- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
canım benimmm teşekkür ederim. valla düğün hazırlıkları telaş falan tam o esnada hastaneye yattım. nerdeyse 15-20 gün sırf serumla beslendim. sonra ameliyat oldum. hastaneden çıktığım gün kına gecem vardı, ertesi gün de düğünbenim gelinlik de son gün genişletildi iki üç beden ben zaten çok çıtı pıtı değildim 60 kiloydum ama 15-20 gün içinde 70 e çıktım şimdi hala zayıflamaya çalışıyorum 6 ay oldu nerdeyse hala vericem
ilayda bu senmisin çok cicibir gelin olmuşsun, ama sanki şimdiki halin daha zayıf bir önceki avatarda zayıf gözüküyo yüzün
ee biz senle konuşmuştuk ya bu kilo verme işini, kahvaltı kral sofrası gibi, ögle yemeği vezir sofrası gibi, akşam yemeği de dilenci sofrası gibi olacaktı. o zaman çok rahat verirsin cnm
YAP YAP ben olsam hemen yapardım,bugün kusuruma bakmayın benim üstümden yük kalkınca böyle şımarık oldum galiba ,inanın çok kasmışım kendimi rahatladım oohhh
hayırdır kızlar gelinlikli arkadaşlar çoğalmış bu akşam
geçmiş olsun cnm...ohh ne güzel gündüz kocişinle vakit geçiriyosun. teşekkür ederim bebişim, koy tabi fotonu görelim nasıl gelin olmuşsun :)
hoşgeldin canımmm. minikbebişim koymuştu bende ona özendim
kız sende porselen bebek gibi olmuşsun heeee
ay kuzum benimm sağolllnapıyosun bakalım
iyi nolsun tatlım yaa oğlum kafamın üstünde balonla oynuyo bende yazmaya çalışıyorumsen nasılsın bakalım?
ayyyy kuzum beniiiimbende iyiyim canım napiyim yumyumu bekliyorum
ateş ölçme yöntemni yapıyosun dimi sende ?
evet kuzum zaten 5 kilo verdim aynen uyguluyorum dediğinidevamı da gelicek inşallah şu an bi duraklama evresindeyim galiba 10-15 gündür hiçbi değişiklik yok tartıda. ama bozmadım aynen devam
hayırdır kızlar gelinlikli arkadaşlar çoğalmış bu akşam
bebişim sen pc başında fazla oturma en azından 3 ay geçene kadar radyasyon alıyosun bebeğe zararlı cnmbenim
bebişim sen güzelmişsin öyle yaabu arada senin takvim neden gözükmüyo??
yapmıyorum canım yaa. bu ay hiçbişeye dikkat etmemeye kara verdik de :26:
valla ben hiç yapmadım bilmiyorum ama şuan gözükmüyor ilk zaman gözüküyordu diye hatırlıyorum ama ?tatlım bi süre duraklama dönemi olabilir kilo vermede, bence devam edersin vermeye. ne güzel 5 kilo gitmiş süpperrrrr
bugün yakından bi foto koy demişti bi arkadaş bunu koydum gerisi geldi :) yeniden gelin olasımız geldi :)
cnm hep açık ama başında fazla durmuyorum öyle ara ara bakıyorum.
cnm çok teşekkür ederim...takvimi bilmiyorum yaaa beceremedim mi acaba?
hee yumyum günün nasıl hesaplıyorsun testlerlemi?
valla ben hiç yapmadım bilmiyorum ama şuan gözükmüyor ilk zaman gözüküyordu diye hatırlıyorum ama ?
yok canım yaa otomatik hesaplayıcılarla bakıyorum. bu ay 17ekim-25ekim arası gösteriyo. en önemli gün 21 miş
yok canım yaa otomatik hesaplayıcılarla bakıyorum. bu ay 17ekim-25ekim arası gösteriyo. en önemli gün 21 miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?