Kiz sen hala daha isyemiyonmu :)
Benim eltim hic istemiyordu birkac sene.ama oldu hemde kazayla tek iliskide.nasip kismet takdir iste.
Benim eltim hic istemiyordu birkac sene.ama oldu hemde kazayla tek iliskide.nasip kismet takdir iste.
Ayni seyleri yasiyoz tatlim gercekten
Millet dakka bir gol bir ben anlamiyom
Etraftan haber aldikca biz kendimizi beceriksiz ilan ediyoz
Elimizden bisey gelmiyo
Yumurta takibi bilmemne herseyi de yapiyozz
Allahim daha fazla bekletmesin
bebişim kız ne kaaa güzelmişsin maşallahhh sana, senin kadar güzel bir kız doğurursun inşallah
istemeyenlerin hemen oluyor gizli saklı yapıncada hemen oluyor millet nişanlı hamile kalıyor yaa acaba bizde nişnlıyken mi deneseydik bilemedim
istemeyenlerin hemen oluyor gizli saklı yapıncada hemen oluyor millet nişanlı hamile kalıyor yaa acaba bizde nişnlıyken mi deneseydik bilemedim
millet korunurken hamile kalıyor yaa bu ne hazırbulunuşluktur ya hu :)
Valla 7 yil esimle evlenmeyi bekledim.bilseydim bu kadar gec olacak baslardim calismaya anca olurdu belkide
kızlarrr bel ve kasık ağrısından duramıyorum hem batıyor hem ağrıyor acaip bir ağrı nasıl geçer buuuu
Valla 7 yil esimle evlenmeyi bekledim.bilseydim bu kadar gec olacak baslardim calismaya anca olurdu belkide
kızlar TSH neydi????????
teşekkür ederim cnm, güzel bakan güzel görüyo demek ki :) ya bebiş erkek gibi geçiyo içimden hep, eşim kumral ben hep benim gibi kara kaş kara göz bi erkek olsun istiyodum ama bakalım :)
kızlarrr bel ve kasık ağrısından duramıyorum hem batıyor hem ağrıyor acaip bir ağrı nasıl geçer buuuu
ben de korunduğum 2 yıl bilmem kaç ayı düşününce gülüyorum.....
Amin cnm insallah hepimiz bu ay gulerizartık. Ben bugunden itibaren basliyorum mikmiklere ama hic cnm istemiyor umidim kirildi sanırım
kesin olurdu okula bile başlardı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?