amiinn inşaallah inan hamile olmak çook süper olur ama şimdi olmasada tüpler tıkalımı bir sorun mu var konusun da merak bitti iyi oldu
tabi cnm o da ayrı bi stres kaynağıydı, neyse ki şimdi rahatsın bi problem olmadığını, bebişinin çok yakında geleceğini biliyosun...
ben geldimmmmmm
h.geldin cnm nerdesin kız sen, kaç gündür bakıyorum bi görünüp bi kayboluyosun :)
kuzum iki gün evde yoktum. dün geldim dün de bütün gün dişçideydim. tiyatro sezonu açıldı ya kocam artık gündüz evde akşam 8 de oyun var o yüzden akşam gidiyo işe. dolayısıyla o gidince girebiliyorum. herkesin kocişi işten gelirken benimki işe gidiyobi geliyorum akşam. kimsecikler yokk
bu arada resmin çok tatlı kuzummmm ayy dur bende gelinlikli halimi koyiyim özlemişim
tabi cnm o da ayrı bi stres kaynağıydı .!.:ayyy eveeeeet hadi bakalım ne olacak bakıp göreceğiz inşaallah,ama gelsin artıııık bebişim,sen nasılsın ya sen hamile değilmiydin takvimin nerde,eğer yanlış hatırlıyosam özür dilerim
geçmiş olsun cnm...ohh ne güzel gündüz kocişinle vakit geçiriyosun. teşekkür ederim bebişim, koy tabi fotonu görelim nasıl gelin olmuşsun :)
kuzum iki gün evde yoktum. dün geldim dün de bütün gün dişçideydim. tiyatro sezonu açıldı ya kocam artık gündüz evde akşam 8 de oyun var o yüzden akşam gidiyo işe. dolayısıyla o gidince girebiliyorum. herkesin kocişi işten gelirken benimki işe gidiyobi geliyorum akşam. kimsecikler yokk
bu arada resmin çok tatlı kuzummmm ayy dur bende gelinlikli halimi koyiyim özlemişim
yaaaa kocam evdeyken iş falan da yapamıyorum. 7 de gidiyor 11 de geliyor. bende o 4 saat içinde hem işimi gücümü yapıyorum hem size bakıyorumama genelde pek kimse olmuyo akşam. sen napıyosun kuzumm
ayyy eveeeeet hadi bakalım ne olacak bakıp göreceğiz inşaallah,ama gelsin artıııık bebişim,sen nasılsın ya sen hamile değilmiydin takvimin nerde,eğer yanlış hatırlıyosam özür dilerim
çok şeker olmuşsun sen de açık saçlı gelin oldun ha ben rahibe duvağı yaptırdım yüzüm yuvarlak ya topuz daha sade daha hoş olur diye düşündüm.
yok doğru hatırlıyosun cnm, takvim yapmadım ne bileyim doktora gitmeden yapmıcam demiştim, günlük aldım elim varmıyor bi türlü yazmaya tembelliğime geldi sanırım...aslında yapsam hoş olabilir
böyle bi gelin oldum işteee :) kuzum benden daha yuvarlak yüzlüsü var mı baya bildiğin tombiş gelin oldum ben 70 kilo olmuştum evlenirken. karnımda kocaman sargılar var belime falan baksana. bu fotoğraftan 5 gün önce ameliyat olmuştum dayoksa bende seninki gibi bişey yaptırıcaktım ama şişmanlayınca yakıştıramadım kendime topuzu. Eki Görüntüle 829485
yok doğru hatırlıyosun cnm, takvim yapmadım ne bileyim doktora gitmeden yapmıcam demiştim, günlük aldım elim varmıyor bi türlü yazmaya tembelliğime geldi sanırım...aslında yapsam hoş olabilir
YAP YAP ben olsam hemen yapardım,bugün kusuruma bakmayın benim üstümden yük kalkınca böyle şımarık oldum galiba ,inanın çok kasmışım kendimi rahatladım oohhh
bencede yap kuzuuummm uğur getirsin :) doktor da güzel şeyler söylesinnn
hadi yaaa, şansa bak ya kıyamam 5 gün önce ameliyat haaa...ben 34 beden gelinlerdenim cnm, 47 falandım son 3-4 gün çok koşturdum 2 kilo vermişim. gelinliğim de straplezdi, bi güzel kaydı aşağı tabi :) maşallah ama çok sade çok hoş gözükmüşsün, yakışmışsınız da kocişinle...
böyle bi gelin oldum işteee :) kuzum benden daha yuvarlak yüzlüsü var mı baya bildiğin tombiş gelin oldum ben 70 kilo olmuştum evlenirken. karnımda kocaman sargılar var belime falan baksana. bu fotoğraftan 5 gün önce ameliyat olmuştum dayoksa bende seninki gibi bişey yaptırıcaktım ama şişmanlayınca yakıştıramadım kendime topuzu. Eki Görüntüle 829485
teyzesi bebiş 3 mm olmuş, şimdilik sorun yok. inşallah da olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?