Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cuteheart nasılsın? fırsat buldukça bakıyorum sana en son bebeğini görmüştün ve o tehlikeden sonra iyiydiniz Allahıma çok şükür. imdi nasılsın???????

Onu demeyi unuttum:)) biz erken uyuruz baya.10 dedinmiydi ben dayanamam kocam da pesimden damlar hemen zaten:)

biz hafta içi erken yatıyoruz aynı sizin gibi yani. tavuk olduk iyice ama ertesi gün haftasonuysa çok geç yatıyoruz ama yine erken uyanıyoruz. tekrar yat falan en geç 10da ayaktayız akşamüstü de dediğim gibi adımız çıktı uykucular diye valla ya

Kocamla ben kurulmus saat gibiyiz.hafta ici kacta kalkiyosak hafta sonu da ayni.ama bazen uyumak istedigimde kalkip kahvalti yapiyoz sonra gidip bi daha yatip uyuyoruz o da 12 - 1 i buluyo kalkmamiz
Ben malak gibi uyuyorum walla ben hic kalkmadan pazar günü planım yokaa 2 ye kadar deliksiz uyurum :)) kocamda pek gec kalkmaz o kalkar tv izler bazen gelir yatar nazen kahvaltıyı hazirlar kaldırır; )
bebeeemm naptın akşam? eşinin moralini düzeltebildin mi?? yoksa sen gelene kadar atlatmış mıydı?

Yok koz aksamda agresif di bende onla birlikte söyledim söyledim bidaha gitme aşkım dedim kandirdim :))

bayağı etkilemiş adamı desene.. birdaha gerek olmaz inşallah yoksa seninki biraz zor gider... ben de sonuçları bekliyorum hala gelen giden yok bugün ne kadra boş burası ya :105:öğleden sonra dolar inşallah

Ben evlenmeden once uyku konusunda rekorlar kirmistim:) cok bilirim isten gelip direk yatip sabah yine ise gittigimi:)) hatta esim korkuyodu ciddi ciddi evlenince de boyle olursa diye. Yine bi orta yolu bulduk :))

Biz hafta icide gec yatıyorz dün saat 1de girdik yatağa yarım saat kistirmaci oynadik tepindik 1, 30gibi uyumusizdir bazen saat 10da giriyoruz yatağa 1saat muhabbet ediyoruz sonra kalkiyoruz uykumiz yok diue puhahaa

Ben evlenmeden once uyku konusunda rekorlar kirmistim:) cok bilirim isten gelip direk yatip sabah yine ise gittigimi:)) hatta esim korkuyodu ciddi ciddi evlenince de boyle olursa diye. Yine bi orta yolu bulduk :))

bekarlık gibisi var mı beeee.. ben de koyun gibi yatardım bekarken. şimdi sıkıysa yat. yemekti, çamaşırdı derken orta yol ister istemez bulunuyor

bayağı etkilemiş adamı desene.. birdaha gerek olmaz inşallah yoksa seninki biraz zor gider... ben de sonuçları bekliyorum hala gelen giden yok bugün ne kadra boş burası ya :105:öğleden sonra dolar inşallah

Kaçta çıkcak sonuc ki ben dun çıktı arkadaşa alırdirdim bide doktora da sormus temiz demis kocis hayatta gitmez oraya bidaha

Biz hafta icide gec yatıyorz dün saat 1de girdik yatağa yarım saat kistirmaci oynadik tepindik 1, 30gibi uyumusizdir bazen saat 10da giriyoruz yatağa 1saat muhabbet ediyoruz sonra kalkiyoruz uykumiz yok diue puhahaa

çok şekersiniz yaw. ben de o yatak muhabbetlerine bayılıyorum. öteki türlü tvydi, mvydi olmuyor. biz de öyle bazen 1 saate kadar yatakta konuştuğumuz oluyor. annemle babam çok yaparlardı çok özenirdim ben. şimdi ben de yaşıyorum çok şükür

bekarlık gibisi var mı beeee.. ben de koyun gibi yatardım bekarken. şimdi sıkıysa yat. yemekti, çamaşırdı derken orta yol ister istemez bulunuyor
Ben bekarken nasılsam hala ayniyim hatta bazen uyurken telefon zil hic bisi duymuyorum eskiden kocam tirsiyodu simdi alıştı uyuyordur diyo bigün bisi olsa uyuyordur dicek walla

Kaçta çıkcak sonuc ki ben dun çıktı arkadaşa alırdirdim bide doktora da sormus temiz demis kocis hayatta gitmez oraya bidaha

bilmiyorumki sabahtan mail atarız demişler. bir de eşimin patronu ben aynı gün aldım sonucu demiş eşime. ben de çok araştırıyorlar diye geç veriyorlar sandıydım darısı benim başıma inşallah..

Canlar nasılsınızzz

günaydın canımmmm. bugün de çalışıyoruz ama yine iyiyiz

:) evet gerçekten harika oluyor walla tv filan izlemiyoruz hic biz sadece pazartesi Karadayı bakıyoruz zaten gezmekten vakit bulamıyoruz Bide biz gittiğimiz yerde aynı yerde oturmak istiyoruz hani bazem kadınlar erkekler ayrı oturuyorlar yaa öyle sevmiyoruz öle olursa bidha gitmiyoruz:)) çünkü orda bile birbirimize bulasiyoruz

Ayyy inss ara sor canım bi belki çıkmıştır
Uyku gibisi varmi bee :)

Yok en güzel yaptığım sey uyku gezmek mikmik ehuehuheu

maşallah. hala flört ediyor gibisiniz ne güsel... bizim hem yaşadığımız yerin ıssız olması hem de eşimin rahatına düşkün olması sebebiyle arada bir gezip tozuyoruz. şimdi kış da geliyor ya 6 ay uykuya dalarız artıkın

ne güzel ya. ben hemen uyanıyorum çok sinirrrr Allah korusun kız deli

:) kocamda öyleydi kiz sabahın köründe kalkiyodu artık oda malak hibi uyuyo cumartesi gecesi siyah fonlarımizi kapatiyoruz tamamen sabah oldugunu bile anlamıyoruz o siyah fonuda sırf uyuyabllmek icin yaptırmıştım :)) kocam hala neden yaptırdığimi bilmiyo güzel görünsün diye saniyo walla

Canlarımmm günaydınnnnn :18::18::18:

ya kızlar benim kırmızlar gelcek derken iyiden iyiye kesildi acaba kistten olabilirmi :18: yada bebişmi var acaba :26: bugün tekrar idrar testi alayım diyorum sizce ???

nütfen yardım edin banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…