Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Senden cok güzel haberler bekliyorum bende telefondan giriyorum takip edicem seni muck seni seviyoruz

amiin canım inşallah da eşim daha gitmedi doktora bayramdan sonraya kaldı ben de bu arada keçiboynuzu kürü uygulamaya başladım bakalım fayda görecek miyiz...

iyi bayramlar iyi tatiller canım kendine çok iyi bakkk bizde seni çoook özliycez öpüyorum allaha emanet ol

ah ah... 1 yılda ne kadar çok hamile haberi aldım da bir kere veremedim bir de üstüne eşimin değerlerinin düşük olması eklendi :

Cnm benimde az kaldi 1 yil olacak 2 ay sonra.ve ben eşim ne durumda onu bile bilmiyorum.olur olur diye bekledik.artik eşimde bi baktiricak bakalim.insallah cnm değerleri yükselir. En cok erkek kisirligindan korkuyorum kadinlara daha cok care var ama allah yinede dermensiz dert vermesin.

amiin canım inşallah da eşim daha gitmedi doktora bayramdan sonraya kaldı ben de bu arada keçiboynuzu kürü uygulamaya başladım bakalım fayda görecek miyiz...

benim de eşim geçen akşam keçiboynuzu almış gelmiş ayyy tadı çok kötü ya ağzımda tuhaf oldu sen ne yapıyosun kür nasıl bişey yani ??

Saol cnn paylasimin icin
Bol bol dua edlim birbirimize

benim de eşim geçen akşam keçiboynuzu almış gelmiş ayyy tadı çok kötü ya ağzımda tuhaf oldu sen ne yapıyosun kür nasıl bişey yani ??
kaynayan 2 bardak suyun içine 6 7 tanesini kırarak atıyorum 3 dakika kaynıyor sonra altını kapatıyorum. 20 dakika dinleniyor. sonra akşam yatarken 1 bardak sabah bir bardak içiriyorum. ilk hafta bu şekilde. sonra sadece gece yatarken yarım ölçek yapacağım. saraçoğlunun sitesinde ayrıntılı yazıyor zaten. bir de bir arkadaşımdan duymuştum da pek itibar etmemiştim ama şimdi test düşük gelince alıverdim hemen keçiboynuzunu. baştan içmiyordu ama neyse ki dün gık demeden içti adam :)

benm eltim de öyle olmuştu. en başta çok bozulup üzülmüştüm ama şimdi takdiri ilahi diyorum. herkesin kısmeti başka. onun için hayırlısı buymuş. benimki de böyle. belki de Rabbim böyle sınıyor beni bilemeyiz :93:

Kiz sen hala daha isyemiyonmu :)[/QUOTE]

ARTIK İSTİOM YA O YUZDEN DUN AKŞAM.....
TUTMUŞTUR BELKİ DİE HEYECANLIYIM YA

Benim eltim hic istemiyordu birkac sene.ama oldu hemde kazayla tek iliskide.nasip kismet takdir iste.

Ayni seyleri yasiyoz tatlim gercekten
Millet dakka bir gol bir ben anlamiyom
Etraftan haber aldikca biz kendimizi beceriksiz ilan ediyoz
Elimizden bisey gelmiyo
Yumurta takibi bilmemne herseyi de yapiyozz
Allahim daha fazla bekletmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…