Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

DUYGULARIMA TERCÜMAN OLAN SATIRLARRR

Mikmik dedin etmedikmi
silkelenmeye boyun eymedikmi
bütün kötü amudlar
hatta güzel yumoşları
senin için telef etmedikmiiii

bu gün yine bana bana kırmızılar düşer
deli gibi market bakkal aramak düşer
bugün yine bana bana ağlamak düşer
deli gibi uzun kısa ped almak düşer

ay kırmızılarda gelmioki yaaaaaaaaa

Esram sen bu isin ustası oldun artık yerim seni ben bestecimmm bmm

Bn kv oluncada is yaptırıyorum ona zaten kv zırt pirt gelemez arka mahallemde olmasina rağmen biz musait olmuyoruz çünkü:))

Benimki de yakin ama benimki de az gelir sevmez beni.diger gelinleri gibi yalaka deilim sapur supur opmuyom die.neyse bana uzak olsun da.diger gelinler de yakin onlari tercih ediyo:)ama arada bir geldiginde de beni gerer gider dogrusu

Cok guzel yine canim:)

Ama silkelenmek ne ki? Cahil mi kalmisim ne:)

Benimki de yakin ama benimki de az gelir sevmez beni.diger gelinleri gibi yalaka deilim sapur supur opmuyom die.neyse bana uzak olsun da.diger gelinler de yakin onlari tercih ediyo:)ama arada bir geldiginde de beni gerer gider dogrusu

Yaa sorma esimin akrabaları geldiginde gelirler genelde çayı koy meyveyi hazırla diyo sanki ben nezaman ne yapacağımı bilmiyorum bazende herkesin icinde diyo yapistiriyorim lafi anne cok erken kalkip gidin der gibi niye acele edeyim diyorum:)) susuyo misafir bnm misagirim sanane diceksin kalacak

Evet resmen pası veriyolar gol atalim diye ama yine de atmiyoruz.ama ben bazen dayanamiyorum lafi yeyip oturuyo:)

hımmm.. o zaman idrar testi yap canım. başka çıkar yok görmüyorm ben

Esin bosaldiktan sonra bacaklarindan tutup silkeliyo spermler iceri gitsin diye ben denemedim denememde isin bütün ciddiyeyi kacar gibi geliyooo hahhaha

Ahaha ilk defa duyuyorum valla. Gecen doktor dediki uzanip yatmaya bile gerek yokmus sonrasinda. Ay olay gozumde canlandi da komikmis:))

merhabalar arkadaşlar nasılsınız ben hasta olmuşum faranjit(kendimi çok kötü hissediyorum dr.a gittim 1000 mg antibiyotik ağrı kesici gargara falan filan verdi.hamile değilim içiyorum bunları ama inşallah öbür aya etkisi kalmaz değilmi arkadaşlar...bide bu hastalığı yaşayanlar varmı?

ya kızlar nette biraz araştırdım... dış gebelik filan yazıo. ay ben çok kötüyüm yaaa :18::18:

Kasiniyorlar walla evet benm esimde ALlahtan bana laf söyletmez bnli bensiz korur beni bazen anlar sinir olduğumu hemen o verir cevabını :))

Allaha şükür benim eşimde benden çok beni düşünür canımın içi birtanem ya.hatta bazen sıkılırım kayınvalidemdeyken yemekte benimle ilgilenir ay acaba kıskanıyormudur kayınvalidem hiç çaktırmıyorlar ama içten içten yoksa:))

Ahaha ilk defa duyuyorum valla. Gecen doktor dediki uzanip yatmaya bile gerek yokmus sonrasinda. Ay olay gozumde canlandi da komikmis:))
Bencede. Cok komik :))
Antibiyotik bende adet geciktieiyo gec kalirsa adetin antibiyotikten olabilir hayir etkisi kalmaz merak erme bende oldim faranjit cok kötü gerçekten Allahim sifa versin ins
ya kızlar nette biraz araştırdım... dış gebelik filan yazıo. ay ben çok kötüyüm yaaa :18::18:

Bak gordunmu simdiden panik oldun doktora git is çıkışı hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…