hiç denk gelmedim
süpersin battaşımda şunu farkettim artık battaşım olmayacaksın ben hala 8 ekim sanırım senin 1 hafta önceye gitmişti bayada uzaklaşmışsın be arkadaşım neyse senden ilk alırız inşallah hamile haberini:)
bebek çalışmaları yaparken çalışmak zor oluyor. izin falan. hatta mikmik bile zor oluyor valla. iyi yapmışsın canım. anneler öyle valla. benimki de yaşlandı artık yoksa o da bakardı
hg canım geçmiş olsun neyin vardı:26:
ne yapionuzda tam zamaninda geldim kissss
saat kacta canın bende hiç denk gelmedim
selam kızlar ben geldim nasılsınızzz. sabahtan beri dişçideyim kabus gibi bi gün geçirdimyeni geldim eve. siz napıyosunuz var mı güzel gelişmeler
aaayyy açtım şimdi bebisler çok küçük daha yaaaw
aynennn bende mecbur kalmadıkça vermem kimseye, atv de canım, 4 adamı çocuklarıyla aynı eve koyuyolar, kimisi bi de 3 çocuğuyla gelmişyemeği de adamlar yapıyo çocukların banyoları temizlkleri bakımları hep onlardan anneler de kamerayla izleyip ayy çok özledik diye ağlıyolar deli işi valla
aaayyy açtım şimdi bebisler çok küçük daha yaaaw
selam kızlar ben geldim nasılsınızzz. sabahtan beri dişçideyim kabus gibi bi gün geçirdimyeni geldim eve. siz napıyosunuz var mı güzel gelişmeler
çocuklar yerlede kose bucaklarda uyukluyoooooo
onlara çocukları leylekler getirmiş herhaldegerçi eşime güvensem ben de verirdim belki ama hiiiiç güvenmiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?