ins cnm siz nezamanadir bebek dusunuosunuz ? eger ozel deilse tabi :)
bilmiyorum ki bende.
herkesin kullanıp memnun kaldığı bi test üstelik.
hiç çok koyu görmedim testimi.
acaba yumurtlamıyor muyum diye düşündüm kendi kendime.
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiimmmmm, hsg çektirdim bitti şükürler olsun,biraz ağrıdı ama bitti çok şükür çok mutluyum hamdolsuuuuuuun
24 aydır düşünüyrum canım bu ayda olmazsa 25 ay ne eşimde ne bende problem yok ama allahtan geliyor hersey
bizimde 1.5 senedir cnm aynen ne esimde sorun var ne bende anlamadm kac defa doktora gittim ama gecen ay iste catlatma ignesiyle oldu fakat kimyasal gebelik yasadim malesef sanirim catlama sorunu var bende bilmiorum yurt disinda yasiorum burdaki doktorlarda yasiniz genc diye dogal haline birakiolar turkiye ole deil bende sizlere soruuymd edim iste dogal yolla catlatma gibi seyler varmi bogurtlen kokunu okudum fln iste kafam karisik ne yapcam bilmiorum
çooooooooook şükür canım
geçmiş olsun canım.
çok ağrılı oluyor mu o iş.
çünkü eğer 3 ay daha olmazsa, bende hsg çektiricem.korkuyorum.[/QUOT
çok zorlanmadım acı yok desem yalan söylemiş olurum ama öyylle abartılacak kadar asla değil,bence formülü kendini kasmamak,rahat bırakacaksın bağırmadım,gıkım çıkmadı hatta sonunda bittimi diye sordum okadar da sıkıntı yok muş hamdolsun
aynı benimde canım ben çatlatma iğnesi fln olmadım ya hersey allahtan dıyorum bakalım bu ay olmazsa sıkı tedavıye gıtcem benım yasım genc oldugu ıcın ben pek onemsemedım ama aıle cevre baskısı cok olmaya basladı artık
Bende ole cnm bende simdiye kadar onemsemedim Allah nezaman nasip ederse ozmn eder diye bnmde yasim genc daha ama istiorum bi bebisim olsun diye.sen yinede stres yapma baski yuzundende olmayabilir rahat ol bence zaten doktor dio cogu stresten olmasmis diye hicbi sorunu olmayanlarda
doğrudur canımmm ondanda olabılır bu ay cok rahattım valla bakalım sonuclarını 9 gun sonra gorcez allahın izniyle
insallah.. kiz sen ne kadar guzelsin masallah..
Ay cnaim benim.. zaten oyle yapiyorum ciktim alisverise gitim simdi evdeyim suslenip puslencem..
arkadaslarim geldi yeni.. aksama hazirizzzzzzzzzzzzz !! youhouuuuuuuuuuuu
Hayirlisi bebammm sanada gecmis olsun..
ben su sikintili durumu sevmiyorum gelseler tamam gelmeselerde tamam.. ama sanki nefes alamiyorum yerimde duramiyorum.. uff.. eve geldim.. dusumuda aldim.. kendime geldim..
Insallah hepimizde en kisa zamanda guleriz..cnm benim çok teşekkür ederim, ben hep diyorum burdaki kızların hepsi seçilmiş :)
Insallah hepimizde en kisa zamanda guleriz..
hep akintilarim var canim.. sari beyaz gibi..
hayirlisi..
selam kızlar ben geldiiiiiiiiiiimmmmm, hsg çektirdim bitti şükürler olsun,biraz ağrıdı ama bitti çok şükür çok mutluyum hamdolsuuuuuuun
mens sancısı falan var mı? biliyosun cnm bende sadece akıntı ve mens sancısı oldu başka belirtim yoktu...akıntı da biraz fazlaydı...ayyy hadi inşallah yaaa gelsin de bebiş.
Ayyy cok sevindim ins tutmustur yaaAynen öyle mikmikmikgamseee gözün aydın cnm testler temiz çıkmış, artıkın bu ay çok sıkı çalışırsın,gelsin mikmikler
Kiz sen hala daha isyemiyonmu :)
ARTIK İSTİOM YA O YUZDEN DUN AKŞAM.....
TUTMUŞTUR BELKİ DİE HEYECANLIYIM YA
Niye kussun yaa bende bekledjm cok güzel evliligim var tadini çıkarttim hersey nasip canim hersey hemdeevliliğin oturmasını bekledim biraz sorunlarımız vardı malesefama bu arada bebek küsmüş sanırım (
Geçmiş olsun canım cook sevindim ins sonuçlarda güzel olurselam kızlar ben geldiiiiiiiiiiimmmmm, hsg çektirdim bitti şükürler olsun,biraz ağrıdı ama bitti çok şükür çok mutluyum hamdolsuuuuuuun
çok geçmiş olsun dicem ama geçti zaten, ayyy çok iyi, bayağı endişeliydin rahat geçmesine sevindim.
Insallah canim yaa.. mens degilde kasik batmalarim var cok.. adet yakin bu kadar akintim olmamisti..
allah'im banada nasip etsin insallah.. pazartesi gelen giden olmazsa.. kana gidecem direkt
harika bi haber bu cnm yaaa, çok mutlu oldum...inşallah bi dahaki ay da hamiş haberini alıp musmutlu oluruz....
harika bi haber bu cnm yaaa, çok mutlu oldum...inşallah bi dahaki ay da hamiş haberini alıp musmutlu oluruz....
amiinn inşaallah inan hamile olmak çook süper olur ama şimdi olmasada tüpler tıkalımı bir sorun mu var konusun da merak bitti iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?