Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benim eltim hic istemiyordu birkac sene.ama oldu hemde kazayla tek iliskide.nasip kismet takdir iste.

istemeyenlerin hemen oluyor gizli saklı yapıncada hemen oluyor millet nişanlı hamile kalıyor yaa acaba bizde nişnlıyken mi deneseydik bilemedim

Ayni seyleri yasiyoz tatlim gercekten
Millet dakka bir gol bir ben anlamiyom
Etraftan haber aldikca biz kendimizi beceriksiz ilan ediyoz
Elimizden bisey gelmiyo
Yumurta takibi bilmemne herseyi de yapiyozz
Allahim daha fazla bekletmesin

Amin cnm insallah hepimiz bu ay gulerizartık. Ben bugunden itibaren basliyorum mikmiklere ama hic cnm istemiyor umidim kirildi sanırım

bebişim kız ne kaaa güzelmişsin maşallahhh sana, senin kadar güzel bir kız doğurursun inşallah

teşekkür ederim cnm, güzel bakan güzel görüyo demek ki :) ya bebiş erkek gibi geçiyo içimden hep, eşim kumral ben hep benim gibi kara kaş kara göz bi erkek olsun istiyodum ama bakalım :)

kızlarrr bel ve kasık ağrısından duramıyorum hem batıyor hem ağrıyor acaip bir ağrı nasıl geçer buuuu

kızlarrr bel ve kasık ağrısından duramıyorum hem batıyor hem ağrıyor acaip bir ağrı nasıl geçer buuuu

adetin yaklaşmış olabılır veya hamile olabılırsın canım ondan olur bu batmalar ne zmn gelcek senın inşallah hamilsesindir de gecer batmalrın

teşekkür ederim cnm, güzel bakan güzel görüyo demek ki :) ya bebiş erkek gibi geçiyo içimden hep, eşim kumral ben hep benim gibi kara kaş kara göz bi erkek olsun istiyodum ama bakalım :)

Allah gönlüne göre versin, sağlıklı olsunda daha ilk bebeğin, hayırlı bir evlat olsun

kasık ağrın soldaysa solunun üzerine yan yat bacaklarını da topla cnm, ayağını da sıcak tut. ancak öyle diniyo biraz. malum ben 10 gündür çekiyorum.

Amin cnm insallah hepimiz bu ay gulerizartık. Ben bugunden itibaren basliyorum mikmiklere ama hic cnm istemiyor umidim kirildi sanırım

Umidin kirilmasin canim.mik mike dwvam
Mikmikle olmuyo.mikmiksizde olmuyo bu is
Oldurana kadar devam
Gerisi kismet artik
Hepimizin bi tarihi var.kimi bir ay kimi bes ay
Dilegimiz en kisa surede olmasi tabi
Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin biran once insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…