Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aynen biz de tv falan yok.bi seksenleri izliyoruz.daha onemli yapcak seylerim oluyo genelde:)

Yok en güzel yaptığım sey uyku gezmek mikmik ehuehuheu

Hahaha aynen:) valla bayramda da hedefim bol bol gezme.mikmik yapamam ya kirmizi gelcek ya da bebis o gunlerde.

Ayyy inss ara sor canım bi belki çıkmıştır

Yok en güzel yaptığım sey uyku gezmek mikmik ehuehuheu

biraz daha bekleyeyim nasıl olsa tüm gün burdayım kaçmıyorum ya olmadı eşim arar banane ya o arasın o verdi

benim de öyle birkaç uyanıklığım var. benimki de bilmez

günaydın bitanem. ya bebiştendir ya da stresten... doktora gitme şansın var mı bugün? bak araya tatil de giriyor sonra 1 hafta baktıramayabilirsin.

Canim sen istanbulda deil miydin?

istanbuldayım da. istanbul gitgide genişliyor galiba canım. biz henüz gelişememiş ama gelişmeye çalışan yerindeyiz. çekmeköyde belli bir saatten sonra minibüs yok bizim orda. otobüs desen günde 1-2 kere görürsün ancak birkeresnde taksi çağırmıştık adam bulamamıştı bizim orayı sen düşün artık

Gezme oldumu ohooo ben dünden hazır olurum eşimde öyle evde vakit gecirmekden ziyade gezmeyi twecih ederiz en cok hafta sonu okey oynamaya gidiyoruz arkadaslarimizla :)) cok eglenceli oluyo walla evet sevgikilikte bile bukadar eglenwmiyoedum saat kisiti vardi simdi daha iyiyim

Aaa yakiniz bebegim ya.bigun gel cay kayfe ikram ediyim sana..

Günaydın kiz ağzını hayra aç ne kisti bisi yok dur
Aynen biz de tv falan yok.bi seksenleri izliyoruz.daha onemli yapcak seylerim oluyo genelde:)

Hahaha aynen:) valla bayramda da hedefim bol bol gezme.mikmik yapamam ya kirmizi gelcek ya da bebis o gunlerde.
Tek sıkıntım kocam evdeyken hic bisi yaptirmaz gel otur bieazdan yapariz falan filan kandirir beni bende oturuyorum onla bütün isler kalıyo (
biraz daha bekleyeyim nasıl olsa tüm gün burdayım kaçmıyorum ya olmadı eşim arar banane ya o arasın o verdi

benim de öyle birkaç uyanıklığım var. benimki de bilmez

Ben catladim meraktan ne rahatsin sen yaw

başka diyecek söz bulamıyorum yaniiii

Aaa yakiniz bebegim ya.bigun gel cay kayfe ikram ediyim sana..

öyle mi sen tam olarak nerdesin? ben eski belediyenin ordayım. çekmeköy minibüslerinin sondurağı

alsam da bir işime yaramayacakki şuan

Tek sıkıntım kocam evdeyken hic bisi yaptirmaz gel otur bieazdan yapariz falan filan kandirir beni bende oturuyorum onla bütün isler kalıyo (

Biz de genelde ya beraber otururuz ya da beraber calisiriz. Bu durum sadece kayinvalidem bizde oldugunda degisiyo:) onun cenesini dinlemektense ben tek is yapiyom kocam da annesiyle takiliyo:))

günaydın bitanem. ya bebiştendir ya da stresten... doktora gitme şansın var mı bugün? bak araya tatil de giriyor sonra 1 hafta baktıramayabilirsin.

Günaydın kiz ağzını hayra aç ne kisti bisi yok dur

Ya canlarım bildiğiniz bişi yokmu :26: bu gün drlar 12ye kadar çalışıyor. ve ben 1de çıkıyorum izinde vermezler şimdi. verselerde onbin tane soru sorarlar ne oldu zaten 1 de çıkıosun falan filan.. :26: e 4 patronun 4 üde erkek buda var tabi
anlıcağınız gidemem.. ama kasıklarımda az az ağrım var.. 1hafta baktırmasam ne olur ki bişi olurmu :26:

Uffff yine baglanti sorunu yasiyorummm... Firlatip duvara yapistircam simdi teli...

Sizi çok özledim...

günaydın bebişimmmmmm. aminnn hepimiz için öyle olur inşallah. nasılsınız bugün siz bakalım?????

olur

bugün iyiyiz bayramda tatilde olacağımız için şimdiden bebişimle annemlere gidecez :) ayyy kızlar ya ben 10 gün olmayacam bu akşamdan itibaren, çok özlicem muhabbetlerinizi... inşallah döndüğümde çok hamiş haberi alırım.

Acil kadib dogumlar var devlette hemen randevu al nöbetçi kalıyorlar kanamam var de hemen bakıyorlar canim bjnu yapabilirsin sadece ims bisicik yoktur
Biz de genelde ya beraber otururuz ya da beraber calisiriz. Bu durum sadece kayinvalidem bizde oldugunda degisiyo:) onun cenesini dinlemektense ben tek is yapiyom kocam da annesiyle takiliyo:))

Bn kv oluncada is yaptırıyorum ona zaten kv zırt pirt gelemez arka mahallemde olmasina rağmen biz musait olmuyoruz çünkü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…