- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Allah gönlüne göre versin, sağlıklı olsunda daha ilk bebeğin, hayırlı bir evlat olsun
kızlarrr bel ve kasık ağrısından duramıyorum hem batıyor hem ağrıyor acaip bir ağrı nasıl geçer buuuu
geçen hafta yumurtlama haftamdı adetime daha 10 gün var.bu kadar erken başlamazdı ki üşüttüm mü bilmiyom offff offf çekiyorlar sanki belimden kasıklarımdan ...napsam geçer ilaçta içemiom hamilelik varsa diye evde de yazlnızımadetin yaklaşmış olabılır veya hamile olabılırsın canım ondan olur bu batmalar ne zmn gelcek senıninşallah hamilsesindir de gecer batmalrın
nedn korundun ki belki küsmüştür sana ben hiç korunmadım 2 yıldır zaten olmuyomuş
merhaba canım. aralık 0,55-4,82. benimki 1.1 çıkmış. iyi sanırım :44:
kızlar TSH neydi????????
O zaman hemen bikerecikde olurdu kesin yasak oldugu için
inşallah canım çünkü daha önce yaşamadığım bir şey.. kist falan olsa çıkardı doktora 2 hafta önce gittimbat ne zamandı cnm, göğüslerde hassasiyet varmı??inşallah bebekdendir
Umidin kirilmasin canim.mik mike dwvam
Mikmikle olmuyo.mikmiksizde olmuyo bu is
Oldurana kadar devam
Gerisi kismet artik
Hepimizin bi tarihi var.kimi bir ay kimi bes ay
Dilegimiz en kisa surede olmasi tabi
Allahim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin biran once insallah
geçen hafta yumurtlama haftamdı adetime daha 10 gün var.bu kadar erken başlamazdı ki üşüttüm mü bilmiyom offff offf çekiyorlar sanki belimden kasıklarımdan ...napsam geçer ilaçta içemiom hamilelik varsa diye evde de yazlnızım
tamam canım öyle yapıyım ben dekasık ağrın soldaysa solunun üzerine yan yat bacaklarını da topla cnm, ayağını da sıcak tut. ancak öyle diniyo biraz. malum ben 10 gündür çekiyorum.
evliliğin oturmasını bekledim biraz sorunlarımız vardı malesefama bu arada bebek küsmüş sanırım (
seninki iyi canım tabi yine bi dr göster benim 4.27 hamile kalman için yüksek dedi dr ilaç kullanıyorum en azından 2.5 düşürmemiz lazım dedi
inşallah canım çünkü daha önce yaşamadığım bir şey.. kist falan olsa çıkardı doktora 2 hafta önce gittim
dua edin kızlar belim ikiye ayrılıyor.acaba yerleşme ağrısı diye bir şey var mı kanamasını duymuştum da...
göğüslerim elimi bastırınca acıyor çok hassaslaşma yok zaten 10 gün var daha ...
Tiroid hprmonu canim
küsmez küsmez şaka yapıodur o annesine dualarını eksik etme gelir inşallah sağ salim alırsın kucağına
geçen hafta yumurtlama haftamdı adetime daha 10 gün var.bu kadar erken başlamazdı ki üşüttüm mü bilmiyom offff offf çekiyorlar sanki belimden kasıklarımdan ...napsam geçer ilaçta içemiom hamilelik varsa diye evde de yazlnızım
ayy ağzından bal damlıyor canım inşallah bütün bekleyenler hayırlısıyla alır kucağına bebişini :)
estradiol: 36.22
63,9-356,7= ovulasyon
55,8-214,2=luteal faz
0 -32,2 = postmenapoz
FSH : 7.73
0-0,3 = gebe
1,5-9,1 = luteal faz
3,4-33,4 = ovulasyon
2,5-10,2 = foliküler faz
LH : 11.41
prolaktin: 11.29
9,7- 208,5 = gebe
1,8 - 20,3 = postmenapozal
ne demek bunlar bilen var mı??????
Degerler referans araliginda ise problem yok demektir cnm
Doktoruna goster bence kafani karistirma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?