:) evet gerçekten harika oluyor walla tv filan izlemiyoruz hic biz sadece pazartesi Karadayı bakıyoruz zaten gezmekten vakit bulamıyoruz Bide biz gittiğimiz yerde aynı yerde oturmak istiyoruz hani bazem kadınlar erkekler ayrı oturuyorlar yaa öyle sevmiyoruz öle olursa bidha gitmiyoruz:)) çünkü orda bile birbirimize bulasiyoruz
Yok en güzel yaptığım sey uyku gezmek mikmik ehuehuheu
Ayyy inss ara sor canım bi belki çıkmıştır
Yok en güzel yaptığım sey uyku gezmek mikmik ehuehuheu
:) kocamda öyleydi kiz sabahın köründe kalkiyodu artık oda malak hibi uyuyo cumartesi gecesi siyah fonlarımizi kapatiyoruz tamamen sabah oldugunu bile anlamıyoruz o siyah fonuda sırf uyuyabllmek icin yaptırmıştım :)) kocam hala neden yaptırdığimi bilmiyo güzel görünsün diye saniyo walla
maşallah. hala flört ediyor gibisiniz ne güsel... bizim hem yaşadığımız yerin ıssız olması hem de eşimin rahatına düşkün olması sebebiyle arada bir gezip tozuyoruz. şimdi kış da geliyor ya 6 ay uykuya dalarız artıkın
Canlarımmm günaydınnnnn :18::18::18:
ya kızlar benim kırmızlar gelcek derken iyiden iyiye kesildiacaba kistten olabilirmi :18: yada bebişmi var acaba :26: bugün tekrar idrar testi alayım diyorum sizce ???
nütfen yardım edin banaaa
Canim sen istanbulda deil miydin?
maşallah. hala flört ediyor gibisiniz ne güsel... bizim hem yaşadığımız yerin ıssız olması hem de eşimin rahatına düşkün olması sebebiyle arada bir gezip tozuyoruz. şimdi kış da geliyor ya 6 ay uykuya dalarız artıkın
istanbuldayım da. istanbul gitgide genişliyor galiba canım. biz henüz gelişememiş ama gelişmeye çalışan yerindeyiz. çekmeköydebelli bir saatten sonra minibüs yok bizim orda. otobüs desen günde 1-2 kere görürsün ancak birkeresnde taksi çağırmıştık adam bulamamıştı bizim orayı sen düşün artık
Günaydın kiz ağzını hayra aç ne kisti bisi yok durCanlarımmm günaydınnnnn :18::18::18:
ya kızlar benim kırmızlar gelcek derken iyiden iyiye kesildiacaba kistten olabilirmi :18: yada bebişmi var acaba :26: bugün tekrar idrar testi alayım diyorum sizce ???
nütfen yardım edin banaaa
Tek sıkıntım kocam evdeyken hic bisi yaptirmaz gel otur bieazdan yapariz falan filan kandirir beni bende oturuyorum onla bütün isler kalıyoAynen biz de tv falan yok.bi seksenleri izliyoruz.daha onemli yapcak seylerim oluyo genelde:)
Hahaha aynen:) valla bayramda da hedefim bol bol gezme.mikmik yapamam ya kirmizi gelcek ya da bebis o gunlerde.
biraz daha bekleyeyim nasıl olsa tüm gün burdayım kaçmıyorum yaolmadı eşim arar banane ya o arasın o verdi
benim de öyle birkaç uyanıklığım var. benimki de bilmez
Gezme oldumu ohooo ben dünden hazır olurum eşimde öyle evde vakit gecirmekden ziyade gezmeyi twecih ederiz en cok hafta sonu okey oynamaya gidiyoruz arkadaslarimizla :)) cok eglenceli oluyo walla evet sevgikilikte bile bukadar eglenwmiyoedum saat kisiti vardi simdi daha iyiyim
Aaa yakiniz bebegim ya.bigun gel cay kayfe ikram ediyim sana..
Günaydın kiz ağzını hayra aç ne kisti bisi yok dur
Tek sıkıntım kocam evdeyken hic bisi yaptirmaz gel otur bieazdan yapariz falan filan kandirir beni bende oturuyorum onla bütün isler kalıyo(
Ben catladim meraktan ne rahatsin sen yaw
öyle mi sen tam olarak nerdesin? ben eski belediyenin ordayım. çekmeköy minibüslerinin sondurağı
Yok o kadar yakin deiliz bebegim de.dudullu taraflari diyim tam da konum belirtmiyim simdi:)
Tek sıkıntım kocam evdeyken hic bisi yaptirmaz gel otur bieazdan yapariz falan filan kandirir beni bende oturuyorum onla bütün isler kalıyo(
konum belirtmezsen sana çay içmeye nasıl gelicemkiben nerdeyse koordinat vericem o derece yani. dudulludaysan yakın sayılırız dediğin gibi
Allahım hepimizin yuvasina huzur ve mutluluk versin ins :) Allahim hepimizide nazarlardan saklasinbaşka diyecek söz bulamıyorum yaniiii
öyle mi sen tam olarak nerdesin? ben eski belediyenin ordayım. çekmeköy minibüslerinin sondurağı
günaydın bitanem. ya bebiştendir ya da stresten... doktora gitme şansın var mı bugün? bak araya tatil de giriyor sonra 1 hafta baktıramayabilirsin.
Günaydın kiz ağzını hayra aç ne kisti bisi yok dur
Günaydınnnn kızlarrrrr...Musmutlu bi gün olsun bugün yaaaa
Gelcegin zaman ben alirim seni canim ya da tarif ederim bi yolunu buluruz yani:)
günaydın bebişimmmmmm. aminnn hepimiz için öyle olur inşallah. nasılsınız bugün siz bakalım?????
olur
Acil kadib dogumlar var devlette hemen randevu al nöbetçi kalıyorlar kanamam var de hemen bakıyorlar canim bjnu yapabilirsin sadeceYa canlarım bildiğiniz bişi yokmu :26: bu gün drlar 12ye kadar çalışıyor. ve ben 1de çıkıyorumizinde vermezler şimdi. verselerde onbin tane soru sorarlar ne oldu zaten 1 de çıkıosun falan filan.. :26: e 4 patronun 4 üde erkek buda var tabi
anlıcağınız gidemem.. ama kasıklarımda az az ağrım var.. 1hafta baktırmasam ne olur ki bişi olurmu :26:
Biz de genelde ya beraber otururuz ya da beraber calisiriz. Bu durum sadece kayinvalidem bizde oldugunda degisiyo:) onun cenesini dinlemektense ben tek is yapiyom kocam da annesiyle takiliyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?