Uffff yine baglanti sorunu yasiyorummm... Firlatip duvara yapistircam simdi teli...
Sizi çok özledim...
Acil kadib dogumlar var devlette hemen randevu al nöbetçi kalıyorlar kanamam var de hemen bakıyorlar canim bjnu yapabilirsin sadeceims bisicik yoktur
DUYGULARIMA TERCÜMAN OLAN SATIRLARRR
Mikmik dedin etmedikmi
silkelenmeye boyun eymedikmi
bütün kötü amudlar
hatta güzel yumoşları
senin için telef etmedikmiiii
bu gün yine bana bana kırmızılar düşer
deli gibi market bakkal aramak düşer
bugün yine bana bana ağlamak düşer
deli gibi uzun kısa ped almak düşer
ay kırmızılarda gelmioki yaaaaaaaaa
Bn kv oluncada is yaptırıyorum ona zaten kv zırt pirt gelemez arka mahallemde olmasina rağmen biz musait olmuyoruz çünkü:))
gamseemmmmmmsence benim durumum o kadar vahimmiki :26::26: :18::18:
DUYGULARIMA TERCÜMAN OLAN SATIRLARRR
Mikmik dedin etmedikmi
silkelenmeye boyun eymedikmi
bütün kötü amudlar
hatta güzel yumoşları
senin için telef etmedikmiiii
bu gün yine bana bana kırmızılar düşer
deli gibi market bakkal aramak düşer
bugün yine bana bana ağlamak düşer
deli gibi uzun kısa ped almak düşer
ay kırmızılarda gelmioki yaaaaaaaaa
Benimki de yakin ama benimki de az gelir sevmez beni.diger gelinleri gibi yalaka deilim sapur supur opmuyom die.neyse bana uzak olsun da.diger gelinler de yakin onlari tercih ediyo:)ama arada bir geldiginde de beni gerer gider dogrusu
Cok guzel yine canim:)
Ama silkelenmek ne ki? Cahil mi kalmisim ne:)
Yaa sorma esimin akrabaları geldiginde gelirler genelde çayı koy meyveyi hazırla diyo sanki ben nezaman ne yapacağımı bilmiyorum bazende herkesin icinde diyo yapistiriyorim lafi anne cok erken kalkip gidin der gibi niye acele edeyim diyorum:)) susuyo misafir bnm misagirim sanane diceksin kalacak
Ya canlarım bildiğiniz bişi yokmu :26: bu gün drlar 12ye kadar çalışıyor. ve ben 1de çıkıyorumizinde vermezler şimdi. verselerde onbin tane soru sorarlar ne oldu zaten 1 de çıkıosun falan filan.. :26: e 4 patronun 4 üde erkek buda var tabi
anlıcağınız gidemem.. ama kasıklarımda az az ağrım var.. 1hafta baktırmasam ne olur ki bişi olurmu :26:
Kasiniyorlar walla evet benm esimde ALlahtan bana laf söyletmez bnli bensiz korur beni bazen anlar sinir olduğumu hemen o verir cevabını :))Evet resmen pası veriyolar gol atalim diye ama yine de atmiyoruz.ama ben bazen dayanamiyorum lafi yeyip oturuyo:)
Esin bosaldiktan sonra bacaklarindan tutup silkeliyo spermler iceri gitsin diye ben denemedim denememde isin bütün ciddiyeyi kacar gibi geliyooo hahhaha
Kasiniyorlar walla evet benm esimde ALlahtan bana laf söyletmez bnli bensiz korur beni bazen anlar sinir olduğumu hemen o verir cevabını :))
Bencede. Cok komik :))Ahaha ilk defa duyuyorum valla. Gecen doktor dediki uzanip yatmaya bile gerek yokmus sonrasinda. Ay olay gozumde canlandi da komikmis:))
Antibiyotik bende adet geciktieiyo gec kalirsa adetin antibiyotikten olabilir hayir etkisi kalmaz merak erme bende oldim faranjit cok kötü gerçekten Allahim sifa versin insmerhabalar arkadaşlar nasılsınız ben hasta olmuşum faranjit(kendimi çok kötü hissediyorum dr.a gittim 1000 mg antibiyotik ağrı kesici gargara falan filan verdi.hamile değilim içiyorum bunları ama inşallah öbür aya etkisi kalmaz değilmi arkadaşlar...bide bu hastalığı yaşayanlar varmı?
ya kızlar nette biraz araştırdım... dış gebelik filan yazıo. ay ben çok kötüyüm yaaa:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?