Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bilmiyorum ki bende.
herkesin kullanıp memnun kaldığı bi test üstelik.
hiç çok koyu görmedim testimi.
acaba yumurtlamıyor muyum diye düşündüm kendi kendime.

ne zmandır düşünüyosun hastaneye gıttın mı muayne oldun mu canım :44::44:

24 aydır düşünüyrum canım bu ayda olmazsa 25 ay ne eşimde ne bende problem yok ama allahtan geliyor hersey

bizimde 1.5 senedir cnm aynen ne esimde sorun var ne bende anlamadm kac defa doktora gittim ama gecen ay iste catlatma ignesiyle oldu fakat kimyasal gebelik yasadim malesef sanirim catlama sorunu var bende bilmiorum yurt disinda yasiorum burdaki doktorlarda yasiniz genc diye dogal haline birakiolar turkiye ole deil bende sizlere soruuymd edim iste dogal yolla catlatma gibi seyler varmi bogurtlen kokunu okudum fln iste kafam karisik ne yapcam bilmiorum

aynı benimde canım ben çatlatma iğnesi fln olmadım ya hersey allahtan dıyorum bakalım bu ay olmazsa sıkı tedavıye gıtcem benım yasım genc oldugu ıcın ben pek onemsemedım ama aıle cevre baskısı cok olmaya basladı artık

çooooooooook şükür canım

evet canım yaaaa çok şükür,teşekkür ederim

Bende ole cnm bende simdiye kadar onemsemedim Allah nezaman nasip ederse ozmn eder diye bnmde yasim genc daha ama istiorum bi bebisim olsun diye .sen yinede stres yapma baski yuzundende olmayabilir rahat ol bence zaten doktor dio cogu stresten olmasmis diye hicbi sorunu olmayanlarda

doğrudur canımmm ondanda olabılır bu ay cok rahattım valla bakalım sonuclarını 9 gun sonra gorcez allahın izniyle

pampişlerimmmmmmmmmmmmm hepinizi çoooook öpüyorum allahın izniyle yarın görüürüz allaha emanetsiniz

cnm benim çok teşekkür ederim, ben hep diyorum burdaki kızların hepsi seçilmiş :)

Insallah hepimizde en kisa zamanda guleriz..
hep akintilarim var canim.. sari beyaz gibi..
hayirlisi..

mens sancısı falan var mı? biliyosun cnm bende sadece akıntı ve mens sancısı oldu başka belirtim yoktu...akıntı da biraz fazlaydı...ayyy hadi inşallah yaaa gelsin de bebiş.

selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiimmmmm, hsg çektirdim bitti şükürler olsun,biraz ağrıdı ama bitti çok şükür çok mutluyum hamdolsuuuuuuun

çok geçmiş olsun dicem ama geçti zaten, ayyy çok iyi, bayağı endişeliydin rahat geçmesine sevindim.

mens sancısı falan var mı? biliyosun cnm bende sadece akıntı ve mens sancısı oldu başka belirtim yoktu...akıntı da biraz fazlaydı...ayyy hadi inşallah yaaa gelsin de bebiş.

Insallah canim yaa.. mens degilde kasik batmalarim var cok.. adet yakin bu kadar akintim olmamisti..

allah'im banada nasip etsin insallah.. pazartesi gelen giden olmazsa.. kana gidecem direkt

Ayyy cok sevindim ins tutmustur yaa
evliliğin oturmasını bekledim biraz sorunlarımız vardı malesef ama bu arada bebek küsmüş sanırım (
Niye kussun yaa bende bekledjm cok güzel evliligim var tadini çıkarttim hersey nasip canim hersey hemde
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiimmmmm, hsg çektirdim bitti şükürler olsun,biraz ağrıdı ama bitti çok şükür çok mutluyum hamdolsuuuuuuun
Geçmiş olsun canım cook sevindim ins sonuçlarda güzel olur

çok geçmiş olsun dicem ama geçti zaten, ayyy çok iyi, bayağı endişeliydin rahat geçmesine sevindim.

[QUOTE=

Geçmiş olsun canım cook sevindim ins sonuçlarda güzel olur[/QUOTE=
teşekkür ederim canlarım sonuç çok iyi tüpler açık çıktı ilaç dağıldı,ama akşama doğru ağrım çoğaldı biraz evet telaşlıydım ama nihayetlendi,en azından içim rahatladı,acaba soruları gitti kafamdan hamdolsun

Insallah canim yaa.. mens degilde kasik batmalarim var cok.. adet yakin bu kadar akintim olmamisti..

allah'im banada nasip etsin insallah.. pazartesi gelen giden olmazsa.. kana gidecem direkt

ya ama yaaaaa pazar günü ben kocişle tatile çıkıyorum 10 gün yokum, ege akdeniz komple gezecez sabit bi yerde olmayacağımız için nete giremeyebilirim ayyy çok da merak edecem...neyse telden girerim artık sonucunu öğrenmek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…