Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

adetin yaklaşmış olabılır veya hamile olabılırsın canım ondan olur bu batmalar ne zmn gelcek senın inşallah hamilsesindir de gecer batmalrın
geçen hafta yumurtlama haftamdı adetime daha 10 gün var.bu kadar erken başlamazdı ki üşüttüm mü bilmiyom offff offf çekiyorlar sanki belimden kasıklarımdan ...napsam geçer ilaçta içemiom hamilelik varsa diye evde de yazlnızım

merhaba canım. aralık 0,55-4,82. benimki 1.1 çıkmış. iyi sanırım :44:

seninki iyi canım tabi yine bi dr göster benim 4.27 hamile kalman için yüksek dedi dr ilaç kullanıyorum en azından 2.5 düşürmemiz lazım dedi

bat ne zamandı cnm, göğüslerde hassasiyet varmı??inşallah bebekdendir
inşallah canım çünkü daha önce yaşamadığım bir şey.. kist falan olsa çıkardı doktora 2 hafta önce gittim
dua edin kızlar belim ikiye ayrılıyor.acaba yerleşme ağrısı diye bir şey var mı kanamasını duymuştum da...
göğüslerim elimi bastırınca acıyor çok hassaslaşma yok zaten 10 gün var daha ...

Haklisin tatlim amin insallah.kasim ve aralik aylari hep iyi gelmemistir bana.kasimda bebis haberim gelse bütün tabularimi yikicam

estradiol: 36.22
63,9-356,7= ovulasyon
55,8-214,2=luteal faz
0 -32,2 = postmenapoz

FSH : 7.73
0-0,3 = gebe
1,5-9,1 = luteal faz
3,4-33,4 = ovulasyon
2,5-10,2 = foliküler faz

LH : 11.41
prolaktin: 11.29

9,7- 208,5 = gebe
1,8 - 20,3 = postmenapozal

ne demek bunlar bilen var mı??????

Son düzenleme:

belki yeniden yumurtluyosundur kötü düşünme git biraz uyu bakalım uyanınca gecer inşallah.

seninki iyi canım tabi yine bi dr göster benim 4.27 hamile kalman için yüksek dedi dr ilaç kullanıyorum en azından 2.5 düşürmemiz lazım dedi

sağol canım cevap verdiğin için. doktora ancak bayramdan sonra gösterebilirim. önceden burda bir sorayım dedim. senin de ilaçlar işe yarar inşallah en kısa zamanda ve düşer değerin canım. zaten sınırı geçmemişsin anladığım kadarıyla.

nugün psipsikonun doktoru öyle demiş. yerleşme ağrısıdır demiş. 9-10.haftaya kadar sürüyormuş

10 gün olsun canım ağrılar erken geliyor.. bende senin gibiydim kasıklar bel göğüs ağrısı.. inşallah senin belirtilerinde bebiştendir.. az önce arkadaşın minikbebişimin yazdıklarını yap. iyi geliyor.. bende aynısını yapmıştım..

ayy ağzından bal damlıyor canım inşallah bütün bekleyenler hayırlısıyla alır kucağına bebişini :)

alır canım inşallah allahtan ümit kesilmez. bir hadista okumuştum diyor kiii eşşek ken eşşek bile sahibinin ona o akşam yemek vereceğini bilir sen rabbinden nedn süphe edersin. allahtan ümit kesilmez canım bu ay olmazsa önümzdeki ay anne olmaya bir adım yaklaşıp anne olcaz

Degerler referans araliginda ise problem yok demektir cnm
Doktoruna goster bence kafani karistirma

Degerler referans araliginda ise problem yok demektir cnm
Doktoruna goster bence kafani karistirma

doktorumu bayramdan sonra bulucam inşallah o zamana kadar bir sorayım dediydim. internetten baktım da normal değerler içinde görülüyor benimkisi. oraya yazdığımın bulunduğu değerin karşısında da anlamadığım şeyler yazıyor da onun için sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…