Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla büyük konuşmayayım ama ben eşime hayatta vermezdim. öldürür 2 günde çocuğu valla. hiç anlamaz yani o kadar beklemişim bir de ona emanet hiiiiç edemem. hangi kanalda o program???

aynennn bende mecbur kalmadıkça vermem kimseye, atv de canım, 4 adamı çocuklarıyla aynı eve koyuyolar, kimisi bi de 3 çocuğuyla gelmiş yemeği de adamlar yapıyo çocukların banyoları temizlkleri bakımları hep onlardan anneler de kamerayla izleyip ayy çok özledik diye ağlıyolar deli işi valla

selam kızlar ben geldim nasılsınızzz. sabahtan beri dişçideyim kabus gibi bi gün geçirdim yeni geldim eve. siz napıyosunuz var mı güzel gelişmeler

ayyy amin amin inşallah sonra da siz gelirsiniz peşimden ohoh!!

bebek çalışmaları yaparken çalışmak zor oluyor. izin falan. hatta mikmik bile zor oluyor valla. iyi yapmışsın canım. anneler öyle valla. benimki de yaşlandı artık yoksa o da bakardı

Benimkide yasli kiz 61 yasinda. ama bakti ablaminkine.halen okuldan almaya gidiyo
Kv genc 45 yasinda ama kendi cocuklari cok simarik esim haric
O baksin istemiyorumm

selam kızlar ben geldim nasılsınızzz. sabahtan beri dişçideyim kabus gibi bi gün geçirdim yeni geldim eve. siz napıyosunuz var mı güzel gelişmeler

hoşgeldn canım geçmiş olsunn ben çok korkarım dişçiden yaa, ne yaptın sen ??

bugün 2 tane hamilemiz var idrar testlerine göre,şimdilik bu kadar

onlara çocukları leylekler getirmiş herhalde gerçi eşime güvensem ben de verirdim belki ama hiiiiç güvenmiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…